Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg søgte filtre mm til en støvmaske og modtog relevant information fra BBN Nordic ApS. I tilbød , at jeg kunne afhente et rummeligt antal filtre gratis da udløbsdato nærmede sig hvilket ikke havde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sendte en forespørgelse på en vare der ikke stod på lager, af hjemmesiden fremgik det at der ville gå 7 dage før de ville modtage den ind på lager. Jeg fik hurtigt svar på min mail om at de umiddelbar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Da jeg var i tvivl om noget ringede jeg for at spørge. En kompetent medarbejder ringede hurtigt tilbage og jeg fik svar. Jeg bestilte og ville gerne have leveret hurtigt, jeg ringede igen og de love... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Min bil dumpede til syn, fordi forlygterne, som er af plastic, ikke glas, var blevet uklare, som den slags forlygter har det med at gøre. Jeg søgte på nettet efter et "pudsesæt", som man kan bruge til... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de bricolage
  2. Fournisseur de matériaux de construction
  3. Service de fabrication
  4. Magasin d'outillage

Écrit par l'entreprise

På BBN Shoppen kan du finde et stort udvalg af kvalitets produkter fra nogle af markedets største leverandører som f.eks. 3M, Tesa & Notrax. Vi har et stort og bredt sortiment indenfor tape, lim og klæbestoffer, værnemidler, indgangsmåtter, aflastningsmåtter, rengøringsartikler, slibeprodukter og DIY produkter til hjemmet. BBN Shoppen er en del af BBN Nordic. BBN Nordic har stor erfaring indenfor salg og rådgivning af blandt andet tape, lim, solfilm og måtter. Du er meget velkommen til at kontakte BBN Nordic for at få råd og rådgivning så vi sammen kan finde det produkt eller den løsning der passer til din opgave. Uanset om du er en virksomhed eller ringer som privat, så er vi klar til at hjælpe. BBN Shoppen har salg til både virksomheder og private.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 5 sur 5 étoiles

BBN Shoppen var billigst på nettet og…

BBN Shoppen var billigst på nettet og så var der meget hurtig levering. Kan kun være tilfreds

30 juin 2025

Kære Henrik,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - det er vi rigtig glade for.
Vi håber du bliver glad for høreværnet.

God sommer,

Tina, BBN Shoppen

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik varen hurtig leveret og måtten levede op til mine forventninger👍

9 juin 2025

Kære Charlotte,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - det betyder rigtig meget for os.
Vi håber du bliver glad for kokosmåtten,

Tina, BBN Shoppen

Ok ok

Hurtigt klart ved afhentning

8 mai 2025

Kære Erik,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐, det betyder meget for os.
Håber du bliver tilfreds med folien.

Noté 1 sur 5 étoiles

Måtten ligner noget et barn har skåret

Måtte som ikke er lige - ikke er afsluttet i enderne så den taber kokos over det hele. Ligner noget et barn har skåret 🥲
Kan ikke anbefale desværre.

10 mai 2025

Hej Bettina.
Vi er meget kede af din ene stjerne.
Vi bestræber os altid på, at alt vi leverer skal være iorden.
Du ringer til os idag d. 19.05.25 kl. 09.40 hvor du beskriver din oplevelse med den måtte du har modtaget. Vi oplyser at vi meget gerne vil hjælpe dig, for en måtte skal ikke se ud som du beskriver i telefonen. Vi aftaler at du ville sende billeder af måtten, så sender vi dem til vores leverandør med det samme og du ville få svar idag d. 19.05.25. Skulle billederne vise at der var tale om en reklamation ville vi sågar kunne nå at sende en ny måtte til dig allerede idag d. 19.05.25.
Vi er derfor uforstående overfor din beslutning med at anmelde dit køb med 1 stjerne, uden at gøre brug af vores hjælp.
Skulle du ønske det, står vi gerne til rådighed med at få løst dit problem.
Mvh
Kenneth BBN Shoppen

Alt ok og i orden.

23 avril 2025

Kære Ole,

Noté 5 sur 5 étoiles

Hjælpsome og venlige personale!

Hjælpsome og venlige personale!

26 mars 2025

Kære Daniela,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐, det er vi rigtig glade for.
Håber du bliver tilfreds med limen.

Bestilte en måtte for 2 dage siden

Meget hurtig behandling.

Meget hurtig behandling.

14 février 2025

Kære Lars
Tusind tak for din anmeldelse og stjernerne ⭐, det er vi glade for.
Håber du bliver tilfreds med tapen.

God morgen 😘

God morgen 😘

13 février 2025

Kære Poul,
Tusind tak for din hilsen og de 5 stjerner ⭐, det er vi glade for.
Håber du bliver tilfreds med stenslagsfolien.
God dag til dig,

Altid på lager

Altid på lager, altid hurtig levering

28 janvier 2025

Kære Henrik,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐, det er vi glade for.
Håber du bliver tilfreds med tapen.

10 janvier 2025

Kære Peter,
Godt nytår!

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvor mon min vare er?

Tak for at fremsende denne undersøgelse i stedet for den vare jeg har bestilt. Ved fremsendelse af det bestilte revurderer jeg gerne bedømmelsen.
Mvh
Lars

28 décembre 2024

Hej Lars
Vi beklager, at du ikke har modtaget din vare før du modtog Trustpilot invitationen (det er et system der kører automatisk hos Trustpilot).
Vi har som nævnt på flere bannere på shoppen, i ordrebekræftelsen og i autoreply du modtog, haft lukket indtil i dag d. 6 januar.
Min kollega har kontaktet dig per mail og varen bliver som lovet afsendt i dag.
Godt nytår,

Super rask akkurat som aftalt

Super rask akkurat som aftalt

19 décembre 2024

Kære Mads
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐, det er vi glade for.
Håber du bliver tilfreds med folien.
Godt nytår!

Super service.

Super service.
De reddede min dag.

17 décembre 2024

Kære Vibeke
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐, det betyder rigtig meget for os.
Vi er glade for at kunne redde dagen og håber du bliver tilfreds med limen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilt 1. Dag, pakket og klar til afsendelse 1 time senere. modtog næste dag. Prisen var yderst rimelig. Fantastisk betjening. Bedste anbefaling

10 décembre 2024

Hej Ann
Vi er glade for du har haft en god oplevelse og håber du bliver glade for lysclipsene.

6 décembre 2024

Hej Katja
Vi er glade for du har haft en god oplevelse og håber du bliver glade for Dual Locken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt ekspedering og betjening.

Hurtigt ekspedering og betjening.

9 novembre 2024

Hej Natasha
Vi er glade for du har haft en god oplevelse og håber du bliver glade for Command krogene.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus