1. Magasin de puériculture

Ons doel is om ouders te ondersteunen met slimme, kwalitatieve en gebruiksvriendelijke producten. Geen poespas, gewoon pure kwaliteit. Broyari staat voor gemak en betrouwbaarheid, voor ouders die het beste willen zonder tijd te verspillen. We luisteren naar jouw ideeën om ons assortiment steeds beter te maken.

4,5

Demande des avis aux clients

Het opzetten eerst niet zo soepel

De box werd snel geleverd en kwam in goede staat aan. Even dacht ik van niet, omdat het opzetten niet zo soepel ging als op de video. Maar na contact was ik gerustgesteld dat het alleen de eerste keren een beetje stroef kon zijn, maar steeds soepeler zou gaan. Dat klopt.
Het boxkleed is erg dun, om er een baby op te leggen, maar met een dekbed eronder gaat het prima. We zijn heel tevreden.

5 janvier 2026

Goede service

Snelle en correcte levering. Vragen onzerzijds werden snel, vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk beantwoord.

1 avril 2026

Hele mooie en kwalitatieve grondboxen

Hele mooie en kwalitatieve grondboxen. We hadden eerder al 120*180 besteld en nu de XL variant 180*180 zodat onze tweeling nog meer ruimte heeft. We nemen de 120*180 mee voor op vakantie

26 février 2026

Réponse de Broyari

Heel erg bedankt voor je bestellingen en vertrouwen Nina! Veel plezier ermee :)

Stevig en ruim

Stevig en ruim, snelle verzending

1 novembre 2025

Réponse de Broyari

Dankjewel Alex voor de lieve woorden! Veel plezier ermee :)

Ik had per ongeluk het verkeerde adres…

Ik had per ongeluk het verkeerde adres ingevuld na mijn bestelling. Na 5 minuten al antwoord op mijn mail en een dag later was de grondbox correct geleverd. Hartelijk dank we zijn er blij mee!!

6 novembre 2025

Réponse de Broyari

Dankjewel voor de lieve woorden! Veel plezier ermee :)

De grondbox was erg snel geleverd en…

De grondbox was erg snel geleverd en heeft een mooie afwerking. Heel snel opgezet en in 1 keer weer ingeklapt. Erg blij mee

23 octobre 2025

Réponse de Broyari

Dankjewel voor de lieve woorden! Veel plezier ermee :)

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit!

22 octobre 2025

Réponse de Broyari

Dankjewel voor de lieve woorden! Heel veel plezier ermee :)

Grondbox van matige kwaliteit

Grondbox van matige kwaliteit, vooral vanwege de kwetsbaar stiksels zijn. Het is gemaakt van goedkope materialen.
De levering was op tijd en in orde, alleen de rits van de tas waarin het product kwam was al direct kapot.
De grondbox werkt prima, klapt eenvoudig in en uit, maar is ingeklapt nog wel groot. Dee grondmat die erin ligt is niet echt veilig voor babies omdat ze er onder kunnen kruipen, wat dat betreft geen goed ontwerp.

15 septembre 2025

Réponse de Broyari

Hi Thomas, jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal was zoals gehoopt. We hebben inmiddels contact met je gehad en direct een nieuwe tas opgestuurd om dit op te lossen. Ook hebben we aangeboden het volledige bedrag terug te storten, maar begrijpen dat je de grondbox toch wilde behouden. Fijn dat het inklappen verder goed werkt! We nemen de feedback mee in onze productie :)

Groetjes,
Team Broyari

Zeker je geld waard!

Super product en een mooie prijs-kwaliteit verhouding. Ook ontzettend makkelijk op te ruimen. Zou hem zo weer opnieuw kopen!

11 août 2025

Heel erg bedankt voor de lieve woorden! Veel plezier ermee :) Groetjes Broyari

Super product en service

Echt een ontzettend fijne box voor de kleintjes! Mijn nichtje is er weg van. En ook nog eens handig voor lekker in te chillen als ouder zijnde, als de kids weg zijn!

7 août 2025

Heel erg bedankt voor de lieve woorden! Veel plezier ermee :) Groetjes Broyari

Snelle verzending en beantwoorde snel…

Snelle verzending en beantwoorde snel mijn vraag.
Kwaliteit van de box is super!

12 août 2025

Réponse de Broyari

Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in ons! Veel plezier ermee :) Groetjes Team Broyari