Fin levering og dejlige bøgestykker
Fin levering og dejlige bøgestykker. Flink service og brændet virker tørt, selvom det kun skulle være lufttørret😀 Jeg kan varmt anbefale at handle hos Brændefabrikken
Giver Christoffer fra Brændefabrikken vores bedste anbefalinger.
Hurtig, venlig og god ekspedition.
Vi har de flotteste bålstubbe i haven.
Tak for super service.
Super træstubbe til bålplads. God, venlig og hurtig kommunikation og nem afhentning 👍🏼
Flot træstub som underholdning til fest. Stabil, fint skåret og med monterede rebhåndtag, så også dekorativt i festlokalet.
Brænde og service af høj kvalitet !
Får leveret brænde fra Brændefabrikken hvert forår, både til sommerhuset og hjem til.
Levering meddeles på forhånd og det spiller bare.
Vi fik leveret den fineste træstub til at slå søm i - super god service 👏
Brændefabrikken er en fremragende leverandør til min ovn !
Mvh. Klaus Nielsen
God service, levering som aftalt og træet er som det skal være.
Meget tilfreds og vil helt klart handle der igen næste gang jeg skal bruge brænde
Virkelig useriøs virksomhed som er meget upålidelig. Var blevet lovet levering af bestilt træ til på mandag, men får besked tre dage inden (efter jeg selv har måtte rykke for status), at de pludselig ikke kan levere alligevel.
Det burde de kunne gøre bedre - og give kunderne en bedre mulighed for hurtigere at finde alternativer.
Useriøst!!
Hvert år i maj modtager jeg mit forbrug af bøgepejsebrænde for den kommende vinter fra Brændefabrikken. Træet leveres kløvet i den aftalte længde, så det passer til brændeovnens kapacitet, renset og fri for diverse urenheder. Jeg bestiller over nettet eller via telefon og aftaler, kvalitet og levering, overholdes altid. Jeg er nu kunde på 5. år og påregner at fortsætte så længe muligheden forefindes.
En savoir plus sur les différents types d'avis.