Ringer upp från ett lokalt riktnummer och börjar omg att upplysa om rekommendationer från MSB ang rengöring av till- och från-luftkanaler. Misstänker att dem som rings upp och inte har så bra ko... Voir plus

Saklig och kunnig införsäljning. Avskyr vanligtvis telefonsäljar-terrorn, men i det här fallet är jag nöjd att jag lyssnade ändå. Gillar dock inte att ni ringer från kommunala riktnummer - även fas... Voir plus

Vi är mycket nöjd med arbetet , det ända som vi undrar över är att det tog så lite tid...? Tack för oss.- Jag förstår erat svar med skulle gärna tilläga följande: Förra gången vi fick ventilatione... Voir plus

1. Service de nettoyage de conduits de ventilation
  2. Service de réparation de systèmes de climatisation
  3. Services de maintenance des cheminées
  4. Service de protection contre les incendies

För ventilation och brandförebyggande åtgärder är Bättre Hem det självklara valet. Vi utför rengöring, service och underhåll av imkanal, ventilation, avlopp och luftvärmepumpar.

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

232 avis

Ringer upp från ett lokalt riktnummer…

Misstänker att dem som rings upp och inte har så bra koll på detta tror att de måste boka detta av Bättre hem...
Inte snyggt och vad jag kan se så ligger ni i Västerås och har inget kontor i Bollnäs?
Snygga till så att sälj sker utan "blame game" och så att den matchar den riktigt bra hemsidan bättre.
MVH
H

30 novembre 2022

Luffare

Hört ni har nå fel i skallen och särbehandlar vissa i personalen. Vider företag gå o lägg er, mvh ni är smuts👍🏼

29 novembre 2022

Använder oseriöst inkasso-företag

Bra och trevlig service men tyvärr använder de ett oseriöst inkassoföretag (Prioritet Inkasso) för indrivning. Missade betalningen med 10 dagar och fick sedan tre inkassokrav inom en vecka med ökande belopp.

23 novembre 2022

Väldigt dålig service

Väldigt dålig service
Och dyrt anlita sotaren i stället

Bättre hem är riktigt bluff företag

Bättre hem ringde upp oss och sa att de kunde passa på att kolla vår ventilation och imkanal när de ändå var i närheten, och då skulle vi slippa framkörningsavgiften. ”Men då passar jag på.

Teknikern var otrevlig trevlig, både Hampus och Lagus samt Oskar som jag pratat med vd för bolaget. Teknikern var på plats i MAX 3 min, sedan fyllde vi i ett papper tillsammans. Men vi betala 1800kr utan att få veta exakt vad den här teknikern gjorde. Än idag är det luddigt vad dom egentligen har gjort.

När fakturan kom så ser vi att framkörningsavgiften är med. Min sambo ringde och prata med kundtjänst och fick ingen förståelse, och gav intrycket; ”nä, ni ska bara betala - spelar ingen roll vad vår säljare har sagt till er!”.

Nä, jag känner mig inte trygg med det här företaget

Kommer ej betala fakturan har bestirid den

9 novembre 2022

Hej Kurt.

Vi har noterat ditt omdöme och skulle vara tacksamma om du kunde konakta företaget.

Mvh
Bättre Hem

Kundansvarig
Stefan Jacobsson

Känner mig lurad

Bättre hem ringde upp oss och sa att de kunde passa på att kolla vår ventilation när de ändå var i närheten, och då skulle vi slippa framkörningsavgiften. ”Men då passar vi på!”, tänker jag och min sambo. Det var hela grejen med att tacka ja till erbjudandet från början.

Teknikern var trevlig, men han var på plats i MAX 3 min, sedan fyllde vi i ett papper tillsammans. Men vi betala 1800kr utan att få veta exakt vad den här teknikern gjorde. Än idag är det luddigt vad dom egentligen har gjort.

Nä, jag känner mig inte trygg med det här företaget.

28 octobre 2022

Missnöjd och lurad - Med återkoppling

Säljare kontaktar mig och säljer in en ventilationsrengöring. Han säger att jag slipper framkörningsavgift då tekniker finns i området.

Får sedan resekostnad på fakturan och inget som helst intresse hos kundtjänst att åtgärda eller kompensera då detta var ett missförstånd mellan mig och säljare. Kort samtal..

Känner mig tyvärr lite lurad

*Redigering*

Bättre hem kontaktar mig kort efter mitt låga betyg och inlägg på Trustpilot.

Bra för dem! De verkar inte ha något mot att försöka följa upp och göra rätt för sig då betyg och omdömen är viktiga såklart! Personen som kontaktade mig gick över fakturan och förklarade hur de jobbar och varför fakturan ser ut som den gör. Bad om ursäkt för missförståndet som inledde denna negativa spiral. Han ber mig ödmjukt att se över inlägget på Trustly och önskar mig en fortsatt trevlig kväll.

MEN! ⚠️

När dem faller i dålig dager på grund av DERAS säljares medgivna misstag så söker de mig för rättelse. ”Snälla kan du se över din negativa kommentar?”

Men de är inte villiga att erbjuda mig avdrag eller kompensation när de ber mig om rättelse för DERAS misstag!

Tanken är god, men det blev inte bättre..

28 octobre 2022

Enkelt och proffsigt

Saklig och kunnig införsäljning.
Avskyr vanligtvis telefonsäljar-terrorn, men i det här fallet är jag nöjd att jag lyssnade ändå. Gillar dock inte att ni ringer från kommunala riktnummer - även fast jag förstår varför..
Hursomhelst, besöket var trevligt och teknikern skötte jobbet på egen hand, med information mellan momenten. Rejält med smuts rensades bort så jag är nöjd att jag nappade på erbjudandet.
Omsorgsfullt och trevligt bemötande av Oscar.

11 octobre 2022
Avis spontané

Ibland ska man kanske inte vara så…

Ibland ska man kanske inte vara så snabb att skriva omdöme. Efter ett trevligt samtal med Stefan Jakobsson på Bättre Hem Underhåll och Miljö så får jag villigt erkänna att dom har gjort vad dom kunnat för att få en nöjd kund, dom lyssnade på mig o jag fick förklarat varför de blev som de blev o hur dom har försökt att åtgärda de som blev fel men genom att jag var borta så gick inte de. Jag har inte något problem att anlita dom i fortsättningen

21 octobre 2022

Inte hemma under besöket

Besviken då teknikern som skulle utföra jobbet på em/kväll när jag var hemma ringer tidigare på dan och har blandat ihop bokningarna och gjort jobbet när jag inte var hemma, vilket var överenskommelsen på ett annat jobb. Teknikern var väldigt trevlig på telefon men jag känner att jag inte fick den service jag betalar för.
Och även fast jag har fått ett intyg så har jag ingen aning om jobbet är gjort eller inte, eller slarvigt gjort.
Känns lite otryggt då vi pratar om min brandsäkerhet i mitt hem.
Vill igen poängtera att teknikern på telefon var väldigt trevlig och hjälpsam men som sagt, lite obekväm är jag med hur detta gick till

10 octobre 2022
Avis spontané

Har tyvärr ingen erfarenhet av er

Har tyvärr ingen erfarenhet av er, men har läst recensionerna och ser att folk har dålig uppfattning om hur saker fungerar.
Många tror att sotarna slutat att rengöra fläkt å dyl, det är visserligen sant, MEN om man säger till att dom ska ta exempelvis fläkten så gör dom det, visserligen mot en kostnad, men enligt min sambo, mycket billigare.

1 juin 2022

Hej.

Det är helt korrekt att många sotare inte längre utför den här servicen då lagen togs bort redan 2004. Däremot finns det sotare som gör det vid förfrågan. På andra sidan myntet finns det flertalet sotare som inte varit ute på 10 år, enligt egna kundbereättelser. Så det skiljer sig brett i landet. Där är vi en hjälpande hand.

Vet ej hur många omdömen du tagit del av och din uppfattning om att "folk har dålig uppfattning am hur saker fungerar" är en felaktig bild då den absoluata majoriteten är nöjda med vår service. Däremd inte sagt att även vi mött utmaningar ibland som så många andra företag.

Men högst snitt i vår branch tycjer vi säger något om oss. Har du fortsatta funderingar är du förstås varmt välkommen att kontakta vår Kundtjänst för att se om vi kan göra något mer för er så upplevelsen blir en 4:a i alla fall:-)

Mvh Kundtjänst
Bättre Hem Underhåll och Miljö

Den var mycket trevligt att träffa en…

Den var mycket trevligt att träffa en riktigt proffsigt kille. Tack så mycket!

23 mai 2022

Réponse de Bättre Hem Underhåll och Miljö AB

Stort tack för ditt fina omdöme. Vi har förstås tagit informationen vidare även till vår tekniker.

Mvh Kundtjänst
Bättre Hem underhåll och Miljö

En mycket trevlig och duktig tekniker…

En mycket trevlig och duktig tekniker som var här. Utförde ett bra jobb, det var länge sen vi gjort en sådan rengöring så det var en hel del smuts i rören men vår uppfattning var att han var mycket noggrann och kunde sin sak. Mycket nöjd!

21 mai 2022

Réponse de Bättre Hem Underhåll och Miljö AB

Tack så mycket för ert fina omdöme. Vi har också tagit er fina upplevelse vidare till vår tekniker som blev väldigt glad.

Mvh Kundtjänsten på
Bättre Hem Underhåll och Miljö

Imkanalsrengöring

Då sotaren inte rengör imkanal längre tyckte jag det var läge att beställa detta när säljare ringde. Tyckt ett tag att vi haft dåligt drag trots att vi rengör fläktgaller ofta. Och vilken skillnad det blev efter denna rengöring. Värt varenda krona plus att teknikern som utförde arbetet gjorde en brandskyddsyn och kollade av vad vi visste om fastighetens ventilation. Även dessa tjänster kan man få hjälp med. Väldigt kunnig och trevlig tekniker, så jag vet vart jag kommer att vända mig för hjälp vid nästa tillfälle.

2 février 2022

Hej

Otroligt fint skrivet av dig och förstås väldigt kul att läsa om din upplevelse för oss alla.

För oss är det otroligt viktigt att samtliga kunder får just motsvarande upplevelse du beskriver.

Om vi kan erbjuda våra kunder en ökad kännedom om sin egna fastighet och dess förutsättningar, i kombination med en konkret förbättring, gör oss alla otroligt glada och stolta över det vår personal dagligen har för avsikt att uppnå för samtliga kunder.

Varma hälsningar ifrån hela teamet på Bättre Hem Underhåll och Miljlö.

Trevlig tekniker som förklarade allt…

Trevlig tekniker som förklarade allt han gjorde med fläkt och ventilation

23 janvier 2022

Hej

Den upplevelsen skall vi absolut förmedla vidare till teknikern som var hos dig. För oss är det viktigt att att inte bara göra jobbet utan att våra kunder skall förstå vad vi gör, hur vi gör det och framförallt varför det bör göras och hur våra kunder i vardagen kan underhålla sin fastighet på bästa möjliga sätt.

Vid eventuella följdfrågor är vi bara ett mail bort.

Mvh
Temaet på Bättre Hem Underhåll och Miljlö

Professionell personal

Professionell personal. Ej pushig. Trevlig. Noga. Metodisk. Förklarar hela tiden. Mycket nöjd.

15 janvier 2022

Hej.

Stort tack för dina vänliga ord. Vi blir väldigt glada över den upplevelse du haft från start till mål då den beskrivning du ger är precis den kund upplevelse vi dagligen eftersträvar.

Varma hälsningar från temamet på Bättre Hem

En savoir plus sur les différents types d'avis.