Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Van al mijn schoolcarrières was dit de mooiste en beste. Niet alleen omdat ik hier mijn diploma heb behaald, maar vooral omdat de mensen bij Capabel in mij geloofden op momenten dat ik zelf het ver... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Op zich een makkelijke opleiding ( mbo-4 doktersassistente) alleen wordt er nul hulp geboden bij het vinden van een stageplek.En de acties die ze beloven te zullen ondernemen , gebeuren niet. Gevo... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Docenten zijn aardig en willen meedenken. Echter de opleiding kost buitensporig veel geld, klassen zijn soms erg groot (soms 25 leerlingen) en er wordt onderscheid gemaakt in studenten. Bijvoorbeeld... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had mijn opleiding afgerond zou 6 weken wachten werden er 3 dagen meer. Inmiddels alles prima afgesloten. Kan de school aanraden ze zijn uitstekend in bijna alle opzichten. Ik wens capabel veel s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. École professionnelle

Écrit par l'entreprise

Capabel Onderwijs brengt een leven lang leren voor iedereen in de praktijk. Daarom zetten we in korte tijd alle energie op wat belangrijk is voor onze studenten; Kort en krachtig een diploma of certificaat behalen. Met erkende en verkorte beroepsopleidingen waarbij onze studenten hun toekomstperspectief vergroten en bekwaam en gemotiveerd de arbeidsmarkt betreden. Dit doen we al ruim 30 jaar. In Capabel Onderwijs is langjarige kennis en ervaring gebundeld rondom arbeidsmarktgerichte scholing voor volwassenen. Een erkend diploma maakt de toegang tot duurzaam betaald werk eenvoudiger. Dus richten we ons bij voorkeur op die sectoren waar veel vraag is. Alle opleidingen van Capabel Onderwijs zijn dan ook ontwikkeld rekening houdend met de karakteristieken van de doelgroep in combinatie met eisen van het werkveld. En in lijn met wet- en regelgeving. Bij Capabel Onderwijs staat de studentbeleving centraal. We zoeken actief naar kansen voor verbetering in de tevredenheid van onze medewerkers, studenten en het werkveld. Onze klantbeleving wordt bepaald door de aanpak, structuur, lesprogramma’s en processen en bovenal door onze bevlogen medewerkers.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 93 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Positieve ervaring bij capabel

Ik ben bezig met een opleiding in Utrecht. De docenten zijn erg aardig en ondersteunen je goed als je hulp nodig hebt. De lessen zijn goed opgebouwd, en er is duidelijke uitleg. Ik had wat problemen met het vinden van een stage, maar ik ben goed geholpen door het stagebureau. Als je voor een opleiding binnen capabel kiest wordt er wel verwacht dat je zelf kan studeren aangezien er wel zelfstandigheid verwacht wordt. Ik ben terechtgekomen in een gezellige klas. De opleidingen zijn erg versneld dus dat is ook prettig. Al met al zou ik het zeker aanraden hier een opleiding te doen.

Hoi Martijn,

Bedankt voor je review! Fijn dat je de opleiding een aanrader vindt.
Veel succes bij je stage en het vervolg van je opleiding!

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede ervaring

In het verleden heb ik een negatieve review geschreven voor Capabel. Er was een vervelende situatie ontstaan omtrent geld. Dit, doordat de communicatie tussen Capabel en mij (ook van mijn kant) niet goed verlopen was.
Ik vind het respectabel dat Capabel alsnog contact met mij opgenomen heeft. Fijn dat we er samen zijn uitgekomen!

Hi Marijke,

Bedankt voor je aangepaste review. Fijn dat we samen tot een oplossing hebben kunnen komen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn school is een geweldige plek om te…

Mijn school is een geweldige plek om te leren, met een fijne sfeer en veel persoonlijke aandacht. Docent Remco maakt de lessen interessant en motiveert iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Dankzij hem en de school ga ik elke dag met plezier naar de les!

Hi Gabriella,

Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze docent, Remco.
Veel succes met je verdere studie!

goede school

18 mars 2025

Réponse de Capabel Onderwijs

Dankjewel voor je review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb hele goeie ervaring met deze…

Ik heb hele goeie ervaring met deze school en heb geen moment spijt dat ik deze opleiding ben begonnen

Réponse de Capabel Onderwijs

Bedankt voor je review, Youssra!

Goed tevreden

Goed tevreden

Réponse de Capabel Onderwijs

Bedankt voor je review, Mer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vind de leraren erg behulpzaam en…

Ik vind de leraren erg behulpzaam en motiverend. De lessen zijn erg gestructureerd.

Hoi Yaren,

Wat fijn om te horen. Bedankt dat je ons dit laat weten!

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet aan te raden!

Ik doe de opleiding persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg. Woon ik Groningen en moet naar school in Amersfoort en Utrecht omdat er niet genoeg aanmeldingen waren op andere locaties.

Ik heb me aangemeld voor een keuzedeel, gaat deze opeens ook niet meer door en wordt ik ingeroosterd bij een random keuzedeel die niet eens aansluit bij mijn BPV.

Het enige positieve wat ik heb te zeggen over capabel is dat de docenten met je meedenken.

6 mars 2025

Hallo Joyce,
Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen. Inmiddels hebben we elkaar gesproken en zijn we tot een passende oplossing gekomen waar ieder tevreden mee is.
Ik wens je veel succes met de voortgang van je studie!

Top ervaring

Top, en gemakkelijk en vooral doen wat je gevraagd wordt en je haalt hem 2 vingers in je neus!

12 mars 2025

Hallo Sakina,

Bedankt voor het achterlaten van een review!

Investeert in de studenten

Investeert in de studenten
Je moet ook echt wekelijks aanwezig zijn
Op die manier kun je vragen of stellen waar je mee vast loopt.

Goedemorgen Cherry,

Bedankt voor je review!

Communicatie kan beter

Communicatie kan beter
Ik weet niet bij ik informatie moet vragen

Goedemiddag Alisha,

Bedankt voor je review! Wat lastig dat je niet weet bij wie je moet zijn om informatie op te vragen.
Studenten kunnen altijd terecht bij de servicedesk met vragen. Die kunnen je vraag al meteen beantwoorden of je naar de juiste persoon doorverwijzen. Inhoudelijke vragen over je vakken kan je altijd stellen aan je docent. Ook de decaan of de vestigingsmanager staat altijd voor je klaar mocht je vragen hebben die meer met de privésfeer te maken hebben.

Opleiding

Het is fijn dat je er verschillende opleiding kan volgen. Zelf doe ik de flexibele leerweg, wel merk ik dat het de eerste lessen erg wennen was en je gelijk in het diepe werd gegooid. Maar dit went gelukkig snel. Verder een fijne leeromgeving en goeie hulp

Hoi Floor,

Bedankt voor je review! Fijn dat je snel hebt kunnen wennen aan de manier van lesgeven en dat je de leeromgeving en hulp als prettig ervaart. Goed om te horen! Veel succes met je verdere opleiding!

Noté 3 sur 5 étoiles

Het is fijn dat je in korte tijd een…

Het is fijn dat je in korte tijd een opleiding kunt volgen. Maar het begin is wel enigszins chaotisch. Bepaalde informatie zou eerder gedeeld mogen worden. Zoals de informatie vanuit de studiecoaches.

Hallo Esther,

Bedankt voor je review!
Inmiddels heeft ons team je gesproken en een verdere toelichting kunnen geven.
Bedankt voor je feedback tijdens dit gesprek.
Veel succes met je opleiding!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus