Van al mijn schoolcarrières was dit de mooiste en beste. Niet alleen omdat ik hier mijn diploma heb behaald, maar vooral omdat de mensen bij Capabel in mij geloofden op momenten dat ik zelf het ver... Voir plus
L'entreprise a répondu
Op zich een makkelijke opleiding ( mbo-4 doktersassistente) alleen wordt er nul hulp geboden bij het vinden van een stageplek.En de acties die ze beloven te zullen ondernemen , gebeuren niet. Gevo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Docenten zijn aardig en willen meedenken. Echter de opleiding kost buitensporig veel geld, klassen zijn soms erg groot (soms 25 leerlingen) en er wordt onderscheid gemaakt in studenten. Bijvoorbeeld... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik had mijn opleiding afgerond zou 6 weken wachten werden er 3 dagen meer. Inmiddels alles prima afgesloten. Kan de school aanraden ze zijn uitstekend in bijna alle opzichten. Ik wens capabel veel s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Capabel Onderwijs brengt een leven lang leren voor iedereen in de praktijk. Daarom zetten we in korte tijd alle energie op wat belangrijk is voor onze studenten; Kort en krachtig een diploma of certificaat behalen. Met erkende en verkorte beroepsopleidingen waarbij onze studenten hun toekomstperspectief vergroten en bekwaam en gemotiveerd de arbeidsmarkt betreden. Dit doen we al ruim 30 jaar. In Capabel Onderwijs is langjarige kennis en ervaring gebundeld rondom arbeidsmarktgerichte scholing voor volwassenen. Een erkend diploma maakt de toegang tot duurzaam betaald werk eenvoudiger. Dus richten we ons bij voorkeur op die sectoren waar veel vraag is. Alle opleidingen van Capabel Onderwijs zijn dan ook ontwikkeld rekening houdend met de karakteristieken van de doelgroep in combinatie met eisen van het werkveld. En in lijn met wet- en regelgeving. Bij Capabel Onderwijs staat de studentbeleving centraal. We zoeken actief naar kansen voor verbetering in de tevredenheid van onze medewerkers, studenten en het werkveld. Onze klantbeleving wordt bepaald door de aanpak, structuur, lesprogramma’s en processen en bovenal door onze bevlogen medewerkers.
Australiëlaan, 3526 AB, Utrecht, Pays-Bas
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
De flexibele leerweg voor apothekersassistent is vooral hard werken voor de leerling en als je geluk hebt heb je een hele toegewijde docent.
De lesstof van capabel zelf daarentegen valt heel erg tegen, er is totaal geen structuur en je word echt in het diepe gegooid. Zorg dus dat je zelf discipline hebt en veel structuur hebt zodat je zelf de missende punten kan aanpakken. Deze zou je dus in de praktijk of via internet zelf moeten opzoeken omdat de lesstof te matig is. Opdrachten zijn niet aangepast naar de flexibele leerweg en dus eigenlijk ook onhaalbaar zonder aanpassingen...
De organisatie is ook ruk, voor vragen zijn er verschillende email adressen bekend maar ze antwoorden allemaal niet of te laat. Je krijgt bijvoorbeeld 1 maand om vrijstelling te regelen en na 3 maanden kreeg ik pas antwoord over mijn vragen, als ik dus op antwoord had gewacht had ik überhaupt geen vrijstelling gehad.
Klasgenoten die moeite hebben met een stage vinden krijgen geen antwoord van het stagebureau.
De studiecoach die zou helpen met de opleiding en dingen waar je tegen aan loopt is nergens te bekennen...

Réponse de Capabel Onderwijs
Super aardige docenten goed uitleg. Site mag makkelijker.. 👍👍 voor Zeynep en Fikriye

Réponse de Capabel Onderwijs
Ja ik heb goede hulp ontvangen van de docenten tijdens de lesperiode en goede adviezen om verder mijn diploma te behalen. Door aan mijn zwakke punten te werken.

Réponse de Capabel Onderwijs
Ik had afspraken gemaakt met het debiteurenbureau dat ik een X aantal bedrag minimaal moest overmaken voor de aanvraag voor de extraneus (extra periode) nou sturen ze me achteraf een mail met dat het nogsteeds niet genoeg was terwijl het duidelijk was afgesproken samen. Ik stuurde hun emails over wat de bedoeling nu is, maar kreeg geen terugkoppeling. Sterker nog heb ze me uit alles uitgelogd dus weet niet of ik me diploma nog kan halen of opnieuw moet beginnen en het hele traject opnieuw betalen. Schande serieus

Réponse de Capabel Onderwijs
Mijn ervaring met capabel is wisselend.
De docenten zijn goed en proberen iedereen te motiveren.
Het enige nadeel zijn de toetsen. De toetsen sluiten vaak niet aan met de lesstof en de spellings fouten bij de toetsen vallen op. Ook zijn er geruchten geweest over de nieuwe toets vragen en de betrouwbaarheid daarvan (blok 1) sociaal werk.
Ook zijn er meerdere malen klachten vanuit de klas geweest over de manier van aanpak, het onderwijs en de lesstof.
Het is een teleurstelling dat het lang heeft geduurd tot er daadwerkelijk wat veranderde aan de problemen.
De ervaring wordt nu wel positiever nadat Janneke de leiding heeft genomen.
Het was een hobbelig begin, waarvan ik hoop dat het nu stabiel blijft.

Réponse de Capabel Onderwijs
Capabel is een leuk en gezellig
opleidinginstituut. Docenten zijn gedreven. En halen het beste in je naar boven. De kwaliteiten die je nodig hebet om aan capabel te studeren zijn. Doorzettingsvermogen en gedrevenheid. Communicatie is soms verwarrend. Ze zijn niet eenduidig in hun communicatie. Je krijgt soms wisselende amtwoorden op dezelfde vragen.
Maar al met al een top school

Réponse de Capabel Onderwijs
Ik zit in een leuke klas. En de lesstof wordt goed uitgelegd. Wat mij erg aanspreekt is dat het een versnelde opleiding is. Het enige minpuntje was dat ik iets verder moet reizen, omdat er in de buurt niet genoeg aanmeldingen waren.

Réponse de Capabel Onderwijs
Tevreden over de opleiding, in vogelvlucht door de opleiding heen met duidelijke opdrachten. De opleiding zou daartegenover iets goedkoper mogen, €8.500 euro is een smak geld voor een student.

Réponse de Capabel Onderwijs
Fijne school, leuke leerkrachten. Een hele leuke opleiding. Is allemaal duidelijk

Réponse de Capabel Onderwijs
Ik heb mijn opleiding bij Capabel Onderwijs als zeer positief ervaren. Dankzij het versnelde traject kon ik in korte tijd mijn diploma behalen, zonder in te leveren op kwaliteit. De docenten waren deskundig en betrokken, en stonden altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Réponse de Capabel Onderwijs
Ik heb problemen met stage en ze waren niet echt behulpzaam, maar uiteindelijk een goed gesprek gehad met de school over stage, de opleiding is uitstekend. Je wordt goed opgeleid en de docenten zijn erg behulpzaam. Ze doen er alles aan zodat jij je opleiding behaalt.

Réponse de Capabel Onderwijs
Onrustig begin en introductiedag wat chaotisch i.v.m. het installeren van het online gebeuren. Online lessen zijn druk en ze gaan snel door de stof wat soms lastig is.
Wel net begonnen dus wellicht is het ook wennen.
De fysieke lessen zijn fijn en effectief.

Goede school.
Alles heel duidelijk en strak geregeld met opdrachten etc.

Réponse de Capabel Onderwijs
En savoir plus sur les différents types d'avis.