Capture Cards Avis 28

4,7

Pre order gedaan voor Mega Evolution voor een hele nette prijs, ben de prijs zelden tot niet meer tegengekomen. Netjes op de hoogte gehouden met updates over de pre order, helaas kwam het wel wat late... Voir plus

Mijn eerste bestelling was een super goede ervaring! Hele snelle levering en mooie prijzen. Ik kom hier zeker vaker terug om te bestellen. Bedankt Capture Cards.

Super bedrijf, Adequaat verpakt en snel verzonden. Al meerdere bestellingen geplaatst via de website. Bedankt voor het cadeautje erbij!! Ik zal hier zeker vaker bestellen!! En wellicht bied het de... Voir plus

Eerste x besteld bij dit bedrijfje (Pre-order) iets langer moeten wachten maar toch alles ontvangen, Goed en mooi in gepakt. Bij vragen zowel mail als whatsapp wordt er redelijk snel gereageerd... Voir plus

De plek om je verzameling uit te breiden met de nieuwe series pokémon kaarten. Deze kopen wij aan bij vaste leveranciers binnen Europa, zodat wij jou zo snel mogelijk en adequaat mogelijk van producten kunnen blijven voorzien. Tevreden met onze service? Dan zijn wij heel blij om dit te lezen in een review.

4,7

Top!!

Heel netjes verpakt en lekker optijd binnen. Ik koop hier zeker nog een keer

5 juillet 2025

Réponse de Capture Cards

Goedenavond Yannick, bedankt voor deze leuke review. Veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer!

Super!

Geweldig bedrijf. DHL had mijn pakket kwijtgeraakt en Capturecards.nl heeft het pakket opnieuw verstuurd én een extra boostertje erbij gedaan voor het wachten.

10 juin 2025

Réponse de Capture Cards

Hi Rens, dankjewel voor deze mooie review en veel plezier met jouw bestelling!

Super bedrijf

Bedankt voor het cadeautje erbij!!
Ik zal hier zeker vaker bestellen!! En wellicht bied het de kans om producten te kunnen bestellen die bij een pre-order al weg zijn.
#Vaste klant

14 juin 2025

Réponse de Capture Cards

Hoi Fam, dankjewel voor deze leuke review. Daar doen we het voor! Tot de volgende keer :)

Webshop met duidelijke communicatie

Fijne partij. Ik heb zelf niet via de website gekocht, maar wel bij dit bedrijf. Duidelijke communicatie en er is veel mogelijk. Erg benieuwd naar hoe dit bedrijf zich verder ontwikkeld als aanbieder van Pokémon producten!

18 juin 2025

Réponse de Capture Cards

Nogmaals bedankt voor deze mooie review, Marije!

Aanrader

Snelle levering en de producten waren in orde. Zeker een aanrader.

9 mai 2025

Réponse de Capture Cards

Dankjewel voor de positieve review en veel plezier met je bestelling!