Endnu en fantastisk rejse med Cathrine Yoga, hvilket bare bekræfter at her er tale om et rejsebureau med styr på tingene og med ildsjæle bag! Denne rejse gik til Færøerne med hotel, spa, yoga og vandr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Cathrine er en nærværende, autentisk, rolig og super dygtig formidler. Hun har en blød og behagelig stemme og en stor viden, som hun generøst deler ud af. Cathrine får fem stjerner herfra. Som kursi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lige hjemvendt fra en fantastisk tur til Sri Lanka. Fantastisk hotel med den flotteste udsigt til havet. Skønne værelser, dejlig pool område og lækker mad i restauranten og det mest venlige personale.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har netop været afsted til Sri Lanka med Cathrine Yoga. Det var en fantastisk oplevelse. Lækkert hotel lige ved vandet. Udover yoga med dygtige Stina 2 x om dagen, var der flere timers ayurvediske... Voir plus
L'entreprise a répondu
Cathrineyoga.dk er et selvkærligt univers, som inspirerer over 100.000+ månedlige læsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjæl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! – Cathrine & Tommy
Hejrevej 30, 3., 2400, Købemhavn NV, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super fantastisk univers, super fantastiske yogaklasser, hvor alle kan være med uanset niveau, og sidst men bestemt ikke mindst SUPER KUNDESERVICE!

Réponse de Cathrine Yoga
Catrine er sød og nærværende i hendes undervisning - så man har følelsen af at være tilstede i samme rum.

Réponse de Cathrine Yoga
Super god yoga app. Fantastiske undervisere og yoga alle kan være med til på alle niveauer. Nemt at finde rundt i og gode og inspirerende madopskrifter.

Réponse de Cathrine Yoga
Jeg har fulgt Cathrineyoga via sociale medier i omkring 10 år. Jeg har altid følt mig beroliget af hendes stemme og måde at tale på. Jeg har været medlem på appen i 6 mdr for det var endelig tid for mig at komme igang med at styrke kroppen efter en masse sygdomsforløb så jeg var en ren tumling i starten og helt nybegynder. Jeg tog korte videoer i starten og har efterhånden kunnet træne op til 40 minutter. Jeg har kun ros tilovers for konceptet. Jeg træner stort set hver dag, og det er virkelig, som hun beskriver, en selvkærlig pause. Instruktionerne er forståelige for en begynder og tonen altid lys.

Réponse de Cathrine Yoga
Super fed app. Som børnefamilie er det så dejligt at kunne lave yoga når det passer ind i mit program og lige lave det som min krop trænger til.
Det eneste jeg kunne ønske mig, var at man kunne sortere videoer på udstyr.
Har også været på to retreats… De er simpelthen skønne. Cathrine har bare en rolig og rar personlighed som skaber ro hos en selv når man er afsted. Det er så skønt!

Fuldstændig fantastiske dage på Møn 🧘
Cathrine en en vidunderlig underviser, vis og indlevende.
Et skønt sted, værelser og mad i TOP.
Kan kun anbefales🥰

Réponse de Cathrine Yoga
Jeg har taget yin yogauddannelsen i Vejle. Smukke omgivelser, fantastisk vidensdeling og formidling af yin yoga gennem forskellige undervisere. Et trygt og kærligt rum. Jeg føler mig godt klædt på til at gå ud og undervise. Uddannelsen får mine varmeste anbefalinger.

Réponse de Cathrine Yoga
Tak for en god og bred uddannelse, hvor I som et stærkt team af undervisere er dygtige til at dele jeres viden med eleverne.

Réponse de Cathrine Yoga
Det er tydeligt at mærke, hvordan Cathrine og hendes team virkelig er engagerede og passionerede omkring yoga. Med erfaring fra hele verden, føler jeg at teorierne er brede og opdaterede.
Det har været tryllebindende at være på denne yoga rejse, hvor der har været en enorm tryghed omkring rammerne og undervisere. Cathrine og teamet har været mega imødekommende og respektfulde over for forskellighed. Der har været plads til alle og det har haft betydning for et fantastisk, inkluderende fællesskab, med plads til alle nuancer og forskellighed.
Jeg er så taknemmelig for, at have været en del af Cathrineyoga uddannelsen og føler mig sikker og kompetent ift. at skulle undervise på egen hånd.
Namasté 🌿

Réponse de Cathrine Yoga
En gennemgående super tilrettelagt yin-uddannelse. 9 dage med masser af fantastisk indhold og en rigtig god sammensætning af de forskellige moduler/emner.
Fagligt dygtige instruktører med super god energi og overskud.
Tak for rejsen - den var alle pengene værd 🤩

Réponse de Cathrine Yoga
Autentisk, professionel og hjertevarm undervisning. Min varmeste anbefaling.

Réponse de Cathrine Yoga
Helt igennem højt fagligt niveau, godt struktureret og fantastisk kompendie at få med hjem, hvor man kan tage ud og bruge. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

Elsker dette univers 🙏🏼
Hos Cathrine Yoga finder jeg altid det jeg har brug for- der er en session til et hvert behov uanset om man vil finde mental ro, træne muskulær styrke eller have pulstræning.
Det er virkeligt super godt og man får ufatteligt meget værdi pengene❤️

Réponse de Cathrine Yoga
Jeg dyrker ikke Yoga men til gengæld bager jeg ! Og når nu min kæreste ikke kan tåle gluten så er det perfekt med verdens bedste Chia boller <3
Luv em!
Tak for opskriften !

Réponse de Cathrine Yoga
Har benyttet både Cathrine Yoga appen til at dyrke yoga og været på retreat på Færøerne. De varmeste anbefalinger skal lyde herfra, der er både blid yin og styrkende yang klasser både i app’en og på retreatet. Føler mig meget velkommen og i gode hænder samt en del af et helt fantastisk fællesskab.

Réponse de Cathrine Yoga
Holistisk, professionel og realistisk tilgang…til alt hvad Yoga kan og er! 🙏🏻

Réponse de Cathrine Yoga
Tusind tak for et super dejligt yoga retreat i Skagen fyldt med skøn yoga, inspirerende læring og nye indsigter, søde deltagere på holdet, lækkert mad og med skønne yogalærer Katrine Suhr, der er både dygtig, sød og empatisk 🧘🏻♀️☀️.

Réponse de Cathrine Yoga
En savoir plus sur les différents types d'avis.