3,1

Moyen

Demande des avis aux clients

Clip voelt stevig

Echt alleen die sluiting, daar ging mijn aandacht naartoe. Gewoon getest en toen meerdere keren open en dicht gemaakt, klikt steeds goed vast. Verder niet echt naar de rest gekeken want die clip valt gelijk op.

18 mai 2026

Past precies, geen lekkage

Eerst gekeken of de schroefdraad van de adapter echt overal aansluit, daarna gemonteerd. Geen speling, voelt solide aan, zit nu weken erin onder de gootsteen en geen druppel gezien. Vorige plastic was losser, deze sluiter steviger.

4 avril 2026

Neigt naar oplichting......

Een bestelling geplaatst van een jurk via FB, bij ontvangst kreeg ik niet het product wat ik besteld had, na verschillende mails geen reactie meer ontvangen!

22 mars 2025

Fup firma!

Fup firma!
Bestilte en vare - pengene blev trukket med det samme (21.3.2024) - har aldrig hørt eller set mere fra firmaet!
Lene Christiansen

17 mars 2024

Hold jer langt væk fra dette firma

Hold jer langt væk fra dette firma, fik min varer, men det passede mig ikke,så skrev efter en returlabel 3 gange.
Første gang d.14 februar. Efter 3 gang fik jeg svar at en returforsendelse ville være for dyrt, da deres lager lå i Kina. Men jeg kunne sende 15 eur og købe et andet så kunne jeg jo sælge det jeg havde fået. 😡 Godt nok dårlig kundeservice
Har før købt hvor det var fra Kina men har altid kunne få en returlabel, men åbenbart ikke i dette firma

23 février 2024