À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een stel oplioplichters, zet geen stap naar binnen!ij corne villa…

Wat een stel oplichters bij corne villa Arena
Zondag een nieuw bed gekocht, tenminste dat zeiden ze. Komen we thuis zitten er allemaal vochtkringen en vlekken op het spiraal.
gebeld met de winkel, zouden terug gebeld worden. nee dus.
Zelf weer gebeld. krijgen we te horen dat we de vlekken zelf gemaakt hebben. We hadden gelijk foto's gemaakt met tijdstip er bij dus het bewijs was duidelijk dat dit niet mogelijk was binnen deze korte tijd

17 août 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Tafel gekocht met 50% korting op zondag…

Tafel gekocht met 50% korting op zondag in Villa Arena en donderdag werd hij al geleverd. Maakte mij eerst zorgen vanwege de slechte reviews hier. Niet alle bouten om vast te zetten gingen lekker er in. Maar uiteindelijk is het goed gekomen. Blij met onze nieuwe tafel.

5 juin 2025

Slechte service

Ik heb in juni 2023 drie zwarte onyx bijzettafels gekocht. Deze ijzeren tafels blijken zwart gespoten te zijn. Op verschillende plekken laat het spuitwerk los en is een gouden ondergrond kleur te zien. Ik heb meerdere keren met deze mensen gemaild, maar ze reageren nergens op. Nu lijkt hun telefoonnummer te zijn afgesloten. Nazorg is erg slecht.

25 avril 2025

Koop hier niks

We hebben voor de kerstdagen een bank gekocht en na veel bellen hoorden we dat de banken afgekeurd waren en teruggestuurd zijn zonder ons in te lichten.
Na veel bellen, dat niet eens lukte vaak naar de winkel geweest en opnieuw telefoon nummer kregen.
Ook slecht bereikbaar toch iemand kunnen bereiken.
Opeens een datum gekregen, opnieuw niet geleverd door een foutje van inladen geen plek meer was.
Opnieuw naar de winkel en bellen.
Kwam de bank eindelijk, we merkten dat de bank te veel kraakte en de kussens niet echt tot stand kwamen hebben we afgewacht.
Na drie dagen zakt de bank, mensen durfden niet zitten.
Na Mail, WhatsApp en heel veel telefoontjes hebben we nog steeds niemand gesproken.
Heel slechte service en slechte kwaliteit en onmenselijk om een bank te verkopen die na inkoop zakt.
Asjeblieft koop daar niks.

5 mars 2025

Waar blijft onze tafel?

Wij hebben in april 2024 een tafel gekocht en tot nu toe hebben we onze tafel NIET ontvangen. Wat een schande!

18 février 2025

zeer slechte service van Corne wonen Amsterdam villa Arena

We hebben een zeer slechte service ervaren met de levering van onze eettafel. Wij hebben de tafel bij jullie in de winkel Corne wonen Arena Boulevard Amsterdam besteld,
Allereerst werden wij geïnformeerd met de mededeling dat we twee weken moesten wachten op de levering van de tafel. Na deze periode hebben we zelf contact opgenomen en werd ons verteld dat we nog eens 2 à 3 weken moesten wachten. Vervolgens kregen we een paar dagen later te horen dat de tafel in de winkel stond. Toen we naar de winkel gingen, bleek de tafel echter niet aanwezig te zijn, en werd ons verteld dat we over twee dagen weer terug moesten komen om de tafel op te halen.
Na dit incident hebben wij aangegeven dat de tafel gratis bezorgd moest worden, waarop men akkoord ging. Vandaag kregen we echter een telefoontje met de mededeling dat wij alsnog zelf de tafel moesten ophalen, omdat men vergeten was door te geven dat de tafel bezorgd moest worden. Dit zorgde voor wederom veel frustratie, maar we hebben toch besloten om de tafel te gaan op halen toen wij daar waren om 17uur was de winkel helaas dicht.
Het is voor ons onacceptabel dat we zo vaak slecht geïnformeerd werden en dat we telkens opnieuw achter de feiten aan moesten lopen. Wij verwachten van een bedrijf een betere service en communicatie, zeker wanneer het gaat om de levering van een product waarvoor we betaald hebben.

6 février 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus