Noté 5 sur 5 étoiles

Korzystaliśmy z wynajmu limuzyn dla naszej firmy wielokrotnie. Za każdym razem samochód podstawiony punktualnie, zgodnie z zamówieniem. Kierowcy potrafią świetnie nawiązać kontakt z pasażerami, odzn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo profesjonalny przewóz gości biznesowych naszej firmy. Kompetentni kierowcy firmy Dobrucki zapewnili bezpieczny i komfortowy przewóz naszych gości po kilku oddziałach firmy. Bardzo punktualni... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société de transport en bus et autocar
  2. Service de location d'autobus
  3. Compagnie d'autobus

Écrit par l'entreprise

Ułatwiamy dotarcie do każdego miejsca w Polsce i Europie – na czas i miejsce. Wynajem autokarów, autobusów busów i limuzyn w Gdańsku, Gdyni, Sopocie, Krakowie, Warszawie, Wrocławiu, , Poznaniu, Łodzi, Katowicach, Lublinie, Częstochowie, Szczecinie, Bydgoszczy, Olsztynie, Rzeszowie, Opolu i innych miastach Polski. Przystępne ceny Serwis 24 godziny na dobę / 7 dni w tygodniu Odbiór z dowolnego miejsca w Polsce lub Europie Doświadczonych i odpowiedzialnych kierowców Łatwa i szybka rezerwacja Usługi dostosowane do szczególnych potrzeb Autobusy i wynajem autokarów, busów i limuzyn w kraju i za granicą: Grupy Możemy zorganizować odpowiedni pojazd dla każdego rodzaju grupy, czy jest to mały, rodzinny wyjazd lub duża wycieczka grupowa. Czy chciałbyś zorganizować tylko transfer na lotnisko lub transfer do miasta, wynajem na cały dzień, lokalny transport albo krótką wycieczkę lub długą europejską trasę. Możemy zapewnicy transport na terenie całej Europy. Indywidualne czy szukasz transportu dla małej grupy, pielgrzymki, weekendowej wycieczki, transport gości weselnych, przewóz drużyny sportowej - możemy pomóc Ci zarezerwować odpowiedni pojazd. Biznes Nasza oferta obejmuje koordynację i organizację transportu podczas kongresów i targów. Nasz zespół ma wiedzę, aby zapewnić, że każdy szczegół związany z wynajmem autokarów pójdzie zgodnie z planem! Długotrwałe kontrakty Mamy doświadczenie w długoterminowych wynajmach autokarów, busów i limuzyn dla grup teatralnych, zespołów muzycznych, partii politycznych i innych wydarzeń w całej Europie. Wynajem autokarów w Firmie Samochodowej Dobrucki to profesjonalizm i doświadczenie.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Czyste autokary

Czyste autokary, profesjonalna obsługa, świetne ceny. Serdecznie polecam firmę Dobrucki i z przyjemnością do was wrócę :)

2 décembre 2025

Najbardziej przy usługach…

Najbardziej przy usługach transportowych cenię sobie bezpieczeństwo, w firmie Dobrucki jest ono zawsze na najwyższym poziomie. Przystępne ceny idą z tym razem w parze, korzystam i będę korzystać. Jedna z lepszych firm!!!

3 décembre 2025

komfort

Jazda z Dobruckim to czysta przyjemność – luz, spokój i wygoda przez całą trasę. Do tego zawsze można liczyć na miłą obsługę i punktualność.

6 décembre 2025

Tanio!

Świetna obsługa, kontakt z klientem
Transport gości weselnych przebiegł w miłej atmosferze w szybkim.tempie, dziękuje!

22 août 2025

Świetna firma przewozowa

Świetna firma przewozowa. Mieliśmy z nimi wyjazd firmowy do Warszawy i cała podróż przebiegła bez najmniejszych problemów. Kontakt szybki, ceny rozsądne, a autokar naprawdę komfortowy. Polecam każdemu, kto potrzebuje profesjonalnego transportu.

9 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Zasłużona 5-cio gwazdkowa ocena, w autokarach schludnie, widać ze zadbane pojazdy, kierowca sympatyczny. Pozdrawiam

17 novembre 2025

Jakość usług - Najwyższy poziom

Firma oferuje wszystko co potrzebują podróżujący, komfort, wygodę, oraz czyste i schludne otoczenie panujące w autokarze, profesjonalizm od strony kierowców również trzyma poziom. Polecam

1 décembre 2025

Witam

Witam, polecam serdecznie tą firmę obsługa klienta na najwyższym poziomie. Jakość świadczonych usług jest najwyższa! Nigdy nie miałem okazji współpracować z takimi profesjonalistami.

11 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Korzystaliśmy z wynajmu limuzyn dla …

Kierowcy potrafią świetnie nawiązać kontakt z pasażerami, odznaczają się klasą i wysoką kulturą osobistą. Wynajmując samochód w tej firmie po prostu wiem, że nie będzie wpadki nawet przy przewozie najbardziej wybrednego gościa.
Zdecydowanie i z pełną odpowiedzialnością polecam !!!

13 juin 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Firma Dobrucki mistrzowsko zajęła się …

Firma Dobrucki mistrzowsko zajęła się transportem naszych gości weselnych. Zapewnili naszym gościom pełen komfort i postarali się, aby przejazd był nie tylko elegancki, ale również bezpieczny. Przesympatyczni kierowcy zyskali sobie duże uznanie wśród uczestników naszego przyjęcia :-) Polecam korzystanie z tak kompetentnych usług !!!

7 juin 2017
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus