Od ponad 7lat korzystam z uslug firmy i nigdy mnie nie zawiodła. Jeździłem sam osobiscie jak i również wysyłam regularnie paczki. Przejazdy szybkie bezpieczne punktualne. Zadnych problemów awari prze... Voir plus
Świetny serwis i przemiła obsługa. Paczka odebrana i dowieziona w błyskawicznym czasie a Pan Mateusz z busa nr11 wniósł torbę na 4 piętro kiedy sam jej nie mogłem odebrać. Nie ma sensu brać bagażu do... Voir plus
Kierowca Bratek i Igor .Polecam szczerze .Zamawiałam transport przesyłek z PL do DK .Przyjechali zabrac na czas ,dostarczyli na czas. Wszystko bez problemu .Panowie wnieśli paczki bez problemu, nawet... Voir plus
Witam. Wracaliśmy z mężem z Olecka do Greve dnia 2 stycznia 2026,warunki atmosferyczne były bardzo złe zimowe ale kierowcy bardzo bezpiecznie jechali , podziękowania dla panów z bus nr 8 Piotra i J... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Duńczyk.com przewoził mi mocno…
Duńczyk.com przewoził mi mocno niestandardową paczkę. Trafiła ona pod skrzydła Mikołaja z busa nr 2 i bardzo dobrze, bowiem okazał się On człowiekiem bardzo kontaktowym, profesjonalnym i chętnym do współpracy. Polecam
Super
Wielkie podziękowania dla kierowcy z busa nr.3. Bardzo uprzejmy, pomocny i punktualny. 5 gwiazdek!
Ekspresowa dostawa paczki
Paczka przyszła szybko. Kierowca bardzo miły. Dzwonił wczesnej przed przyjazdem i informował o planowanym czasie przyjazdu na bieżąco. Bus nr. 3
Patryk
Bardzo dziękuję za sprawne doręczenie w…
Bardzo dziękuję za sprawne doręczenie w całości paczki , Panu Michałowi z busa nr 9 . Super miła obsługa . Dziękuję i polecam
Super polecam paczka dotarla
Super polecam paczka dotarla
Bus nr6 Przemek Michal
Pełen profesjonalizm
Pełen profesjonalizm, bezpiecznie do celu, kierowcy bardzo mili i pomocni. Pan Michał kierowca busa nr 7. Bardzo wporzadku
Wszystko ekstra najlepsza ekipa do…
Wszystko ekstra najlepsza ekipa do jazdy super pozdrawiam całego Duńczyka. Karol i Janeczek najlepsi
Najlepsza obsługa
Najlepsza obsługa. Pan Kierowca Krystek super życzliwy i pomocny
Sprawnie szybko i wygodnie
Sprawnie szybko i wygodnie. Kierowca Krystek wprowadzą bardzo miłą atmosferę w trakcie podróży. Polecam wszystkim
Pragnę po raz kolejny zaopiniować…
Pragnę po raz kolejny zaopiniować rzetelność i profesjonalizm firmy Duńczyk w zakresie świadczonych usług tj.dostarczania paczek pod wskazany adres (Jutlandia)
Tym razem pan Przemek Bus nr.4 okazał się b.pomocny od Trójmiasta do Herning ani na minutę nie zwątpiłem że wszystko pójdzie jak po sznurku.Bardzo dziękuję Panu Przemkowi i całej firmie Duńczyk...kolejny transport już niebawem.
Pan Michał bus nr 9
Pan Michał bus nr 9
Dania Niemcy
01.03.2025 profesjonalista.
Jaja jak byk mięśnie jak drwal. Super prowadzi, droga uciekała jak pieniądze z tym Kierowca
Kilka razy korzystałam z firmy dunczyk…
Kilka razy korzystałam z firmy dunczyk i gorąco polecam . Jest to najlepsza według mnie załoga tak z przewozem osób jak i przewozu paczek.
14 lutego jechałam z firmą Dunczyk…
14 lutego jechałam z firmą Dunczyk .Jestem bardzo zadowolona.Najpierw jechałam z P.Mikolaj bus nr 10,bardzo miły kierowca i pomocny.nastepnie przesiadłam się do busa nr 9 gdzie kierowcą był P.Michal.jest to przemiły człowiek oraz pomocny.Pomimo że podróż trwała 19 godzin to atmosfera była niesamowita.Polecam firmę Dunczyk,aby wszyscy kierowcy tak znakomicie podchodzili do wykonywanego zawodu.
Transport Duńczyk
Przejazd Dania, Wielkopolska z Łukaszem. Polecam przewoźnika.
Wielki szacun dla Michala i kolegi…
Wielki szacun dla Michala i kolegi kierowcow busa 6 za dzisiejsza jazde. Dziekuje
Dziękuję bardzo Panu Michałowi z busa 9…
Dziękuję bardzo Panu Michałowi z busa 9 za pomoc, profesjonalizm,za osobowość i super kontakt. Miło było Pana poznać.Dziękuję.Mama Natalki 😊Nie pierwszy raz korzystamy z firmy Duńczyk i z całą pewnością polecam.
chcialbym polecic i podzienkowac profesjonalizm kierowcy Pana Michala
chcialbym polecic i podzienkowac kierowcy busa nr.9 Panu Michalowi za pelny profesjonalizm i kulture osobista w trakcie przekazania przesylki do Dani.Musze przyznac ze wlasciciel tej firmy ma wyjatkowy dar doboru kierowcow
Kontakt i odbiór paczki…
Kontakt i odbiór paczki profesjonalnie.Polecam. Kierowca , Michał z Busa nr. 9 .Firma godna polecenia
En savoir plus sur les différents types d'avis.