Od ponad 7lat korzystam z uslug firmy i nigdy mnie nie zawiodła. Jeździłem sam osobiscie jak i również wysyłam regularnie paczki. Przejazdy szybkie bezpieczne punktualne. Zadnych problemów awari prze... Voir plus
Świetny serwis i przemiła obsługa. Paczka odebrana i dowieziona w błyskawicznym czasie a Pan Mateusz z busa nr11 wniósł torbę na 4 piętro kiedy sam jej nie mogłem odebrać. Nie ma sensu brać bagażu do... Voir plus
Kierowca Bratek i Igor .Polecam szczerze .Zamawiałam transport przesyłek z PL do DK .Przyjechali zabrac na czas ,dostarczyli na czas. Wszystko bez problemu .Panowie wnieśli paczki bez problemu, nawet... Voir plus
Witam. Wracaliśmy z mężem z Olecka do Greve dnia 2 stycznia 2026,warunki atmosferyczne były bardzo złe zimowe ale kierowcy bardzo bezpiecznie jechali , podziękowania dla panów z bus nr 8 Piotra i J... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Polecam firmę Karol
Polecam firmę Duńczyk
Polecam firmę Duńczyk, pełen profesjonalizm. Kierowca busa nr 6 przesympatyczny i kompetentny .
Bus numer 12!Mikołaj świetny kierowca…
Bus numer 12!Mikołaj świetny kierowca widać ,że jest doświadczony i lubi swoją pracę.
Polecam tą firmę i kierowcę!!!
Super kierowca bardzo doświadczony
Mikołaj!!Bus nr 12! Super kierowca bardzo doświadczony, miły , pomocny. Widać że robi to co lubi. Bardzo polecam tą firmę i tego kierowcę!!
Bardzo dobra rzetelna firma .Pozucie bezpieczeństwa
Poczucie bezpieczeństwa, przy bardzo ciężkich warunkach atmosferycznych. Sympatyczny ,pomocny personel.Zarówno panowie kierowcy i pani przyjmując zlecenie. Polecam każdemu. Miłe doświadczenie .
Bezproblemy odbiór polecam Kierowce…
Bezproblemy odbiór polecam Kierowce Daniela
Dunczyk firma godna polecenia
Jestem pod dużym wrażeniem , wszystko perfekcyjne , bardzo szybko dotarłam do domu, przesympatyczna obsługa. Przyjemność podróżowania. Tylko z Firma Duńczyk. Bus numer 4 spisał się na 5 z dużym plusem. Gorąco polecam. Magda👍😊🚌
Ekspresowa i bezproblemowa dostawa przesyłki
Jesteśmy zadowoleni z usług przewoźniczych Duńczyk. Bezproblemowa wysyłka doręczona na czas, co więcej Pan Przemek (Bus 4) pomógł mi z przeniesieniem ciężkiej przesyłki do auta. Paczka doszła cała bez uszkodzeń. Wielekrotnie korzystam z usług Duńczyka i wszystkim je polecam. Z pewnością skorzystam z usług transportowych w przyszłości.
Pozdrawiam serdecznie i życzymy dla całej ekipy Wesołych Świąt Bożego Narodzenia.
Jola i Janek
Szybko
Szybko, sprawnie i sympatycznie. Profesjonalne podejście do pasażera i do wykonywanej pracy. Busy bardzo czyste i wygodne. Polecam!
Korzystam od kilku lat z tej firmy i…
Korzystam od kilku lat z tej firmy i bardzo polecam .mili kierowcy .5 gwiazdek dla kierowcy Michała .pozdrawiam
Bus nr.11 - Karol Michał
Usługa transportowa na najwyższym poziomie! Szybka realizacja, wszystko na czas, a do tego miła i profesjonalna obsługa. Gorąco polecam!
Bardzo mila profesjonalna obsługa.
Bardzo mila profesjonalna obsluga
Właśnie odebrałam paczę dowiezioną przez Pana Michała ( bus 9)). Szybko, niedrogo, z uśmiechem. Dziękujemy i Wesołych Świąt życzymy.
Dzień dobry
Dzień dobry. Wczoraj, czyli 03 grudnia wracałem busem nr 4. Muszę powiedzieć szczerze młodzi panowie kierowcy, bardzo życzliwi i pomocni. Obsługa bardzo profesjonalna można powiedzieć na europejskim poziomie .Gratuluję takich pracowników. Pozdrawiam Michał Buczek.
Szybka j kompetentna obsluga
Z uwagi na moja zlamana nogę Pan Przemyslaw ( Bus Nr4) dostarczyl paczke pod same drzwi.
Szybka I kompetentka obsluga - polecam
Paczka dostarczona na czas i…
Paczka dostarczona na czas i przywieziona pod same drzwi a kierowca Mikołaj bardzo miły i pomocny . Polecam 🙂
Szczecin 29.10.2024 pan Mikołaj bus…
Szczecin 29.10.2024 pan Mikołaj bus nr7, same plusy.
Podziękowania dla pań z centrali, miłe, pomocne.
Trasa z Danii do Polski,to sama…
Trasa z Danii do Polski,to sama przyjemność.
Wygodnie,miło i bezpiecznie.
Bus nr. 5 i 12
Pozdrawiam.
KOrzystam tylko z uslug przewozowych…
KOrzystam tylko z uslug przewozowych firmy Dunczyk,a ostatnio nawet jechalam.Same superlatywy,solidnosc,punktualnosc i wszelka pomoc w czasie podrozy.Slowa uznania dla pan z centrali Patrycji i Klaudi,wyczerpujace informacje,profesjonalne doradztwo,gratuluje firmie i zycze powodzenia,jestescie nie zastapieni ,z pozdrowieniem Grazyna Bix
Mialem przyjemnosc podróżować z Firma…
Mialem przyjemnosc podróżować z Firma Dunczyk. Jesli chodzi o podroze miedzy narodowe ktore ciezko znosze. Firma Dunczyk stanela na wysokości zadania. Bardzo komfortowe i nowe busy. Siedzenia usytuowane w taki sposob ze kazdy mial możliwość "wyciagniecia nog" rozmiary busów L4H4 co pozwala swobodnie stanać w aucie. Kierowcy mili i co najwazniejsze doswiadczeni, nie palacy. Bez zbednych przerw co godzina na papieroska trasa przebiegła bardzo sprawnie. Dwóch kierowcow na trasie. Pan Pawel i Pan Radek panowie punktualni,odpowiedzialni i konsekwentni. Szczerzę polecam. Po pierwszej podróży z ta Firma nie szukam juz innych przewoźników. Pozdrawiam kierowcow,spedycje i szefa. 5 Gwiazdek dla was!
Bardzo dziękuję firmie duńczyk za miłą…
Bardzo dziękuję firmie duńczyk za miłą atmosferę i profesjonalne podejście do pasażerów podczas przejazdów.
En savoir plus sur les différents types d'avis.