Købte Udendørs kattehus med vejrbestandigt tag og platforme til 2.000 kr. Kvalitet og pris hænger slet ikke sammen. Burde koste det halve. Kan ikke anbefale at købe til prisen.

Jeg skrev forkert e-mailadresse på min ordre og har derfor ikke fået opdateringer på mit køb, men det har været komplet umuligt at få kontakt til e-store. Firmaet svarer hverken på telefon eller på... Voir plus

Hjemmesiden reklamerer med levering i hele Danmark. Men uanset hvilken adresse der så skrives, så kan der så pludselig ikke leveres. Kunne så heller ikke vælge et pickuppoint eller noget andet. Øh h... Voir plus

Jeg bestilte et Royalty Line-gryde­sæt i “vinrød” på CDON.dk (solgt af eStore), men farven jeg modtog var helt anderledes – kobber/bordeaux i stedet for den klare røde farve på billederne. Jeg k... Voir plus

1,5

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Ærgerligt man skal give mindst 1…

Ærgerligt man skal give mindst 1 stjerne, herfra bliver det 0 stjerner, jeg købte et varmetæppe, for det første var det næsten 3 uger undervejs, det var defekt og sendte den video de forlangte og vad om en returlabel, har aldrig fået en returlabel, men blev tilbudt 50% i rabat hvad pakker de så mener med rabat, har bestemt ikke tænkt mig at handle der mere, jeg skrev nej tak, at det var svindel at kun giver 50 % i "rabat" men at jeg vil have hele beløbet tilbage og en returlabel så jeg kan sende deres defekte vare tilbage, er spændt på svaret, det tager jo nok nogle dage, det er en utrolig dårlig kundeservice

27 avril 2026

HOLD JER LANGT VÆK ELLER BESTIL SELV…

HOLD JER LANGT VÆK ELLER BESTIL SELV DIREKTE FRA KINA.
glemte desværre selv at checke dette firma på trust pilot inden bestilling.
Har netop bestilt en vare for længe siden..
De svarer på mail, men skriver bare at den kommer mellem den 7. Og 14. April..sikkert fordi den skal fra Kina. Ved ordre stod der mellem 3-5 dages levering. Pengene har de selvfølgelig hævet fra start af.. hvilket er ulovligt... jeg anmelder dem for svindel.

10 avril 2026

Fup og fidus og Kina vare

Fup og fidus og Kina vare! Bestilte en såkaldt regnjakke, vil tro den var lavet af en sort sæk og så var der kæmpe hul i den! Den røg direkte i skraldespanden!
KØB ALDRIG NOGET FRA DET FIRMA!!!

19 mars 2026

Elendigt firma

Da jeg ikke hentede pakken blev den sendt retur men de har vist ikke tænkt på, at jeg skal refunderes 😡 skrevet mange gange men de er ikke at få kontakt med

6 mars 2026

Rekommenderas inte

Jag har skickat varan i retur och kontaktat företaget ang detta vid flera tillfällen via mail (finns ingen kontakttel) men får ingen återkoppling förutom ett automatiskt svar.

31 janvier 2026

Jeg skrev forkert e-mailadresse på min…

Firmaet svarer hverken på telefon eller på e-mail.
Deres chat er ligeledes ubrugelig og sender kunden i et fantasi loop, hvor kunden konstant kommer tilbage til udgangspunktet
Brug ikke dette svenske firma.

19 janvier 2026

Vildledende billeder og elendig kundeservice

Jeg kontaktede kundeservice flere gange og sendte billeder, men de nægtede problemet, indtil jeg henviste til Købeloven §76 og Forbrugeraftaleloven §18 samt nævnte Forbrugerombudsmanden. Først da fik jeg lov til at returnere varen og få pengene tilbage.

Ingen kunde skal skulle kende loven for at få en retfærdig behandling.
Jeg handler aldrig hos eStore eller CDON igen og anbefaler andre at holde sig langt væk.

26 octobre 2025

Har lige modtaget et opvaskestativ

Har lige modtaget et opvaskestativ, der er så ustabilt, at det ikke kan stå af sig selv. Det er helt ubrugeligt. At estore vil være det bekendt, er mig ubegribeligt. Aldrig mere estore!

21 septembre 2025

Simpelthen noget bras

Simpelthen noget bras
-Pindene er i alt, for tyndt matreiale
-Det er svært at stikke pindene, ind i kuglerne
-Svært at samle, da det efter få "sammensætninger" bli'r ustabilt
-"hulen" vælter nemt, når man lægger, det lille plastik "klæde" på
Afleverer det til storskrald, da jeg ikke vil være bekendt at sælge eller give det vl
Virkelig en stor skuffelse

4 février 2025

Forfærdelig firma

Forfærdelig firma. De reklamerer med max 14 dages leveringstid, men nu er der gået 22 dage, og pakken er på vej fra Niue, som ligger ved New Zealand.
Da jeg reklamerer over den forsinkede leveringstid, så var svaret "Önskar dig en trevlig dag"....aldrig mere

17 décembre 2024

4, for hurtig svar, og god support.

varen var ikke helt som den skulle,
men de var altid gode til og svare inde for god tid,
ofte kun 1 hverdag, godt nok skrev de på svensk, men brugte oversæt, og svarede dem på dansk,
og det gik ganske fint.
endte med vi slog hal skade, (jeg foreslog) og sagen er der efter afsluttet.

11 octobre 2024

I skal ikke købe noget hos estore!!

Jeg har hverken modtaget mine varer som er bestilt fra 1 måned siden eller fået ordentlige svar på mine henvendelser. Det er utroligt frustrerende og uacceptabelt, det er gået 1 måned hvor jeg venter og venter. Jeg vil på det kraftigste advare andre mod at handle her – det er en total spild af tid og penge! Det er ren svindel

18 septembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit