À propos de l'entreprise

1. École

Écrit par l'entreprise

Evolvetrade is een online opleidingsplatform gericht op trading en marktanalyse, voor mensen die de markt écht willen leren begrijpen en zelfstandig willen leren handelen. Binnen Evolvetrade volg je een gestructureerde opleiding die je stap voor stap meeneemt van basiskennis naar een gevorderd niveau. Je leert niet alleen hoe markten bewegen, maar vooral hoe je zelf een plan maakt, risico beheerst en consistente beslissingen neemt — zonder afhankelijk te zijn van anderen. De opleiding richt zich op alle essentiële onderdelen van trading, zoals marktstructuur, technische analyse, macro-invloeden, risk management, psychologie en nog veel meer. Dit vormt de basis om met vertrouwen en discipline te kunnen handelen in verschillende marktomstandigheden. Wat Evolvetrade onderscheidt, is de combinatie van een duidelijke leerlijn en de focus op zelfstandigheid. Het doel is niet dat je trades kopieert, maar dat je begrijpt waarom je iets doet. Je ontwikkelt een eigen visie op de markt en leert werken met een gestructureerde aanpak. Naast de opleiding biedt Evolvetrade begeleiding en een actieve community waarin leden kunnen sparren, inzichten delen en zich blijven ontwikkelen. Hierdoor ontstaat een leeromgeving die verder gaat dan alleen theorie. Evolvetrade is daarmee geen cursus, maar een online school voor trading — gericht op lange termijn ontwikkeling, structuur en het opbouwen van echte kennis.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

verrast en erg tevreden!

Emiel heeft mij echt compleet anders naar traden laten kijken.

Wat ik vooral fijn vind is dat het niet voelt alsof je zomaar een groep joint waar iedereen roept dat alles omhoog gaat. Emiel legt juist heel rustig en duidelijk uit waarom de markt bepaalde bewegingen maakt en waar hij zelf op let.
De Discord alleen al is super waardevol. Dagelijks worden er analyses, waarschuwingen, targets en updates gedeeld en je kunt ook gewoon je eigen setups posten voor feedback. Vooral die dagelijkse bias helpt mij veel om met wat basis info al te beginnen op de dag.
Ik merk zelf dat ik sinds ik erbij zit veel meer geduld heb gekregen met entries en niet meer zomaar random trades neem. Je leert echt kijken naar bevestiging, liquiditeit en hoe de markt beweegt in plaats van verschillende losse dingen.

Wat ik persoonlijk ook sterk vind is dat er eerlijk wordt gepraat over verliezen. Er wordt nergens gedaan alsof traden makkelijk is of alsof je binnen een maand rijk bent.
Je merkt gewoon dat Emiel hier echt passie voor heeft en mensen serieus iets wil leren, en daarom ben ik blij dat ik deze stap heb gemaakt. PS ben zelf ook nog wel lerende, maar al wel echt stappen gemaakt :).

Zeker aanrader als je echt beter wilt worden in traden.

6 mai 2026
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus