Noté 5 sur 5 étoiles

Spoko miejsce do rozwoju. Po zmianach w strukturze i wymianie liderów firma mocno poszła do przodu. Jest dużo narzędzi, więcej szkoleń i realne wsparcie technologiczne: AI, automatyzacje, wtyczki, wsz... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Widzę, że moja opinia została usunięta jak większość innych. Ludzie nie dajcie się nabrać- osoby które piszą pozytywne opinie to zmanipulowani ludzie poprzez szkolenia z „tradingu” 😂 a raczej z gada... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Paid for a premium gift plus postage. Received some jewelry, which was absolute cheap rubbish!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dołączyłam do firmy ponad 2 miesiące temu i to była najlepsza decyzja. Oczywiście żeby zarabiać pieniądze trzeba poświęcić dużo czasu na edukację, ale wszystko co wartościowe wymaga czasu. Edukatorzy... Voir plus

3,1

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Niesamowita społeczność

Niesamowita społeczność, z ludźmi którzy Ci pomogą i pociągną za sobą do góry. Czuję się tutaj jak w rodzinie, zawsze kiedy tego potrzebuję - dostaję pomoc i mega wiedzę zaczerpniętą z doświadczenia innych osób którym się dzielą.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeśli chcesz nauczyć się tradingu…

Jeśli chcesz nauczyć się tradingu polecam GC, świetne narzędzia do edukacji myśle ze śmiało można nazwać ze są najlepsze na rynku. Sam gdy zaczynałem nie miałem żadnego pojęcia o rynkach aktualnie zajmuje się i zarabiam tylko z rynków 📈

30 septembre 2023

Jestem od 5 miesięcy

Jestem od 5 miesięcy. Jest to niesamowita szansa na zarabianie pieniędzy i zmieniene swojej sytuacji finansowej i życiowej. To była najlepsza decyzja jaką podjęłam. Bardzo mi się podoba , że moje wyniki zależą od mojej edukacji i mam na to wpływ.

Energia ludzi

Energia ludzi, którzy są tutaj razem i wspierają się do osiągnięcia celu to cudo!! Jeśli się angażujesz i ciężko pracujesz na swój sukces to każdego dnia zmieniasz swój mindset i pracujesz nad nim🫵🏻

25 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ja dołączając do biznesu miałam od…

Ja dołączając do biznesu miałam od samego początku wielkie wsparcie mojego lider. Przyszłam tutaj po wiedzę, a dostałam znacznie więcej. Poza wiedza, dzięki której spełnię swoje marzenia dostałam społeczność osób które razem ze manifa w tym samym kierunku i wspierają się nawzajem. Dzięki temu miejscu przepracowałam swoje problemy i rozwinęłam się nie tylko finansowo ale i mentalnie.

16 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Dołączając tu nie miałem pojęcia z czym…

Dołączając tu nie miałem pojęcia z czym co się je. Nie byłem pewny tego czy dam radę. Wszystko zmieniło się po czasie.
Ludzie są mega mily i zawsze pomogą jak przychodzę z pytaniem. Nauczyłem się wielu nowych rzeczy z zakresu tradingu, crypto, networku i jestem pewny że nauczę się jeszcze więcej

Decyzja która odmieniła życie 🙌🏼

W projekcie jestem już ponad 6 miesięcy, ta jedna decyzja strasznie odmieniła moje życie i moje poglądy. Jest to przedewszystkim społeczność mega ambitnych i przedsiębiorczych osób z którymi wspólnie się rozwijamy. GC to to nie tylko biznes ale rodzina , mega wsparcie, mega energia. Najlepsza decyzja w życiu! ❤️❤️🔥

Jestem w GC od roku

Jestem w GC od roku, to idealny przykład, że jest to miejsce i społeczność, która pozwala na rozwój osobisty, maksymalizację potencjału i bardzo dużą wiedza jak efektywnie zarabiać w biznesie online.

Zmiana myślenia

Po dołączeniu oprócz ogromnej wiedzy na temat rynków finansowych, uświadomiłam sobie jaką potęgę ma szeroko pojęty biznes online. Zrozumiałam że jedno źródło dochodu w dzisiejszych czasach nie jest bezpieczną opcją, a to, co kiedyś wydawało się niemożliwe- jest do zdobycia. Warto.

Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus