Ciekawa i NIE USTĘPUJĄCA wysokim standardom genetyka. Jest co ma być. Kłopotów technicznych przy germinacji brak. Przy procesach końcowych też wszystko jak trzeba. Bardzo miło zaskakują tu pozyc... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Jesteśmy firmą która od 2009 roku sprzedaje nasiona marihuany. Naszym celem jest dostarczać jak najlepsze odmiany konopi indyjskich w jak najlepszych cenach. Oferujemy ponad 3000 gatunków z czego blisko 1000 mamy w naszym magazynie dostępne od ręki. Przesyłki wysyłamy codziennie w każdy dzień pracujący. Możesz zamówić od nas nasiona z dostawą kurierem na adres, do paczkomatu lub z odbiorem osobistym w sklepie stacjonarnym. Dostawa zazwyczaj trwa bardzo szybko i już następnego dnia możesz cieszyć się swoimi ziarenkami. Bez względu jaka odmiana Cię interesuje możemy ją dla Ciebie zdobyć. Amnesia, Jack Herer czy Critical? Zdecyduj na co masz ochotę tym razem a my zajmiemy się resztą. Nasiona Marihuany z GanjaFarmer możesz zamówić poprzez stronę internetową, telefonicznie a nawet mailem. Nie obce są nam też zakupy stacjonarne i jesteśmy gotowi świadczyć usługi dla wszystkich tych którzy chcą tradycyjnej formy kontaktu. Zapraszamy!
Coordonnées de contact
Szczecin, Pologne
- +48723320553
- info@ganjafarmer.com.pl
- ganjafarmer.pl
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 58 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Dobra strona, przejrzysta, czytelna
Na mnie ogromne wrażenie zrobiła przemyślana strona internetowa. Dobrze się czyta, szuka, sortuje, filtruje. Każdy znajdzie coś do swojej kolekcji nasion. Wysyłka została wysłana ekspresowo. Taką współpracę to ja lubię. Pozdrawiam serdecznie ❤️
Dobre genetyki i konkretne gratisy 🌱
Wpadłem tylko po kilka nasion, a skończyło się na tym, że najbardziej ucieszyły mnie gratisy 😅
Paczka przyszła szybko, wszystko dobrze zabezpieczone i zgodne z zamówieniem. Do tego White Widow od Ganja Farmer i dwa sample od Barney's Farm Lab 🔥 Thin Mint x Sour Pinot Auto i Frosted Zinn x 3 Bears OG Auto wyglądają naprawdę ciekawie, więc aż szkoda będzie trzymać je długo w szufladzie 😎
Fajnie, że sklep dorzuca coś od siebie, a nie tylko standardową ulotkę. Mały gest, a robi robotę 👍
Na pewno nie jest to moje ostatnie zamówienie. Dzięki i oby tak dalej! 🍀
Ciekawa i NIE USTĘPUJĄCA wysokim…
Bardzo miło zaskakują tu pozycje z marki własnej Ganja Farmer. Serio. Warto.
Kontakt i obsługa zamówienia - szybkie, genialne! Załoga firmy zaangażowana jak trzeba.
Czas dostawy - NIESAMOWITY.
W piątek po południu zamówienie - sobota rano jest na miejscu .
POLECAM 100%👊👊👊
Moje pierwsze zakupy w tym sklepie i co mogę powiedzieć ?... Dostawa -chyba szybciej się nie da :) pestki były na drugi dzień w domu więc mega + , co najważniejsze towar świeży i 100% zakupionych pestek wystrzeliło na 3 dzień co niestety w innych sklepach bynajmniej mi się nie zdarzyło . Super gratisy w postaci fajnego pakietu dodatkowych pestek i innych gadżetów . Sklepik na dzień dzisiejszy mogę polecić w 100% , ja w przyszłym roku wrócę tu na pewno 👊 pozdro.
Wszytko w jak najlepszym porządku
Szybko sprawnie wszystko się zgadza, nasionka rosną jak szalone a i gratisy się znajdą. Klasa
Super produkty dużo gratisowych…
Super produkty dużo gratisowych gadżetów szybka dostawa.
Nasiona i obsługa na najwyższym…
Nasiona i obsługa na najwyższym poziomie, szczerze polecam!
J.
Przemiła obsługa
Przemiła obsługa, a towar zgodny z opisem. Nie dość że w trakcie zamówienia zmieniłem opcje dostawy i sprzedawcy poszli mi na rękę poświęcając dla mnie swój czas, to dodatkowo zyskałem wiele gratisów. Polecam serdecznie i jestem pewien że wrócę po następne zakupy.
Co sprawiło iż moja moje ciało dostało…
Co sprawiło iż moja moje ciało dostało spazmów zachwytu hmm 🤔 chyba każdy z nas miał kiedyś jak był młody taka sytuację gdy szedł z mamą na zakupy i coś wam się spodobało i prosiło wręcz na kolanach z łzami w oczach mamę żeby nam to kupiła niestety kończyło się to krzykiem matki i jeszcze większym z naszej strony bólem serca że tego się nie dostało lecz mama potajemnie kupiła wam to i wręczyła ten prezent wręcz w nieoczekiwanym momencie 😁 pamiętacie te uczucie 🤤 tak właśnie poczułem się gdy dostałem gratisowe "nasionko" ale chyba te od serca "gratisowe" 🤩🤯 bo zamówienie zrobiłem za grosze (w cenie przesyłki) dostałem nasionko prawie za 182 Polskie Guldeny🤤😋🫠🫡 nawet mój pies Doberman poczuł radość mego serca gdy sprawdziłem cena seeda i markę (top shelf) GanjaFarmer zawsze była jest i będzie najlepszym bankiem nasion kto mówi inaczej proszę wysłać ta osobę do mnie 😁
nasiona przyszly w swietnym stanie…
nasiona przyszly w swietnym stanie dostawa ekspresowa jestem zadowolony z uslug a moja kolekcja nasion napewno sie z czasem powiekszy! to nie ostatni raz kiedy u was kupuje milego dnia zycze
Najlepsze doświadczenie od ziemi do szczytu.
Moje doświadczenie było świetne ponieważ, towar bardzo, bardzo dobrze zapakowany ( jestem pod wrażeniem ).
Bardzo szybka dostawa,
Nie miałem żadnego problemu z kiełkowaniem, każde jedno wyrosło.
Towar bardzo ale to bardzo świetnej jakości to jak i na starcie tak i na mecie.
Żadne negatywne słowo nie przeszło mi przez myśl o tej stronie oraz towarze 😎👍
Dziękuję za wasze starania o za to wszystko ponieważ samo to się tak świetnie nie przygotowało.
Pozdrawiam wszystkich którzy brali udział w przygotowaniu moich paczek i zawartości 👌😎
Pozdraw
Szybka wysyłka nawet za granicę,nasiona…
Szybka wysyłka nawet za granicę,nasiona bardzo dobrej jakości,jasna przejrzysta strona internetowa,jestem zadowolony z dodatków i prezentów w każdej paczce ,lubię niespodzianki, jestem bardzo zadowolony i polecam każdemu kto szuka nasion dobre jakości!!!
Szybko i sprawna dostawa Polecam
Od wielu lat najlepszy i nie zawodny…
Od wielu lat najlepszy i nie zawodny bank sedes 👌💪😎. Nic dodać nic ująć 5+
Jak dla mnie bomba wszystko szybko i…
Jak dla mnie bomba wszystko szybko i sprawnie
Jeszcze nic mi nie uroslo ale pewnie…
Jeszcze nic mi nie uroslo ale pewnie dlatego ze jestem gamoń a nie rolnik. Wlacze dalej !
Dziękuję właśnie otrzymałem paczkę…
Dziękuję właśnie otrzymałem paczkę wszystko poszło szybko , jestem zadowolony polecam.
En savoir plus sur les différents types d'avis.