Tot enkele weken geleden geen probleem met UFC bekijken en nu sedert 14 dagen blijft het laad icoontje draaien en komt er geen gevolg. Zeer teleurstellend!

Serie Big Sky stopt gewoon halverwege seizoen 2, zonder boe of bah…. Wat een slechte ervaring! En dan heb ik het nog niet over de technische knulligheden zoals niet automatisch overgaan naar volgend... Voir plus

Slechtste app in de streaming geschiedenis. Hapert constant, buiten als het voor hun zoveelste reclame blok is - dan werkt het uiteraard perfect. Volgende aflevering? Nope, ge wordt direct naar het... Voir plus

1,5

Mauvais

Traag

Traag, weer geen degelijke audio bij UFC.
Vorige week geen audio commentaar bij de gevechten.
Slaagt bij regelmaat vast…

12 octobre 2025

Ufc 320 zonder commentaar

Hopla! Vandaag UFC320: Audio is aanwezig (de wonderen zijn de wereld nog niet uit) maar er is geen commentaar te horen! Want zeg nu eens eerlijk, wie is Joe Rogan en wie wil die man nu horen verslag geven? Blijven oefenen jongens van Goplay, jullie komen er wel!

5 octobre 2025

Ufc zonder geluid

Zet eens audio op jullie streams, amateurisme ten voeten uit. Gelukkig kon ik nog kijken hoe Robin Pront op zijn bakkes kreeg in Thailand.

28 septembre 2025

Slechtste app ooit.

Ik gebruik alle streamingapps: Netflix, VRTMax, Streamz, VTM GO. Alles werkt perfect! Enkel Go Play app werkt verschrikkelijk. Happert constant, zelf aan laagste snelheid. Dit terwijl perfecte verbinding met 4G+. Dit probleem is al jaren aan de gang. Op andere GSM's en locaties hetzelfde probleem. Gehoopt dat ze na al die tijd toch probleem gingen oplossen maar dit blijft bestaan.

4 septembre 2025

Dit is geen app van dit tijdperk

Dit is geen app van dit tijdperk. Herinnert mij aan de vroege streamsnelheid van het internet. Optie “verder kijken” duurt kwartier. Geen omschrijvingen van afleveringen (zoek zelf maar uit waar je belandt was), reclame intermezzo’s lang en vallen soms tot volle 2 minuten stil zonder dat je ze uit kan gaan. Jammer voor de leuke programma’s die uitgesteld of herbekijken waard zijn 🥲

31 juillet 2025

-10 sterren

Volgende aflevering? Nope, ge wordt direct naar het volgende seizoen gestuurd. Doe er iets aan, neem deftige IT'ers aan want echt moeilijk is het niet om een deftig werkende app te maken. Gezien al de concurrenten het goed kunnen.

6 juin 2025

Slechtste app ooit

Slechtste app ooit
Je hebt geen programma overzicht
Je weet nog niet eens welk programma je aan het kijken bent.
Je kan geen programma's herbekijken.
En ze doen er niets aan. Triestige app in deze tijd. Beter allemaal negeren zodat ze het mish beseffen. Concurrentie is veeteelt beter.

3 mai 2025

Customer support is waardeloos

Van alle apps is GoPlay veruit de slechtste. De keer dat het wél werkt, is uitzonderlijk. Je moet alle adblockers en antivirusprogramma's die je hebt uitschakelen en in incognito-modus werken, en dan is de kans dat het misschien werkt. Klantenservice is waardeloos. Als ze geen oplossing kunnen aanbieden, stoppen ze gewoon met communiceren.

12 mars 2025

Alles hapert

Alles hapert, zowel op laptop als op Android TV, waar andere streamingdiensten wel op werken. Heel jammer, vooral als men veel in het buitenland verblijft (Wél in Europa) en men afhankelijk is van het internet, om Play-programma's te kunnen volgen. Dikke onvoldoende! en men doet er niets aan, ondanks de massale klachten :(
Foei!

30 décembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit