Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en goede reactie. Schade gemeld, telefoon weg gebracht en binnen 3 dagen weer gemaakt en terug. Oftewel een hele goeie service.

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer teleurstellende ervaring met Harmony/BCC-afhandeling. Mijn koelkast vertoonde ernstige gebreken en lekkage, waardoor schade is ontstaan. Dit probleem heb ik al binnen de eerste 2 jaar gemeld... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

In eerste instantie was ik wantrouwig. Onze vaatwasser stopte met werken. We hadden deze destijds bij de BCC gekocht met extra verzekering, die na het faillissement werd overgenomen door Harmony. Ik... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Iphone was gevallen, eerst zou hij gemaakt worden maar uiteindelijk heb ik een volledig nieuw toestel gekregen. Alleen spijtig dat ik 3 weken zonder heb gezeten wat toch wel lang is. Maar wanneer ik o... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Électronique & technologie

Informations provenant de diverses sources externes

Harmony biedt de beste verzekering voor je mobiel, laptop of tablet. Af te sluiten via onze vele partners door heel Nederland. Eerlijk en klantvriendelijk.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Alles moet digitaal

Alles moet digitaal, dus ik moest even zoeken hoe ik dat kon doen. Maar eenmaal ingelogd ging het als een speer

8 novembre 2025

Beste Marina,

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het soms even wennen is om alles digitaal te regelen, maar we zijn blij te horen dat het, zodra u ingelogd was, snel en makkelijk verliep. We proberen onze processen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, en het is fijn dat u dit heeft ervaren.

Mocht u in de toekomst nog hulp nodig hebben of vragen hebben over onze digitale diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Goed geholpen!

Afspraak was zo gemaakt, iemand kwam kijken en nagekeken. Gelukkig niets geks gevonden en niet kapot.

Wel jammer dat ik achteraf een rekening krijg terwijl ik verzekerd ben!

26 novembre 2025

Beste Paulina,

Dank u wel voor uw feedback. Fijn om te horen dat de afspraak snel gemaakt kon worden en dat er niets ernstigs is gevonden bij de controle.

Wat betreft de rekening, dit kan waarschijnlijk te maken hebben met het eigen risico per claim dat mogelijk van toepassing is op uw polis. We begrijpen dat dit verwarring kan veroorzaken en willen dit graag verder voor u verduidelijken. Kunt u alstublieft een e-mail sturen naar customercare@harmony.nl, zodat we kunnen nagaan of dit inderdaad de oorzaak is en alles correct kunnen afhandelen?

Nogmaals dank voor uw feedback, en wij zien uw reactie graag tegemoet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke en meedenkende medewerker.

17 novembre 2025

Beste Mo,

Hartelijk dank voor uw mooie compliment. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de ondersteuning van onze medewerkers. Het is voor ons belangrijk om altijd vriendelijk en meedenkend te zijn, zodat we u op de best mogelijke manier kunnen helpen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, staan we altijd voor u klaar.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed geholpen bij het afhandelen van een technisch defect van een Miele wasdroger.

Goed geholpen bij het afhandelen van een schade van een apparaat welke bij BCC was gekocht. Fijn dat de verzekering nog van toepassing was.

Bij een nieuwe claim van het apparaat (Miele) is dit ook snel opgepakt en doorgezet naar Miele echter na 3 weken nog steeds niet gehoord van Miele, Hier heb ik melding van gemaakt bij Harmony.

21 octobre 2025

Beste Gerwin,

Hartelijk dank voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring. We zijn blij te horen dat u eerder goed geholpen bent bij het afhandelen van zowel het technische defect van uw Miele wasdroger als de schade aan het apparaat. We doen altijd ons best om snel en efficiënt te handelen, en het is fijn om te weten dat u tevreden was met de service tot nu toe.

Wat betreft uw nieuwe claim, begrijpen we dat het vervelend is dat u na drie weken nog geen reactie van Miele heeft ontvangen. We waarderen het dat u dit bij ons heeft gemeld, en we zullen het meteen verder onderzoeken om te zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgepakt en opgelost.

Onze excuses voor het ongemak. Mocht het probleem nog niet opgelost zijn, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via customercare@harmony.nl, zodat we het verder kunnen onderzoeken.

Snel

Snel, duidelijk en correct

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Mocht u nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar.

Doen wat ze beloven

1 décembre 2025

Beste Clim,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede begeleiding gehad bij schade…

Goede begeleiding gehad bij schade formulier procedure

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij dat u de begeleiding bij de schadeformulierprocedure als goed heeft ervaren. We doen ons best om onze klanten in elke stap te ondersteunen. Mocht u verder nog hulp nodig hebben, staan we altijd voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zonder al te veel heisa is onze schade…

Zonder al te veel heisa is onze schade opgelost

19 novembre 2025

Beste Jannie,

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat de schade op een efficiënte en rustige manier is opgelost. We streven er altijd naar om onze klanten snel en adequaat te helpen, en het is goed om te weten dat dit in uw geval gelukt is. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling

20 novembre 2025

Beste Linze,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle afhandeling van uw zaak. Wij streven er altijd naar om onze klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, staan wij graag voor u klaar.

Noté 4 sur 5 étoiles

De service is gewoon weg top

De service is gewoon weg top . Meer kan ik er niet over zeggen

Beste Alain,

Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. We doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is fijn om te weten dat dit bij u het geval is. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee geholpen wilt worden, staan wij altijd voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en simpele afwikkeling na schade

1 décembre 2025

Beste Co,

Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat de afhandeling van de schade snel en eenvoudig voor u was. Het is ons streven om onze klanten zo efficiënt mogelijk te helpen, en we waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee geholpen kunt worden, staan wij uiteraard voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had eerder gemeld dat de monteur van…

Ik had eerder gemeld dat de monteur van alles had geprobeerd maar het probleem was niet opgelost.
Harmony heeft later contact opgenomen en alles netjes geregeld,ik kon een nieuwe wasmachine kopen , grotendeels op hun kosten.
Supergoed en eigenlijk ook best snel opgelost

Hilde daarvoor.

8 décembre 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat we het probleem uiteindelijk snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

We waarderen het dat u ons de kans heeft gegeven om het probleem te verhelpen, en we zullen blijven streven naar de beste service voor al onze klanten.

Wij hopen dat u weer optimaal kunt genieten van uw wasmachine.

Schademelding snel afgehandeld.

3 décembre 2025

Beste Arnold,

Noté 1 sur 5 étoiles

Lang wachten en slechte afhandeling

Lang wachten op reparatie en het retour sturen van het product van +/- €600 was om te huilen kwam in een kapotte doos aan zonder bescherming echt slechte service ,maar gelukkig wel alles gerepareerd

26 novembre 2025

Beste Remco,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de snelheid van de reparatie en de wijze waarop het product is geretourneerd.

Wij nemen uw feedback serieus en willen graag meer inzicht krijgen in de situatie. Op basis van de naam die u heeft opgegeven, kunnen wij momenteel geen claim terugvinden in ons systeem. Wij zouden het op prijs stellen als u contact met ons opneemt via customercare@harmony.nl.

Hoewel wij blij zijn te horen dat de reparatie uiteindelijk goed is uitgevoerd, streven wij ernaar om de gehele ervaring, van reparatie tot verzending, naar volle tevredenheid te laten verlopen.

Wij hopen spoedig van u te horen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had problemen met mijn wasdroger,die…

Ik had problemen met mijn wasdroger,die kon niet meer gemaakt worden.Maar door de extra verzekering mocht ik een nieuwe droger uitzoeken met de oude aanschaf waarde.Bedankt voor de snelle reactie van Harmony

20 novembre 2025

Beste Astrid,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat alles goed is opgelost met de nieuwe wasdroger en dat u gebruik heeft kunnen maken van de extra verzekering. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel geholpen te worden in dergelijke situaties, en we zijn blij dat we u snel van dienst konden zijn.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe droger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn claim is goed en netjes…

Mijn claim is goed en netjes afgehandeld door Harmony

5 décembre 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat uw claim naar tevredenheid is afgehandeld. Het is altijd ons streven om onze klanten snel en efficiënt van dienst te zijn, en het doet ons goed te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Slechte communicatie

Slechte communicatie, reparatie duurde onnodig lang en batterij lijkt nog steeds niet goed te zijn.

Ik heb dus ook geen overzicht gekregen wat ze precies hebben gedaan.

Amateuristische organisatie.

3 décembre 2025

Beste Marijn,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze service niet naar wens was. We begrijpen dat slechte communicatie en lange wachttijden erg vervelend kunnen zijn, en hiervoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

Wat betreft de batterij: wij willen graag een oplossing voor u vinden. Zou u contact met ons kunnen opnemen via customercare@harmony.nl, zodat we kunnen onderzoeken wat er precies is gebeurd en ervoor kunnen zorgen dat alles naar behoren werkt?

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij hopen u beter van dienst te kunnen zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super snel en zonder gedoe afgehandeld

Super snel en zonder gedoe afgehandeld. Binnen 10 dagen was de schade aan de iPad hersteld.

30 novembre 2025

Beste klant,

Bedankt voor het achterlaten van deze positieve beoordeling. Wij hopen dat u weer optimaal kunt genieten van uw iPad.

Noté 4 sur 5 étoiles

Direct doorgestuurd naar CE repair voor…

Direct doorgestuurd naar CE repair voor reparatie van mijn koelkast. Prima geregeld.

7 novembre 2025

Beste Wim,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn blij te vernemen dat de doorverwijzing naar CE Repair voor de reparatie van uw koelkast naar wens is verlopen en dat alles goed geregeld is. Het is ons doel om onze klanten snel en efficiënt van dienst te zijn, en het is fijn te horen dat we hierin hebben kunnen voldoen aan uw verwachtingen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een hele goede verzekeraar !

Een hele goede verzekeraar !
Wij hadden een bijverzekering van de tv bij hun ,
En helaas ging de tv kapot binnen het aflopende verzekering ,
Alles vergoed gekregen en snelle afwerking 👌

CHAPEAU

25 novembre 2025

Beste Cokkie,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. We zijn ontzettend blij te horen dat u tevreden bent met de snelle afhandeling van de schade aan uw tv en dat de vergoeding naar wens is verlopen. Het is ons streven om onze klanten snel en effectief te ondersteunen, en het doet ons goed te weten dat dit in uw geval is gelukt.

Wij waarderen uw vertrouwen in onze service en staan altijd voor u klaar.

Harmony

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus