Snelle en goede reactie. Schade gemeld, telefoon weg gebracht en binnen 3 dagen weer gemaakt en terug. Oftewel een hele goeie service.
L'entreprise a répondu
Zeer teleurstellende ervaring met Harmony/BCC-afhandeling. Mijn koelkast vertoonde ernstige gebreken en lekkage, waardoor schade is ontstaan. Dit probleem heb ik al binnen de eerste 2 jaar gemeld... Voir plus
L'entreprise a répondu
In eerste instantie was ik wantrouwig. Onze vaatwasser stopte met werken. We hadden deze destijds bij de BCC gekocht met extra verzekering, die na het faillissement werd overgenomen door Harmony. Ik... Voir plus
L'entreprise a répondu
Iphone was gevallen, eerst zou hij gemaakt worden maar uiteindelijk heb ik een volledig nieuw toestel gekregen. Alleen spijtig dat ik 3 weken zonder heb gezeten wat toch wel lang is. Maar wanneer ik o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Harmony biedt de beste verzekering voor je mobiel, laptop of tablet. Af te sluiten via onze vele partners door heel Nederland. Eerlijk en klantvriendelijk.
Pays-Bas
A répondu à 97 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Alles moet digitaal, dus ik moest even zoeken hoe ik dat kon doen. Maar eenmaal ingelogd ging het als een speer

Réponse de Harmony verzekeringen
Afspraak was zo gemaakt, iemand kwam kijken en nagekeken. Gelukkig niets geks gevonden en niet kapot.
Wel jammer dat ik achteraf een rekening krijg terwijl ik verzekerd ben!

Réponse de Harmony verzekeringen
Goed geholpen bij het afhandelen van een schade van een apparaat welke bij BCC was gekocht. Fijn dat de verzekering nog van toepassing was.
Bij een nieuwe claim van het apparaat (Miele) is dit ook snel opgepakt en doorgezet naar Miele echter na 3 weken nog steeds niet gehoord van Miele, Hier heb ik melding van gemaakt bij Harmony.

Réponse de Harmony verzekeringen
Goede begeleiding gehad bij schade formulier procedure

Réponse de Harmony verzekeringen
Zonder al te veel heisa is onze schade opgelost

Réponse de Harmony verzekeringen
De service is gewoon weg top . Meer kan ik er niet over zeggen

Réponse de Harmony verzekeringen
Ik had eerder gemeld dat de monteur van alles had geprobeerd maar het probleem was niet opgelost.
Harmony heeft later contact opgenomen en alles netjes geregeld,ik kon een nieuwe wasmachine kopen , grotendeels op hun kosten.
Supergoed en eigenlijk ook best snel opgelost
Hilde daarvoor.

Réponse de Harmony verzekeringen
Lang wachten op reparatie en het retour sturen van het product van +/- €600 was om te huilen kwam in een kapotte doos aan zonder bescherming echt slechte service ,maar gelukkig wel alles gerepareerd

Réponse de Harmony verzekeringen
Ik had problemen met mijn wasdroger,die kon niet meer gemaakt worden.Maar door de extra verzekering mocht ik een nieuwe droger uitzoeken met de oude aanschaf waarde.Bedankt voor de snelle reactie van Harmony

Réponse de Harmony verzekeringen
Mijn claim is goed en netjes afgehandeld door Harmony

Réponse de Harmony verzekeringen
Slechte communicatie, reparatie duurde onnodig lang en batterij lijkt nog steeds niet goed te zijn.
Ik heb dus ook geen overzicht gekregen wat ze precies hebben gedaan.
Amateuristische organisatie.

Réponse de Harmony verzekeringen
Super snel en zonder gedoe afgehandeld. Binnen 10 dagen was de schade aan de iPad hersteld.

Réponse de Harmony verzekeringen
Direct doorgestuurd naar CE repair voor reparatie van mijn koelkast. Prima geregeld.

Réponse de Harmony verzekeringen
Een hele goede verzekeraar !
Wij hadden een bijverzekering van de tv bij hun ,
En helaas ging de tv kapot binnen het aflopende verzekering ,
Alles vergoed gekregen en snelle afwerking 👌
CHAPEAU

Réponse de Harmony verzekeringen
En savoir plus sur les différents types d'avis.