Jag är otroligt nöjd med Inleed. Det som verkligen sticker ut är hur snabbt de återkommer, oavsett när man hör av sig – vardagar, kvällar, helgdagar, ja i princip när som helst. Supporten är både... Voir plus

Jag råkade ut för ett märkligt critical error i WordPress admin‑gränssnittet. Som vanligt tog det inte lång tid innan Inleed satte igång och felsökte problemet. Efter lite dialog hade Stefan på In... Voir plus

Jag har testat många webbhotell genom åren, men Inleed sticker verkligen ut. Supporten är otroligt snabb, trevlig och lösningsorienterad, varje gång jag haft problem har jag fått hjälp nästan direkt.... Voir plus

Jag är otroligt imponerad av detta webbhotell. Servicen håller toppklass och supporten är snabb, kunnig och alltid hjälpsam. Varje gång jag har behövt assistans har jag fått tydliga svar och lösning... Voir plus

1. Service d'hébergement de sites web
  2. Fournisseur d'accès Internet

Inleed – Kvalitetshosting med breda tjänster, inklusive webbhotell, VPS, dedikerade servrar och co-location. Exceptionell kundservice och transparenta priser.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

400 avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Billigt, effektivt, och snabbt bredband med bra support

Haft Inleed nu i snart ett år.

Hands down, billigaste tjänsten på marknaden! betalar 459kr/mån för 1000/1000, vilket är billigare än de flesta 200/200 förbindelser på de större företagen.

Utöver det är supporten helt otrolig! Får oftast svar direkt, och då menar jag verkligen 1 minut efter skickat mail.

Snabbt, effektivt, billigt! Rekommenderas STARKT!

27 juin 2025

Incredible service!

We moved our Wordpress website with a phpBB forum section to Inleed and I was nervous about potential problems. No need! Inleed did the move and were extremely helpful and easy to reach. A few minor bugs appeared, like a missing font - called Inleed and it was fixed within 5 minutes. Top level service, far beyond anything we've experienced in the past. Can't recommend them enough!

26 juin 2025
Avis spontané

The customer service was so helpful and…

The customer service was so helpful and during the Swedish midsummer Holliday we managed to get our connection to internet up and running again after having two weeks of total misery with the previous host. Thank you and especially Linus.

22 juin 2025
Avis spontané

Bytte från Telia då jag var missnöjd…

Bytte från Telia då jag var missnöjd med deras service. Bytte då till Inleed, internet slogs på efter typ 2-3 minuter efter samtalet med kundservice. Jag upplevde lite problem i början, men det visade sig vara min router som inte klarade av 250 mbit hastighet och det felet hittade supporten direkt. Jag har haft er i cirka 1 vecka och allt bara rullar på utan strul, kundservicen är nog den bästa jag någonsin varit med om. Om ni håller samma kvalité på erat internet och kundservice så kommer jag bli en väldigt långvarig kund hos er. Helt galet att ni svarar på email typ 5 minuter efter att man skickat iväg, är det äns möjligt?

11 juin 2025

Väldigt dåligt service

Väldigt dåligt service, vi haft flera år hemsidan som vi byggde dem stänge när för att vi klagade med deras fakturor då dem skickar påmminelse flera gånger medan fakturan hade kvar datum, den hade inte gått ut.
Omöjligt att få tag i telefon.
Va försiktigt vad du gör för din hemsida är verkligen är i skumt ställe så plotsigt kan stängas när.

24 juillet 2024
Logo de Inleed

Réponse de Inleed

Hej Elsektor AB,

Efter upprepade tillfällen där du hotat vår personal och uttryckt dig extremt kränkande valde vi att meddela i god tid före avtalets slut att vi inte kommer att förlänga samarbetet. Vi har nolltolerans mot sådant beteende mot våra medarbetare.

Att det inte skulle gå att nå oss per telefon stämmer inte. Vi är tillgängliga alla dagar i veckan, från tidig morgon till sen kväll, och har alltid strävat efter att ge snabb och personlig service.

Med vänlig hälsning,
Jens

Inleed - Ett riktigt bra webbhotell med fantastisk support 👌

Inleed är ett riktigt bra webbhotell med bra redundans oavsett om du vill ha en billig hemsida på en delad server, hyra din egen VPS eller bara administrera dina domännamn.

Smarta tilläggstjänster som BankID signering av PDF dokument/protokoll/avtal (utan månadskostnad, 1kr/signering) går dom till en riktig one-stop-shop 👍

24 avril 2025

Alltså BÄSTA supporten ever

Alltså BÄSTA supporten ever. Jag är sjukt dålig på domäner, koder mm och vet inte hur det fungerar. Slänger iväg ett mail och puff så bara löser dom det åt mig. Helt fantastiskt. Ett stort plus att det är svensk support!

28 mars 2025

Great all around

Great company and the customer support is just incredible, and considering the price it is doubly great. I have been using them on and off for a couple of years and have always had a great experience. Answer within minutes is never something I expect but they have it (and I would 100% give a great review even if they didn't have that)

4 janvier 2025
Avis spontané

Är Inleed bästa bredbandsleverantören ?

Jag har haft samma bredbansleverantör i ca 20 år med 100 MB/s men de kunde inte höja hastigheten och kunde inte erbjuda fast IP adress. Det enda de klarade fint var att höja månadsavgiften. Vid min flytt till Inleed blev månadsavgiften något lägre trots att jag fick 500MB/s och egen IP. Inom loppet av 2 dagar var även fiberboxen bytt i källaren. Bra jobbat !!!

14 mars 2025
Avis spontané

My customer support was incredibly…

My customer support was incredibly helpful, they were supportive, kind and stayed online while I problem solved without making me feel like I was a burden. I really appreciated their friendliness and helpfulness. It is the best customer service experience I have had in a long time.

9 mars 2025
Avis spontané

Vi på Scandinavian Drone har använt…

Vi på Scandinavian Drone har använt Inleed i många år och kan bara säga att vi är otroligt nöjda med hur snabba och hjälpsamma dom är på support. Kan verkligen rekommendera er att använda Inleed's tjänster 🙌

26 février 2025

Suveränt kundtjänst

Jag hade problem med att logga in med 2FA. Deras support är officiellt tillgängligt bara mellan kl.8 och kl.21. Men jag kontaktade via email kl.23 och fick nästan instant svar och kundtjänst-personalen hjälpte mig snabbt och super effektivt. Så skönt att uppleva en så bra kundtjänst

25 février 2025
Avis spontané

Grymt snabb och tillmötesgående supportnde…

Grymt snabb och tillmötesgående support, även på dagar då man som privatperson inte räknar med att de skall svara så snabbt. Jag skickade ett mail en lördagmorgon vid strax efter 8:00 gällande en fråga om något hade ändrats gällande formulärhantering sedan i höstas då det inte fungerade idag. Fick svar efter nio minuter med tips om var jag kunde hitta felet, som för övrigt inte låg hos dem utan i min egna kod.

8 février 2025

Beyond great support!

I have never encountered a support team that responds so quickly—at any hour of the day or night! Truly impressive service and an excellent web hosting provider. Highly recommended!

6 février 2025