Badkamer reiniger werkt fijn, ruikt lekker en de beschermer is erg fijn. Als een soort waslaag, super! Spons vind ik niet echt fijn werken, geen fijn materiaal. Verder werkt alles naar tevredenheid!
Ik gebruik dit product al tijden naar volle tevredenheid maar deze zomer kwam ik erachter hoe goed dit product echt is. Het BBQ rooster die ik vergeten was schoon te maken na de laatste keer BBQ-en, w... Voir plus
Mijn eerste bestelling waren de microvezeldoekjes Deze zijn heel fijn in gebruik, binnenshuis of buiten de ramen en kozijnen. Ik gebruik ze ook in de auto. Blijven ook goed na het wassen Bedrijf i... Voir plus
Wauw! Ik ben niet snel geneigd om een review te plaatsen, maar Jackpro verdient dit echt. Na een aantal mailtjes en telefonisch advies heb ik een bestelling geplaatst. Het contact heb ik a... Voir plus
De Houtreiniger heb ik gebruikt voor…
De Houtreiniger heb ik gebruikt voor het teakhout op mijn boot ingesprayed en met een borstel nageboend daarna afgespoeld heel lekker opgeknapt ziet er gewoon weer fris uit na de winterstalling dus een aanrader voor de “Booters” onder ons

Réponse de Jackpro BV
Verspilling van tijd en geld
Product geleverd, gebruikt maar had nagenoeg geen effect. Contact gelegd en kreeg te horen we bellen u morgen. Na 1,5 maand nog niks terug gehoord. Voor mij dus een complete verspilling van mijn tijd en geld. Heb uit eindelijk maar ouderwets mijn tuin schoon gemaakt met de hogedrukspuit, wat een aanfluiting
makkelijk in gebruik met het gewenste…
makkelijk in gebruik met het gewenste resultaat
Wat een super spul is dit
Wat een super spul is dit. De tuin was erg groen en na een kwartiertje de boel afgespoeld en de tegels weer helemaal schoon. I like it
Tegelreiniger welke echt goed is
Vandaag voor de derde keer tegelreiniger besteld. Ik had niet verwacht dat de bestrating zo mooi zou worden. Ik kan het iedereen aanraden.
1x nooit meer
Wat een chemische bende dat bovendien bij lange na niet doet wat t beloofd…zwaar vervuilde tegels 2uur laten intrekken en vervolgens afspuiten met de tuinslang….
Veel vuil blijft zitten en een grote schuimbende, wel prettig met huisdieren 😡
Alles na moet lopen met de hoge drukreiniger met als gevolg nog meer schuim !!
1x nooit meer
Super product en goede service
Keramisch terras (hele lichte tegel) die continu in de schaduw ligt, met veel groene aanslag weer super schoon gekregen met de bio reiniger.
Groetjes Kiona