Så fik vi besøgt Krusmølle i juletiden. Jeg har aldrig set så meget jul et sted. Der er så meget at kigge på …nisser og juleting, juleting og juleting - ja selv rensdyr! Det er så hyggeligt. Je... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hej, jeg bestilte to puder fra Boltze Home.Disse har to mørke prikker i bogstaverne og et udtværet print efter vask.(meget uskønt med et grafisk design i sort/hvid) Til denne pris er kvaliteten frem... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fik øje på tilbud i nyhedsmail, om lakrids. Sammensatte en lille gavepakke til en lakridselsker. Betalte 10kr ekstra for dør til dør levering. Desværre var modtager ikke hjemme, da PostNord ville leve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det er det hyggeligste jeg har været længe Personalet er de mest vidunderlige mennesker jeg har mødt længe I skal være stolte af jer selv sikke en betjening i levere, tusind tak for det kan I have... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Krusmølle – Livsstilsbutik & Café i Sønderjylland, Aabenraa 🌿 Velkommen til Krusmølle, en unik livsstilsbutik og café beliggende i smukke omgivelser nær Aabenraa i Sønderjylland. Hos os finder du et stort udvalg af specialvarer, delikatesser, håndværk og unika produkter, der er nøje udvalgt for deres kvalitet og autenticitet. Vores butik er fyldt med lokale og udenlandske produkter, der spænder fra lækre madvarer og eksklusive delikatesser til smukke interiørartikler og kunsthåndværk. Vi har samlet alt det bedste fra både Sønderjylland og resten af verden, så du kan opleve ægte kvalitet og unikke fund på ét sted. I vores hyggelige café kan du nyde hjemmelavede kager, en varm kop kaffe eller en lækker frokost, mens du tager en pause fra hverdagen. Med en atmosfære, der emmer af hygge og autenticitet, er Krusmølle det perfekte sted at kombinere shopping og gode smagsoplevelser. Ud over vores fysiske butik tilbyder vi også en inspirerende webshop, hvor du kan udforske vores sortiment hjemmefra. Uanset om du leder efter en personlig gave, et stykke smukt håndværk eller lækre specialiteter, har vi noget for dig. Besøg Krusmølle og oplev en ægte livsstilsbutik, hvor kvalitet, hygge og gode oplevelser går hånd i hånd. Vi glæder os til at byde dig velkommen – både online og i butikken! ✨
Coordonnées de contact
Krusmoellevej 10, 6200, Aabenraa, Danemark
- info@krusmoelle.dk
- krusmoelleshop.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Bestilte nogle vare og da ordren var…
Bestilte nogle vare og da ordren var gennemført kom der et tilbud på 0kr for nogle fugle, jeg bestilte 8 stk og betalte portoen, nu vil de ikke sende da det er en fejl, hvordan skal jeg vide det er en fejl, da det er noget som kom frem efter jeg havde gennemført min første ordre, jeg troede det var et tilbud fordi jeg havde bestilt en ordre. Nu vil de ikke sende fordi de har sendt porto beløb retur. Jeg handlede i god tro. Der står intet på deres side om forbehold for fejl. Og efter som jeg troede det var et tilbud til mig, har ikke gjort noget forkert, og har derfor ret til min ordre, men jeg må jo gå videre med sagen ved Forbrugerklagenævnet. Virkelig dårlig stil, og ikke okay at sige det er min fejl, da det åbenbart er deres fejl

Réponse de Krusmoelleshop
Jeg modtog en forkert vare
Jeg modtog en forkert vare, en Pokal i guld
og jeg havde bestilt den i brun. Jeg kom til
at betale retur porto ,selv om det ikke var min
fejl. Det syntes jeg er for dårligt. Jeg havde
også besværet med at hente pakken og sende
den retur igen dagen efter.
Winnie Jordy

Perfekt og flot service
Den forkerte varer bliver send
Den forkerte varer bliver sendt, det er hvad der sker. Da jeg ringer derned, skal jeg betale for porto, både for at sende retur og få de rigtige varer, og de lover at vende tilbage, hvilke de aldrig gjorde.

Hurtig og billig levering. Tak
Billig og meget hurtig levering. Er meget tilfreds. Tak for det
Fik en dejlig besked og jeg er top fan…
Fik en dejlig besked og jeg er top fan af små selvstændige det er dem vi skal støtte max, glæder mig til at smage honningen 🐝
Alles super gelaufen beim 2
Alles super gelaufen beim 2. mal.
Eine Vase hat einen kleinen Farbfehler. Fällt nicht groß auf
top sehr gut servis
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.