Lisez les avis des autres
Den 9/9-2023 var vi (næsten):-) hele familien ca. 25 personer samlet til mit Barnebarns 1 Års Fødselsdag, Og en super oplevelse alt var perfekt rigtigt flot pyntet op af personalet !! Flot :-) og... Voir plus
Kom 4 personer til frokost (har ofte…
Kom 4 personer til frokost (har ofte været der før) med barnevogn. Masser af plads udenfor ( ikke en eneste gæst) hvor vi høfligt spurgte om det var ok at sidde og få lidt frokost og stille barnevognene ved siden af. Der var MASSER af plads til barnevognen OG personalet, og vi sagde indledningsvist at vi naturligvis nok skulle flytte os hvis det blev aktuelt.
Det blev et “det må I ikke” - så det gør det naturligvis lettere ikke at besøge Krøyers igen.
Great cosy restaurant with wonderful…
Great cosy restaurant with wonderful food and super nice service. I can strongly recommend this place and I am a local in the area and come here quite often. Michael
Bizar oplevelse med uforskammet manager
Har aldrig skrevet anmeldelser før - men er nødt til at dele dagens oplevelse på Krøyers. Min svigerinde spurgte høfligt den søde servitrice om nogle af retterne var veganske. Herefter kom manageren hen til bordet og stod først tavst og kiggede vredt på os, hvorefter hun begyndte at tale meget grimt til os - både over det "uforskammede spørgsmål" og over at vi også havde spurgt (også bare en høflig forespørgsel), om der stadig var brunch. Da vi (stille og roligt), undrede os over tonen, fik vi at vide at der var opsat kameraer, der havde filmet interaktionen. Vi endte med at droppe at bestille noget og gik meget forbløffede derfra.
Kan være en grum oplevelse
Maden er fantastisk, lokalet hyggeligt og charmerende, men indehaveren kan uforudsigeligt og ubegribeligt ødelægge oplevelsen. Jeg kommer kun på Krøyers, når venner insisterer på at prøve det, og på adskillige besøg gennem flere år oplever jeg indehaverens uforskammede opførsel over for både gæster og ansatte. Som lokal ved at også at ansatte ikke holder længe under den lunefulde og tyranniske ledelse.
Fik som altid en̈ sublim modtagelse.
Fik som altid en̈ sublim modtagelse.
Solen stod højt på himlen super god
frokost, kyllingesalat og quiche, skøn
musik I højtalerne. Hvad kan man ønske
sig mere.
Vi siger så mange slags tak, for en totaloplevelse.
Krøyers café
Krøyers café, et sted vi har været utallige af gange.Serviceniveauet er 100% i top. Stedet emmer af hygge og autentitet Maden er altid af 1st. klasse. De varmeste anbefalinger.
Helt klart vores yndlings spisested
Helt klart vores yndlings spisested. Vi elsker at blive forkælet af Grace og Pam, hvadenten det er til brunch, frokost eller aftensmad. Det er så stemningsfuldt et sted og vi går altid glade og opstemte derfra. Vi er kommet der igennem de sidste 4 år og kan kun give dette sted vores varmeste anbefalinger
Rigtig god betjening og service fra…
Rigtig god betjening og service fra Noah. Han er en stor personlighed og gør oplevelsen levende og god. God mad og hjemmelavet - lækkert 🙌🏼
Super skøn café med den hyggeligste
Super skøn café med den hyggeligste, mest stilfulde indretning. Lækkert overskueligt udbud af salater, tarte flambé, smørrebrød på udvalgte dage, kager, kaffe, drinks og ikke mindst den indbydende søndagsbrunch! Har været der flere gange, og hyggen og stemningen er i top hver gang. Kan virkelig anbefale at besøge denne perle på Christianshavn.
En fadæse med dårlig service
Første anmeldelse her, men denne oplevelse må jeg dele...
Aldrig oplevet noget mere uprofessionelt end dette. Vi havde aftalt at holde barnedåb på Krøyers og alt var skriftligt aftalt og klart, men nej... Da vi skulle betale depositum blev vi oplyst om at prisen i tilbuddet, som begge parter havde skriftligt aftalt, ville blive 25% dyrere. Da vi sagde at vi havde aftalt en anden pris, så ændrede tonen sig fra ejeren og hun endte med at trække sig fra aftalen. Under hele processen har ejeren været langsom om at svare, og kender ikke begrebet "kundeservice" - det kan man også læse andre mener!
Kan kun på det kraftigste fraråde denne café!!
Blandet oplevelse
Fin service, dejlig mad, god kaffe. Alt spillede, bortset fra da vi skulle betale, så kunne betalingen pludselig kun klares med MobilePay. Så kan man jo desværre ikke få en kvittering. Hvorfor mon?
Efter at havde været gæst på…
Efter at havde været gæst på restauranten bliver man fra røvet sine briller fordi de mener man ikke har været gæst og ikke før at man har betalt 10 kr måtte jeg få mine briller tilbage. Ubehalig oplevelse at få flået sine briller af og få dem bukket tilbage. Dårligt sted med en meget agressiv adfær og sjovt som ingen af dem kunne tale dansk lige pludselig ?
Fantastisk service og lækker mad
Super dejlig brunch hos Café Krøyers. Jeg var der med mine to veninder denne fredag, og vi havde desværre ikke læst at brunchen kun var om søndagen. Dog var der fantastisk service og vi fik derfor næsten en hel brunch alligevel. Generelt var stemningen meget skøn og hele indretningen var meget fransk og hyggelig. Helt klart et besøg værd🥰❤️
Dejlig oplevelse
Og en super oplevelse alt var perfekt rigtigt flot pyntet op af personalet !! Flot :-) og og maden Brunch! var bare som den skulle være intet manglede og de var flinke til at spørge om vi manglede noget uden at være påtrængende og dog var de der hele tiden, så vi virkelig følte os velkommende, Stort Tak.
rigtig hyggeligt sted med dejlig atmosfære ikke sidste gang vi kommer der. Bliv ved med den gode service den får man ikke mange steder ! Stort Tak herfra og held og lykke fremover.
Mvh
Sten Sørensen
( Morfar ) :-)
Super dejlig café
Super dejlige omgivelser, dejlig mad og personale!
Kæmpe anbefaling herfra🙌
Super hyggelig og god oplevelse
Hyggelig atmosfære og lækre franske fristelser. Chevre chaud til lunch var suveræn. En rigtig pariser cafe på Christianshavn. Vi ses snart igen
Høflig og venlig
Høflig, venlig og dejlig afslappet betjening.
Skøn kaffe og te/chai, og dejlig mad.
Vi kommer helt sikkert igen 🤩
Don't waste your time and money in this…
Don't waste your time and money in this place!! I've heard soo many people complaint this place. Terrible service!!
Friendly and Cosy
Food was simple and great. Staff very helpful and present.
We will for sure come back soon.
Rudest owner ever seen
The owner should really reconsider being in this business. Maybe learn to treat customers as human beings at first? Avoid this place at all costs!
The owner (and waitress) simply kick out people for no good reasons, treat them in a very bad way and she still thinks that she is not the rude one.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.