Vi var tre søstre, der spiste på Kulhuset i dag, og det var en virkelig positiv oplevelse. Efter at Mikail (Marco) har overtaget restauranten, mærker man tydeligt et løft. Stemningen... Voir plus

Rigtig god service fra den unge tjener Frederik. Han passede sit arbejde virkelig godt, var opmærksom hele tiden og sørgede for at vi havde alt hvad vi skulle bruge. Samtidig var han meget smilende og... Voir plus

En dårlig oplevelse. Forret manglede en vigtig ingrediens for at være lækker. Hovedret 2 fik sur/fordærvet ribeye - lugtede fælt. Fik tilbudt et stykke oksemørbrad - men fik et stykke filet der... Voir plus

Helt uimodståelig lækker mad, servicen var helt i top værten tog meget pænt imod os da vi ankom, kokken var på med det samme da vi rejste os fra bordet og fortalte om det forskellige slags kød, tjen... Voir plus

L'entreprise a répondu

Écrit par l'entreprise

Konceptet hos Kulhuset inddrager gæsterne til en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor vores gæster selv kan grille sine retter på vores specialdesignede borde. Ønsker vores gæster ikke at grille maden, så er det muligt at bestille a la carte, 3-retters og burger. Restaurant Kulhuset ligger i rolige og flotte omgivelser ved Køge Havn og bringer et nyt og spændende koncept til Danmark

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Fordærvet mad = madforgiftning

En dårlig oplevelse. Forret manglede en vigtig ingrediens for at være lækker.
Hovedret 2 fik sur/fordærvet ribeye - lugtede fælt. Fik tilbudt et stykke oksemørbrad - men fik et stykke filet der var meget gennemstegt.
Desserter var der desværre kun Irish Coffee.
Vi havde valgt 3 retters menu.
Kommer der aldrig igen.

12 avril 2024

God mad kan man få mange steder

God mad kan man få mange steder. Her er et af dem, men det der gør et besøg her til det bedste, er personalet.
Opmærksomheden omkring brugt service, hurtigheden i at man kunne bestille mere kød til grillen og ikke mindst den glade stemning og meget høflige tone.

16 mars 2024

Super fin oplevelse rigtig fin…Dejlig oplevelse

Super fin oplevelse rigtig fin betjening, dejligt mørt kød
Og flot buffet med stort udvalg
Der er varmt rund om bordet men det kan tænke sig til når grillen er i midten
Et par isterninger i sodavanden ville være rart da den bliver hurtig varm.
Vi kommer helt sikker igen

9 mars 2024

IKKE PENGENE VÆRD

Jeg havde fået et så godt indtryk af stedet/maden og glædet mig til at komme derhen.
Mig og min mand havde booket bord og kom derind og blev faktisk mødt af virkelig søde personale.
MEN maden var virkelig elendig, ingen smag i kødet eller noget som helst.
Det var så ulideligt varmt og slet ikke til at sidde i.
Deres udsugning er virkelig ringe og man havde slet ikke lyst til at spise derinde i den varme.
Buffeten var faktisk bedre end kødet og vores drinks var udemærket.
Men kødet var virkelig dårligt.
Det er slet ikke pengene værd, det var første og sidste gang jeg har sat mine ben der.

1 mars 2024

En noget oset affære...

En noget oset affære.... Vi besøgte Kul Huset for første - og sidste - gang. Steder er hyggeligt, med lokalet er så fyldt af os fra grillbordene, at der er tåget i restauranten. Alt vores tøj røg lige hjem i vaskemaskinen. Tøj, bil, hår - alt stank af stegeos.

Det var faktisk så slemt, at det slet ikke var behageligt at sidde i.

At der så gik oceaner af tid inden vi fik vores drikkevarer serveret gjorde ikke oplevelsen bedre.

Vi kan ikke anbefale stedet med mindre der gøres noget ved osen i lokalet.

Maden vi fik serveret var OK.

29 février 2024

Lækkert!

2. besøg indtil videre. Lækkert mad, god service og hyggelige omgivelser! End of discussion 👏

23 février 2024

Kulhuset

Perfekt service, maden smagte fantastisk, lækkert køb og masser af muligheder på buffen, så anbefalet her fra

23 février 2024

Vi besøgte for første dette skønne…

Vi besøgte for første dette skønne sted, min datters fødselsdag og hun har talt om stedet siden det åbnede og vi blev IKKE skuffede… vi blev mødt med smil og super god service, jeg var kommet til at booke bord til forkert menu- vi ville grille selv og det ændrede han uden problemer.
Han kom hurtig til bordet og forklarede om konceptet og drikkevare og lækker kød kom og så var det op til os at stede kødet…
Det hele var SÅ lækkert, udvalget ved tilbehøret var i topklasse manglede ingenting, lækkert udvalg af kød og fisk, sågar lækkert kage til dessert og skum på pinde så vi kunne riste disse over grillen.

Vi kommer 100% igen, og tager flere gæster med..

Servicen, maden, omgivelserne, hygiejnen, ALT var SÅ godt..

Vi har spørgsmål vedr deres gril og den søde tjener tog sig tid til at fortælle omkring hvordan de gør og hvad de brugte som kul osv…

Tak for en super skøn afte.

8 janvier 2024

Et besøg værd

Et rigtig godt og helt anderledes koncept, der med grill ved bordet giver en god stemning
Flot og varieret buffet.

22 novembre 2023