Lisez les avis des autres
Donderdag 9 April de Naim Audio voeding weer opgehaald deze was naar de Importeur voor een Recap, van te voren een prijsopgaaf gehad van Lex erg fijn dan weet je waar je aan toe bent. De audioset t... Voir plus
Eigenlijk geef ik nooit een tien, maar Lexicom krijgt voor mij de maximale score. Fijne, gepassioneerde mensen (ik noem het bewust geen verkopers). Mooi en breed assortiment in verschillende prijskla... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Op een prachtige locatie bij de historische sluisjes van Leidschendam, bevindt zich Lexicom MultiMedia. Met ruim 200 m2 verkoopoppervlakte is dit het walhalla voor de enthousiaste muziek- en film-liefhebber. Streaming audio is één van onze specialitei...
Coordonnées de contact
Leidsekade 1, 2266 BG, Leidschendam, Pays-Bas
- lexicommultimedia.nl
Naim NDX occasion gekocht voor echt een…
Naim NDX occasion gekocht voor echt een bizar mooie prijs. Vooral het telefonisch contact met Lex heb ik als bijzonder prettig ervaren, geen vraag was teveel. Product snel verzonden en onwijs blij mee! Ga zo door met jullie ontzettend goed service, nogmaals dank 🙏
Groetjes Joris van Beers
Topzaak
De audioset thuis klinkt weer als nieuw.
Ik kan iedereen met goede oren en liefde voor muziek Lexicom aanbevelen!
Goede service,en 700 euro korting,op…
Goede service,en 700 euro korting,op luxman D-03R,kwam hem zelfs bezorgen,aanrader voor iedere hifi liefhebber,top webwinkel.
Aanschaf subwoofer
Bij bezoek aan winkel zeer vriendelijk ontvangen
Alle spullen stonden klaar voor een demo
We zijn uitgebreid ingelicht over de werking instelling en opstelling van de subwoofer
Professioneel personeel Fijne behandeling. Prima service.
Zoals het hoort !...
Vriendelijk , accuraat en een zeer prettige ervaring .
Snelle verzending ... 5 sterren all the way .
Fijne audio zaak met aardige en…
Fijne audio zaak met aardige en eerlijke mensen ook als het om inruil gaat zijn ze heel fair! Communiceren goed en duidelijk en geven je een goed gevoel als je daar iets hebt gekocht, ze geven mij het gevoel dat ik een goede deal heb gemaakt dat is voor mij belangrijk en daarom blijf ik daar ook altijd terugkomen en voor de goede koffie natuurlijk! Want ze nemen echt de tijd voor je
Na een goede advisering en toelichting…
Na een goede advisering en toelichting een hifi set samengesteld; dynaudio confidence 20, luxman 505z, auralic, mooie kabels… klinkt fantastisch.. blij mee.
De HiFi zaak
Mooie zaak, ruim assortiment goede presentatie. Ook een goede website met relevante informatie.
Uitstekend geholpen door zowel Wouter als Lex. Na verschillende uitgebreide luistersessies gekozen voor de Sonus Faber Sonetto III G2 speakers met de Cambridge Audio CNX100 netwerk streamer en Chord Signature links. Erg goed geadviseerd en mooie totaal aanbieding gekregen. Mijn HiFi speciaalzaak voor Nu en in de Toekomst.
Prima service
Prima service. Goede inruilprijs voor mijn vorige Chord interlink. De nieuwe Chord interlinks zijn hoorbaar beter. Als het geen verbetering is, heb je je geld weggegooid toch? Voor "hifi" ga ik tegenwoordig naar Lexicom en niet naar bekende zaken in Leiden.
Vlot duidelijk en gewoon uitstekend geholpen
Vlot duidelijk en gewoon uitstekend geholpen bij Lexicom. Heel veel expertise aanwezig en tijd voor alle vragen. Ook toen ik achteraf nog met de nodige vragen zat werd hiervoor de tijd genomen voor zowel de vraag en de uitgebreide beantwoording. Heel fijn!
Naim New Classic 300 / Sonus Faber Serafino G2 +
Inmiddels ben ik vaste klant bij Lexicom Multimedia en na het bezoek aan het Dutch Audio Event en dan specifiek bij de exposant Latham Audio heb ik na een luistersessie mijn Naim New Classic 200 een upgrade gegeven naar de streamer en voorversterker uit de 300 serie die nog meer detail en controle overbrengen. Deze combinaties heb ik beluisterd met mijn huidige Spendor D7.2 en de Sonus Faber Serafino G2 met de Isotek / Blue Horizon Spike Shoe Extreme (deze gaven nog meer luchtigheid aan de geluidsbeleving en heb ik ook gekocht). Beide speakers klinken fantastisch op de Naim-componenten, wel is het volgende zaadje geplant om voor de SF Serafino G2 terug te komen, wat een mooie, transparante speaker, die mij wist te raken. Daarnaast altijd fijn om een passie te kunnen delen met openhartige mensen zoals Lex, René en Wouter.
Vanuit Frankrijk email en telefonisch…
Vanuit Frankrijk email en telefonisch contact gehad. In allerlei opzichten vriendelijke en adequate behandeling van mijn vragen. Uiteindelijk aantrekkelijke koopovereenkomst gesloten.
Echt HiFi
Lexicom is een echte HiFi winkel met heel veel mooie spullen. Ik ben heel fijn geholpen door Wouter, die me mooie apparaten heeft laten horen en vergelijken. Ik beveel Lexicom zeker aan.
LAN filter stond op voorraad op de…
LAN filter stond op voorraad op de site, helaas door een administratieve fout bleek dit niet het geval. Mijn filter kwam netjes de volgende ochtend binnen per post. Mooie oplossing. Het filter bevalt ook nog eens meer dan prima!
Gewoon een goed audiobedrijf
Gewoon een goed audiobedrijf
Met veel expertise
Relax en klantgericht 👍
Goed geholpen en er wordt meegedacht. Er wordt de tijd genomen met een bak koffie. Heek tevreden over deze winkel .
Goed geholpen en er wordt meegedacht.
Ik ga zeker terug.
Eerste keer bij een HIFI winkel en dat is mij prima bevallen. Als een beginnende HIFI enthousiasteling kreeg ik goed advies en Lex en Wouter namen echt de tijd en moeite. Ik kan de winkel aan bevelen en daarom ga ik ook zeker terug.
Ik word daar altijd goed geholpen
Ik word daar altijd goed geholpen, service is zeer goed. Personeel is bekwaam en ze hebben wel heel erg veel mooie spullen. Kom er al jaren met veel plezier. Niks op aan te merken.
Topservice en advies bij aankoop
Recent heb ik bij Lexicom de Nova van Naim aangeschaft, en ik kan alleen maar zeggen: wat een fantastische ervaring! Niet alleen is het product werkelijk van topklasse — zowel qua geluidskwaliteit als afwerking — maar ook de service van Lexicom was uitmuntend. Vanaf het eerste contact werd ik professioneel en enthousiast geholpen. Ze namen ruim de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaven eerlijk advies zonder opdringerig te zijn.
De levering was snel en zorgvuldig, en het apparaat werd keurig verpakt geleverd. Wat ik vooral waardeerde was de passie en vakkennis van het team. Het is duidelijk dat ze hun vak verstaan en klanttevredenheid op de eerste plaats zetten.
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en kan Lexicom zonder enige twijfel aanbevelen. Een dikke 10!
Mijn bestelling een isotek powerkabel…
Mijn bestelling een isotek powerkabel binnen 1 dag geleverd voldoet aan verwachting zoals is beschreven op jullie website. Ben zeer content met dit product .
En savoir plus sur les différents types d'avis.