Lægerneheinigogholtze Avis

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Har haft en anmodning liggende på…

Har haft en anmodning liggende på depressions medicin i en månede nu, og har ikke haft særligt gode oplevelser hos dette lægehus, da jeg første gang fik min Sklerose diagnose fik jeg at vide jeg var doven, da jeg var på et utroligt lavt punkt i mit liv og ikke vidste hvad jeg kunne eller skulle- ikke noget lægehuset her ligefrem har hjulpet med.

Jeg har i dag søgt ny læge.

27 janvier 2025

Respektløs behandling

Jeg har i dag haft sådan en respektløs oplevelse, da jeg ringede (akut) til den “stand in” læge jeg vis min egen læge, blev henvist til, i det at jeg har fundet en tæge ved min lille søn på 8 mdrs øje. Jeg blev mødt med en kvinde som talte ned til mig og som på ingen måde anerkendte mig I min bekymring for min lille dreng. Tværtimod fik jeg at vide at det ikke var akut og spist af med, at hverken de eller 1813 vil kunne gøre noget og at den nok vil falde ud med tiden af sig selv.
Jeg er målløs! Magen til ubehøvlet menneske, der sidder
til rådighed for at vejlede og hjælpe - og så taler til en som om man ikke er vigtig.
Jeg blev på ingen tidspunkt mødt med en stemme der gav udtryk for sympati eller forståelse. Det bør man i mine øjne kunne, når man arbejder med mennesker.

Aldrig vil jeg benytte dem igen! Øv.

17 novembre 2022

Har haft denne læge i mange år

Har haft denne læge i mange år, de er nu flyttet og har skiftet navntil Henig og Holtze

Man føler ikke de gider, man bliver helst sendt videre uden konsultation.

De ringer ikke tilbage med svar, man skal selv være opsøgende.

Hvilket er et problem da de altid har + 30 min. telefonkø

Da jeg konfronterede dem med dette, fik jeg at vide at jeg var fri til at vælge anden læge, og de noterede i min sag at jeg nu gjorde dette..

Kan absolut ikke anbefales.

29 avril 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit