1. Concessionnaire automobile
  2. Marché automobile
  3. Magasin de pièces détachées automobiles
  4. Vendeur de voitures d'occasion

Informations provenant de diverses sources externes

Auto Melse is uw dealer voor nieuwe auto's en occasions van Seat Skoda en Kia in Goes, Vlissingen en Terneuzen. Bekijk nu ons aanbod!

• Industrieweg 31, 4382 NA, Vlissingen, Pays-Bas

• melse.nl

3,7

Moyen

Aanrader

Jaren geleden een Seat Leon gekocht bij Melse. Was zeer tevreden over de de auto en de manier hoe het personeel met de klant om ging. Daarom deze keer bij Melse een Seat Ateca gekocht. Vandaag de auto opgehaald. Professioneel bedrijf met vriendelijk personeel. Zeker een aanrader. Bedankt Wouter voor de goede service.

9 mai 2025

Fijne auto gekocht bij Auto Melse

Fijne auto gekocht bij Auto Melse. We rijden nog niet heel lang met de auto maar het voelt goed. Prettig geholpen en contact met verkoper Wouter en afwikkeling heel netjes.

28 février 2025

Slechte garage

De Peugeot die ik bij de garage Melse kocht had direct na een maand heel veel verborgen gebreken zoals kapotte koppeling cilinder, kapotte uitlaat, een motor die in de soep liep doordat de distributieriem brak en tevens een kapotte vacuümpomp daardoor.
De garage repareerde de auto maar niet goed er moest eigenlijk een nieuwe motor in. Dat deed hij niet, hij wachtte tot de wettelijke garantie afliep zodat de kosten voor mij waren. Hij kwam ook niet met een oplossing. Vaak genoeg om gevraagd.
Kortom bij deze garage moet je niks kopen, hij liegt over zaken en is onbetrouwbaar.
Kortom een oplichter.

30 septembre 2024

Oprechte aandacht en vakkundig advies

Een aantal weken geleden mijn auto ingeruild en een nieuwe auto gekocht bij Autobedrijf Melse. Wat mij betreft een absolute aanrader. Vriendelijk, behulpzaam en enthousiast geholpen. En naderhand ook nog even die interesse hoe de nieuwe aankoop bevalt en of er nog vragen zijn. Je bent hier geen nummer maar een klant/ relatie.

4 novembre 2024

Garage Melse Goes

Opel Corsa hier gekocht nadat ik bij merkdealer in de buurt slecht behandeld was.
Auto stond netjes klaar voor inspectie en proefrit.
Verkoper nam daarna uitgebreid de tijd om alles door te spreken. Ook 2 nieuwe voorbanden was geen enkel punt van discussie.

Top bedrijf waar klant nog klant is, en waar men tijd neemt voor je.

6 novembre 2023

Onze opel insignia tourer gekocht en…

Onze opel insignia tourer gekocht en netjes geholpen en de afspraken die we aangaven wat verandert moest worden was bespreekbaar en volgens afspraak nagekomen .
De verkoper was fatsoenlijk en betrouwbaar eigelijk wat je ook verwacht . Wel goed te merken dat verkoper is beetje druk en door duwen is maar wel met fatsoen.

7 octobre 2023

Goede en betrouwbare dealer!

Keurig nette dealer die mij een mooie auto hebben geleverd. Alles uitgevoerd zoals afgesproken en zelfs nog iets meer.
Goed geholpen bij de inname van mijn vorige auto en prima aflevering van de nieuwe.
Aanrader!

5 février 2021

Een tweedehandsauto via internet…

Een tweedehandsauto via internet gevonden bij dit bedrijf. Ik woon zelf 200km van het bedrijf af en kende het nog niet. Vriendelijke ontvangst, bij aflevering aangenaam verrast doordat niet alleen de geschreven contractafspraken nagekomen waren maar ook de zaken die mondeling gezegd werden tijdens eerste bezoek zoals we maken de remmen wel in orde (--> daadwerkelijk 4 nieuwe remschijven gemonteerd). No nonsense, tot nu toe perfecte service, nog 6 maanden bovag garantie, maar hopelijk niet nodig natuurlijk.

10 février 2019

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit