L'entreprise a répondu
Går til behandling hos Casper Glistrup i Slagelse pga af en fod der smerter og derved har udviklet et forkert gang mønster. Casper udviser stor imødekommenhed - tryghed og faglighed. Udover sine beha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kasper hos Min Osteopat i Slagelse er ud over at være ekstremt fagligt dygtig, et fantastisk indlevende, empatisk , behageligt og sødt menneske. Han er ren magi i relation til vores Mor som oplever de... Voir plus
L'entreprise a répondu
”Min Osteopat” danner ramme om en af Danmarks mest alsidige klinikker. Vores mål er at skabe klinikker hvor folk kan føle sig trygge i professionelle og hyggelige rammer. Min Osteopat er et fagligt stærkt team, som brænder for at hjælpe folk med at lindre deres fysiske gener – og vi vil også gerne hjælpe dig. Vi udfører osteopati i alle vores afdelinger i Holbæk, Vanløse, Slagelse, Roskilde og Højby. Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, da vi mener forståelsen for din situation er helt essentiel for at kunne hjælpe dig med at opnå fremgang.
Sports Allé 1, 4300, Holbæk, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Jeg er i et lidt længere behandlingsforløb hos Min Osteopat og er blevet behandlet af flere af deres fysioterapeuter og osteopater i deres afdelinger i Holbæk. Uanset hvem jeg møder, bliver jeg altid mødt med imødekommenhed, professionalisme, stor faglig dygtighed og en nærværende, menneskelig tilgang. Det samme gælder de administrative medarbejdere, som tager telefonen ved tidsbestilling – de er altid venlige, hjælpsomme og imødekommende.
Jeg føler mig i trygge hænder og kan varmt anbefale Min Osteopat.
Det var faktisk hele forløbet men især behandleren var perfekt
Massage ved Frederikke.
Absolut bedste helhedsorienteret massage. Kan ikke anbefales nok ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Frederikke er bare superdygtig og arbejder i dybden
Jeg bliver mødt og hørt og taget alvorligt og får en oplevelse af at der er en plan med behandlingen.

Réponse de Min Osteopat
Lasse Juul Jensen virker yderst kompetent og er en meget venlig og behagelig person. Jeg kommer pga knæproblemer. Har fået Lasse anbefalet af andre.

Réponse de Min Osteopat
Første besøg og fik et rigtig fint indtryk af Johannes. Han fremstår med stor viden og er behagelig, vidende og gav en tryg ramme.

Réponse de Min Osteopat
Johannes er simpelthen den rareste mand, jeg “kender”. Altid lyttende og forstående. Også er han vildt dygtig. Jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger ang Johannes og min Osteopat. Hele familien har efterhånden prøvet Johannes og hans magi. Der er ikk en finger og sætte på ham.

Réponse de Min Osteopat
Har været til første dialog og blev ikke sendt ud af døren før vi havde været det hele igennem, uanset tidsforbrug! Det er super god service, når man starter et forløb op :)

Réponse de Min Osteopat
Jeg kan varmt anbefale min fysioterapeut, Jonas Jakobsen. Han har fixet min rygsmerte og min tennisalbue. Han er dygtig, forklarer alt, og øvelserne hjælper virkelig. Jeg er næsten helt rask nu. Jack er en ægte magiker!

Réponse de Min Osteopat
Super behandling og dygtig osteopat Mike.

Réponse de Min Osteopat
Mathias er venlig og lyttende og jeg er håbefuld med hensyn til min videre behandling.
Mvh. Helle S Bager

Réponse de Min Osteopat
Sara er så god til at få mit barn til at føle sig tryg og er god til at tage os forældre med i hvad der sker i hans lille krop

Réponse de Min Osteopat
Jeg har modtaget behandling hos Frederikke, som jeg har været rigtig glad for. Det har hjulpet på mine smerter efter kun to gange :)

Réponse de Min Osteopat
God forklaring god til at forstå erfarne mand god service tak for det

Réponse de Min Osteopat
Trygge rammer og dygtige behandlere. Nem tilgang + parkeringsplads.

Réponse de Min Osteopat
Alex hjalp os og vores baby, da vi kom efter fødslen og havde udfordringer med amning samt en baby, som havde været igennem en hård fødsel. Alex behandlinger hjalp os så meget, at vi fik en glad harmonisk baby, som ikke havde motorisk uro og ej heller amme/sutte problemer længere. Vi kan på det aller varmeste anbefale Alex og vil i den grad komme tilbage, med vores næste baby også, uanset om det har været en hård fødsel eller ej, idet det var meget tydeligt for os, hvor meget velvære og rart det var for vores barn. Varm, varm anbefaling herfra!

Réponse de Min Osteopat
Rigtig god oplevelse. Blev behandlet af Kasper i Slagelse afdeling, meget behagelig og professionel behandling. Kan klart anbefales.

Réponse de Min Osteopat
Mine varmeste anbefalinger til Frederikke Bjerg fra Min Osteopat. Super grundig gennemgang og rigtig gode øvelser. Mit knæ er blevet meget bedre og skal nok komme i god form igen med den vejledning samt de øvelser jeg har fået.

Réponse de Min Osteopat
En savoir plus sur les différents types d'avis.