Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tilfredse med forløbet hos behandleren Sara! Meget imødekommende og professionel, og var rigtig god til at hjælpe vores søn af med hans spændinger i kroppen. Kan kun anbefale at booke tid til... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft min to sønner som er elite svømmere (11 og 15 år)hos Kasper Staube og er selv startet hos ham. Jeg kan kun sige at det er imponerende hvad han kan og hans måde at se kroppen an på. Mine d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været utrolig glad for mine behandlinger hos Frederikke. Hun er faglig dygtig og grundig, og har en særlig evne til at skabe ro og tryghed. Hun lytter og man går derfra med færre smerter og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Går til behandling hos Casper Glistrup i Slagelse pga af en fod der smerter og derved har udviklet et forkert gang mønster. Casper udviser stor imødekommenhed - tryghed og faglighed. Udover sine beha... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Ostéopathe
  2. Masseur
  3. Kinésithérapeute
  4. Centre de rééducation
  5. Massothérapeute du sport

Écrit par l'entreprise

”Min Osteopat” danner ramme om en af Danmarks mest alsidige klinikker. Vores mål er at skabe klinikker hvor folk kan føle sig trygge i professionelle og hyggelige rammer. Min Osteopat er et fagligt stærkt team, som brænder for at hjælpe folk med at lindre deres fysiske gener – og vi vil også gerne hjælpe dig. Vi udfører osteopati i alle vores afdelinger i Holbæk, Vanløse, Slagelse, Roskilde og Højby. Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, da vi mener forståelsen for din situation er helt essentiel for at kunne hjælpe dig med at opnå fremgang.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Jacob er fantastisk

Fantastisk behandling hver gang, i de godt 7 år, vi er kommet hos Jacob. 5 stjerne og en varm anbefaling fra os.

31 octobre 2025

Kære Malene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling! Det betyder meget at høre, at I har haft en god oplevelse hos Jacob gennem alle disse år.

Altid en behagelig

Altid en behagelig, seriøs og faglig god oplevelse at komme hos Mathias

Kære Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du altid har en behagelig og fagligt god oplevelse hos Mathias.

Noté 5 sur 5 étoiles

Johannes Hultberg er en meget dygtig…

Johannes Hultberg er en meget dygtig osteopat og hjalp mig med at af med bl.a. muskulær tinnitus .

Kære Grete,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at Johannes har kunnet hjælpe dig med dine udfordringer, og at du har haft en positiv oplevelse hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel behandling på højt plan

Man bliver altid mødt af professionelle medarbejdere.
Man får altid relevant behandling, og mistænker behandler andre underliggende lidelser bliver man sendt videre til yderligere undersøgelser.
Jeg vil til en hver tid anbefale MinOsteopat

Kære Ann-Kathrine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplever professionel og relevant behandling hos Minosteopat, og at du føler dig tryg ved vores tilgang til underliggende lidelser. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var fuldt ud tilfreds med min…

Jeg var fuldt ud tilfreds med min behandling ryg

30 mai 2025

Kære Birgit,
Tusind tak for din anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du var fuldt ud tilfreds med din behandling hos os i Slagelse.
Du er altid velkommen, hvis du får brug for vores hjælp igen.
Min Osteopat – Slagelse

Noté 4 sur 5 étoiles

Smerter væk

Målet var at smerter skulle væk, og det kom de

Kære Marian,

Tusind tak for din korte og fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har fået fjernet dine smerter.

Noté 1 sur 5 étoiles

Rodet sender regninger til min kone…

Rodet sender regninger til min kone uden hun har besøgt dem

Kære Per

Det er selvfølgelig meget frustrerende at modtage regninger for noget, man ikke selv har været til – og det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi har forsøgt at få kontakt til jer for at få undersøgt sagen nærmere og rettet eventuelle fejl, men desværre uden held. Hvis du har mulighed for det, må du derfor meget gerne tage direkte kontakt til os, så vi kan få styr på registreringerne og sikre, at der ikke bliver sendt forkerte regninger fremover.

Venlige hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan ikke forestille mig en bedre behandler end Rune

Rune har hjulpet mig meget, bla med smerter i hofte med slidegigt. Jeg har også efter en operation fået benlængde forskel. Når jeg er i behandlinger får Rune afhjulpet forskellen.
Samtidig er Rune meget nærværende og utrolig motiveret for at hjælpe. Jeg kan ikke forestille mig en bedre behandler.

Kære Marianne,
Tusind tak for din flotte og varme anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at Rune har kunnet hjælpe dig med både hofteproblemer og benlængdeforskel, og at du oplever hans nærvær og engagement som en stor hjælp.

Føler mig tryg

Jacob er et behageligt menneske, så jeg har følt mig tryg i hans hænder. Og han har formået at gøre mine smerter væsentligt mere tålelige.

Kære Iben,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du føler dig tryg hos Jacob, og at behandlingen har gjort dine smerter mere tålelige.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den rigtige behandler gør hele forskellen

Behandling handler i høj grad om personen bag. Peter kombinerer analyse, behandling og kommunikation på en måde, der gør en reel forskel.

Kære Jann,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at Peter har kunnet gøre en reel forskel gennem sin kombination af analyse, behandling og kommunikation.

Noté 5 sur 5 étoiles

Arbejder med anderledes tilgang end…

Arbejder med anderledes tilgang end andre kranium manipulation og kæbemuskler, fantastisk oplevelse, min susen I ørene og spænding kæbe er aftaget

Tusind tak for din anmeldelse, Jesper 🙏
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at behandlingen har hjulpet på dine spændinger og susen for ørerne! 🌟

Noté 5 sur 5 étoiles

Jonas har bare gjort et super stykke…

Jonas har bare gjort et super stykke arbejde.
min arm har aldrig været bedre

Tak for din anmeldelse, Arne 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at din arm har det så meget bedre – fantastisk at Jonas har kunnet hjælpe! 💪

Noté 2 sur 5 étoiles

Desværre stort set ingen udvikling…

Desværre stort set ingen udvikling eller brugbar vejledning.

Kære Christian

Det er virkelig ærgerligt at høre, at du hverken har oplevet udvikling eller fået vejledning, du kunne bruge – det er ikke sådan, vi ønsker, et forløb hos os skal være.

Vi vil meget gerne have mulighed for at gennemgå dit forløb og se, om vi kunne have grebet det anderledes an, fx med en anden tilgang eller behandler. Hvis du har mod på det, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan prøve at finde en bedre løsning sammen.

Venlige hilsner

Perfekt

Perfekt, Nadia var meget dygtig

Kære Florencia,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos Nadia.
Bedste hilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk sted har været der mange…

Fantastisk sted har været der mange gange ,de bedste kan varmt anbefale dem.

Hej Nick,

Dejligt at høre du stadig er tilfreds med at kommer her. Og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Effektiv behandling og super behandler

Rigtig god oplevelse hos min osteopat. Han var super professionel, nede på jorden og fik hurtigt styr på, hvad der var galt og derefter lavede en god behandling. Behandlingen har hjulpet mig gevaldigt. Jeg mærker tydelig forskel. Kan helt klart anbefales.

Hej Frederik,
Hvor er vi glade for at du kan mærke en forskel efter behandling hos os. Vi sætter en ære i at alle føler sig set og hørt på klinikken. Tusind tak for din anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jonas er en super dygtig og empatisk…

Jonas er en super dygtig og empatisk behandler. Han lytter og tager udgangspunkt i netop dit individuelle behov for behandling.

Hej Lise,

Tak for din flotte anmeldelse af Jonas. Vi sætter så stor pris på at du tog dig tid til at skrive den.

Tak!

Tusind tak for nærvær og god behandling i en svær tid, hvor korpsbevidsthed og velvære betød alt!

5 mars 2025

Hej Lena,
Tusind tak til dig for at have tillid til os og for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at vores patienter mærker nærvær når man kommer på klinikken.
Mvh

Altid en god oplevelse.

Altid en god oplevelse.

Hej Louise,

Tak for 5 flotte stjerner. Det varmer på alle klinikkerne når vores patienter er så glade for os!
Mvh

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus