Helt igennem fortræffelig oplevelse. Havde bestilt en stor kommode og to sengeborde. Jeg bor på 3. etage i en boligblok uden elevator, så var fuldt forberedt på at skulle ud og hente tunge kasser... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har bestilt to reoler i to omgange via webside. Firmaet leverer selv, og første levering kom dagen efter. Anden levering blev efter aftale udsat et par uger, da kun den ene bestilte reol var hjemme. B... Voir plus
Har købt en hjørnesofa, handledede med ejeren Flemming. Havde på forhånd fundet 2 modeller på deres hjemmeside, som havde de rigtige mål til min stue. Fik en virkelig god betjening og rådgivning... Voir plus
Ich habe über Kaufland bei Möbel A&J Möbelland GmbH ein Sofa bestellt. Die angegebene Lieferzeit wurde mehrfach verschoben, und auf meine Anfragen reagierte der Kundenservice von Möbelland erst nach... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Ringsted Møbelland er en familieejet virksomhed med mange års erfaring i detailbranchen. Vi har har stærkt fokus på personlig kundeservice og rådgivning, hvor faguddannet personale hjælper kunder med at finde de rette møbler til deres hjem. Butikken fører både funktionelle klassikere og moderne design i forskellige prisklasser, så der er noget til mange forskellige behov og budgetter. Vores mål og visioner er, at give vores kunder den bedste rådgivning og service, så de efterfølgende vender tilbage igen og igen.
Coordonnées de contact
kobbervej 3, 4100, Ringsted, Danemark
- moebelland@moebelland.dk
- moebelland.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ubehagelig oplevelse
Jeg var i første omgang glad for mit produkt.
Det går pludselig i stykker ved almindeligt brug, og jeg forsøger derfor at lave en reklamation på det. Jeg bliver mødt af ubehagelig kundeservice.
Anklagende og nedladende måde at tale på.

Réponse de Moebelland
Ekstraordinær service og hurtig levering
Ringede en fredag til møbelland for at høre om lagerstatus på en sofa. Klikkede den hjem og tirsdagen efter står den i min lejlighed. To super venlige og meget servicemindede mænd leverede sofaen, og ikke nok med at de bar den op, så samlede de den også for mig uden ekstra omkostning. Det er da service udover det sædvanlige! Tusind tak for fantastisk service til Møbelland!

Réponse de Moebelland
Har fået leveret et fantastisk flot…
Har fået leveret et fantastisk flot sofabord, til en god pris og god levering

Hurtigt
Bestilte sofasæt en tirsdag på nettet ca kl 18 og blev leveret dagen efter kl 14....Det er hurtigt 🚀

Nye hynder
Nye hynder
Vi søgte nogle nye hynder til vores ældre lænestole. Møbelland fik kontakt til leverandøren og sørgede for at bestille kun nye hynder.
Da hynderne kom var de syet skævt. Møbelland sørgede med det samme for at reklamere og foranledigede at der kom to nye hynder.
En forholdsvis lille handel, men Møbelland fulgte alt til dørs.

Virkelig hurtig levering
Bestilte et nyt sofabord sent i går aftes og blev ringet op af "Martin fra Møbelland"kl. ca. 15.30, der lige havde haft plads til bordet, da han måske kunne nå det. Og hvis vi var hjemme, så kunne han være der om 20 minutter. Så hurtig levering har jeg ikke oplevet før. Og bordet er lige, som det skal være.

Ord har ikke nok betydning! Stor ros 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ord har ikke nok betydning!! Har købt møbler i mange år, men at komme ud til møbelland er en fornøjelse de er og vil altid være de bedste !! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️ der ikke nogen møbel butikker der kan yde den samme service som møbelland ! Købte en skænk og ringet og spurte om jeg ikke bare kunne købe udstillings modellen for jeg gad ikke samle den 😝 så sagde Martin jamen skal jeg ikke bare levere en ny til dig også samle den på stedet 🙏 jeg var målløs !! Lagde en nøgle til ham og da jeg kom hjem spillet det Max 🙏🙏 tak til dette dejlige familie foretagende! Stor ros til jer ! Kommer 150 % igen !! I er de bedste !! Mvh en meget meget glad kunde !!

Lynhurtig levering
Lynhurtig levering, super venlig fragtmand fra Brink Transport. Bestilte søndag aften og fik leveret kl 10.45 tirsdag formiddag. Her handler jeg gerne igen.

Réponse de Moebelland
Super venlige og super effektive 👌
Altid super venlig og imødekommende betjening og dejlig atmosfære i det store, flotte møbelhus
Vi har handlet der mange gange og har altid været glade for det
Hyggeligt og professionelt på samme tid 👌

Réponse de Moebelland
Hurtig levering og super fin service på…
Hurtig levering og super fin service på telefonen.

Nemt at bestille
Nemt at bestille, god kommunikation med hvornår varen bliver leveret og super hurtig levering.
Alt i alt meget positiv handel.

Réponse de Moebelland
God service og super levering
God service i butikken og fin løbende orientering om forventet levering.
Selve leveringen skete indenfor oplyste tid, og inklusiv udpakning, samling og opstilling. Super service.

Réponse de Moebelland
Super service Og chaufføren hjalp med…
Super service Og chaufføren hjalp med at bære den ind i huset

Virkelig god service
Virkelig god service, hurtig levering og vores skænk blev båret helt ind i stuen.
En stor anbefaling fra mig.

En butik som kan anbefales 100%
En butik som jeg kun kan anbefale 100%. Super personale der ikke bare vil sælge for en hver pris, men kommer med gode forslag. Har købt sofa og skab og begge varer er fuldstændig som håbet. Et super lækkert og rummeligt skab med skydedøre, som jeg blev anbefalet og de kom og satte det op og levering kom som aftalt. Mvh Conny

For meget bøvl
Jeg startede egentlig ud med at give dem 5 stjerner herinde for rigtig god service.
Desværre vælger jeg at ændre det fordi jeg synes der har været en del bøvl.
Jeg ringer for at ligge en ordre til side,
Jeg får én til at hente min ordre.
Skoskabet mangler en “skrue”, den kan ikke købes ude i butikkerne så vi kontakter Møbelland, de fortæller at de selvfølgelig skal kontakte leverandøren osv. Jeg vælger selv at kontakte leverandøren for at spare noget tid og skruen er nu på vej.
Vores spejl er flækket i hjørnet, jeg kontakter dem og får tilbagemelding “vi sender et nyt NÅR vi har en chauffør i nærheden af dig”.
Lad os ikke nævne at de har også udleveret 2 guldspejle selvom jeg bestilte 1. Guldspejl og 1. Sort spejl.
Jeg vil ikke sige det er god kundeservice at sende en chauffør “NÅR” de ellers skal leverer i nærheden. Normalt bestræber man sig på at levere en varer hurtigst muligt især når fejlen er på jeres side.

Dårlig service
Jeg har købt et spisebord uden at se det. Dumt af mig, ved det godt.
Da vi pakkede det ud var der flere huller eller skader, da jeg mailede med billeder af bordet fik jeg denne besked
Overfladerne bliver præget – og det er sådan vi ser disse varer, når vi kører og levere til kunderne ligesom vores i udstillingerne.
Hold jer væk fra dem.

Réponse de Moebelland
Super service ❤️ Hurtig ekspedering og…
Super service ❤️ Hurtig ekspedering og levering. Og dejlig hjælpsom service da jeg tidligere telefonisk spurgte ind til en anden vare.

Super fin handel
Jeg købte en skænk via nettet og er rigtig tilfreds med kvaliteten. Forløbet har været utrolig godt. Meget trygt, når man flere gange undervejs er i kontakt med firmaet Kundeservice fungerer upåklageligt, virkelig fin, meget venlig og imødekommende, Chaufføren ringede præcis som aftalt, inden ankomst og satte skænken på plads . En rigtig dejlig handel.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.