Helt igennem fortræffelig oplevelse. Havde bestilt en stor kommode og to sengeborde. Jeg bor på 3. etage i en boligblok uden elevator, så var fuldt forberedt på at skulle ud og hente tunge kasser... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har bestilt to reoler i to omgange via webside. Firmaet leverer selv, og første levering kom dagen efter. Anden levering blev efter aftale udsat et par uger, da kun den ene bestilte reol var hjemme. B... Voir plus
Har købt en hjørnesofa, handledede med ejeren Flemming. Havde på forhånd fundet 2 modeller på deres hjemmeside, som havde de rigtige mål til min stue. Fik en virkelig god betjening og rådgivning... Voir plus
Ich habe über Kaufland bei Möbel A&J Möbelland GmbH ein Sofa bestellt. Die angegebene Lieferzeit wurde mehrfach verschoben, und auf meine Anfragen reagierte der Kundenservice von Möbelland erst nach... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Ringsted Møbelland er en familieejet virksomhed med mange års erfaring i detailbranchen. Vi har har stærkt fokus på personlig kundeservice og rådgivning, hvor faguddannet personale hjælper kunder med at finde de rette møbler til deres hjem. Butikken fører både funktionelle klassikere og moderne design i forskellige prisklasser, så der er noget til mange forskellige behov og budgetter. Vores mål og visioner er, at give vores kunder den bedste rådgivning og service, så de efterfølgende vender tilbage igen og igen.
Coordonnées de contact
kobbervej 3, 4100, Ringsted, Danemark
- moebelland@moebelland.dk
- moebelland.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Pas på når i handler hos dem..
Pas på når i handler hos dem..
Min mand og jeg kiggede på stole i lang tid,besluttede os for 4 Hjort Knudsen stole i sort læder..
Men valgmulighederne hos HK er ikke tilfredsstillende..
Vi kontaktede butikken dagen efter og der var ordren ikke påbegyndt ,da vi blev i tvivl,da det jo er svært at forestille sig stolen i ens hjem når der ikke er de ben på som vi havde valgt..og de skal jo også passe til bordet..
Jeg spurgte om jeg kunne få mine penge tilbage,og svaret var ja,bare ordren ikke var ved at blive lavet,og det var den ikke,da ordren blev sat på pause,da vi lige skulle mærke efter. Vi kører fra Frederikssund for anden dag i træk,og da vi forlader butikken i dag er vi stadig i tvivl,men vi kan ikke få vores penge tilbage,det var ikke hvad der blev sagt i første omgang..så det endte med at de blev sure på os..
Så nu kommer der 4 stole til en rimelig høj pris,men det er de da ligeglade med..
Men vi kunne godt få et tilgodebevis,selvom ordren er sat i gang,det er da mærkeligt Det er bare fordi de ikke vil af med pengene når de først er kommet i deres kasse..
Hvis de kan give et tilgodebevis kan de også give pengene tilbage.det er så forkert og dårlig kundeservice..
Jeg handler aldrig der mere..
Så pas på.
Jeg spurgte nemlig og fik et ja men det blev et nej.

Réponse de Moebelland
Flink chauffør, god service.
Bestilte sofaen for 10 uger siden, så leveringstiden var liiidt lang.
Men selve leveringen foregik godt. Og chaufføren bar sofaen ind, pakkede den ud og samlede den + tog emballagen med. Og det hele foregik med et smil.
Så det var en god oplevelse!

Nem hjemme side
Nem hjemme side. Hurtig levering. Alt i alt en super god oplevelse

Réponse de Moebelland
Vi fandt møbelland på nettet
Vi fandt møbelland på nettet , og besluttede os for at kører ud i deres butik så vi kunne se deres produkter og kvalitet
Det er nok den flotteste og største butik man kan forstille sig , virkelig gode møbler og tilbud
Det er mig en gåde vi ikke har hørt om denne butik før
Vi fik shoppet 2 vitrineskabe 2 skænke og et sofabord i det lækreste træ , en masse nips ting skulle der også til
Fragt er inclu , og senere på dagen fik vi en opringning fra deres chauffør Martin , som spurgte om det passede med levering dagen efter
SIKKE EN SERVICE :) Martin bar dem helt ind hvor det skulle ( det kom samlet , kæft det smart ), pakke dem
ud , stilte dem op , rettede lågerne til , satte håndtag på , tog pap og plastik med igen ,whaaaat :)
Uden tvivl den bedste service vi nogensinde har fået
Vi har handlet i samtlige møbel butikker i Danmark , men Møbelland er uden sammenligning
det bliver fremover det eneste sted vi handle møbler:) 1000 tak

Flotte møbler
Vi købte et spisebord med stole og en sofa. Jeg er meget tilfreds med stolene og sofaen – rigtig god kvalitet. Dog var der problemer med bordet – bordet havde defekter og ridser. Vi byttede bordet tre gange, og alle havde ridser.
Alt i alt er jeg tilfreds, hurtig levering og samling af møblerne.

Réponse de Moebelland
Køb af møbler og levering
Dejlig oplevelse at handle med jer. Hurtig bekræftelse på køb samt aftale om levering. Blev ovenikøbet leveret 5 dage før end jeg have regnet med. Ved levering meget hjælpsom medarbejder. Der blev pakket ud samt taget emballage med retur. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer.

Réponse de Moebelland
Bedste sted at købe møbler.
Bedste sted at købe møbler.
Vi har nu i 22 år været trofaste kunder hos Møbelland og køber alle vores møbler der. Gode produkter til konkurrence dygtige priser, altid god service og et smil og snak med på vejen af samtlige ansatte. Vi har oplevet udstrakt service da bunden knækkede på vores tremmesofa efter knap 2 år, den blev skiftet uden beregning og uden bøvl. Kompetent levering af møblerne der bliver båret ind på bopælen og de fleste produkter bliver færdigmonteret på stedet. Hvorfor handle møbler andre steder - når man får hele pakken hos Møbelland i Ringsted.
Steen og Alice Andersen

Mangel på info
Jeg blev ikke oplyst, at der var tale om en demomodel uden bytteret, da jeg bestilte mit produkt på nettet. Det var en negativ overraskelse.

Fantastisk levering
Leveringen var helt fint, de bar den op på 3sal og satte sofaen sammen. Det var meget dejligt, men var lidt svært at tyde på hjemmesiden om de ville bære en op eller ej.
Da de kontaktede mig blev de ved med at kalde mig et helt forkert navn

Réponse de Moebelland
Der har været en fantastisk kunde…
Der har været en fantastisk kunde kontakt hele vejen igennem🙏👌

Positiv oplevelse
God betjening i butikken. Præcis levering af 2 ekstremt servicemindede medarbejdere som både pakkede møblerne ud, placerede dem og tog emballage med igen

Réponse de Moebelland
Venlig og god telefon betjening
Venlig og god telefon betjening. Kvalitets møbel til prisen.

God og personlig service
Jeg faldt hurtigt over hjemmesiden da jeg ledte efter et sofabord. Det var en nem hjemmeside at finde rundt i, og jeg fandt også nemt det jeg søgte efter. Der var super og hurtig og personlig levering.

Réponse de Moebelland
Hurtig ekspedition og levering.
Hurtig ekspedition og levering.
Chaufføren orienterede dagen før om ca ankomst.
Tilbød at bære varen helt ind.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.