Lisez les avis des autres
Så er vi her igen 👍 møbelringen lever op til sit ry og leverer som aftalt og denne gang var vi ikke hjemme så vores spisestole stod pænt leveret i carporten med en faktura i postkassen samt chokol... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mega god oplevelse. Efter ordre afgivelse blev man kontaktet med hvilken dato sofaen blev leveret. Ikke bare mellem 8-16, men et præcist tidspunkt. På dagens SMSer chaufføren 10 min inden... Voir plus
L'entreprise a répondu
Leveringen var lidt længere end forventet, men da jeg kontaktede møbelringen var der svar på både mail og sms inden for få timer. Sofaen endnu pænere end forventet, til en god pris og selve koordi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kig ind i vores 1200m2 butik, hvor du både finder nye og brugte velholdte kvalitetsmøbler. Vi køber restpartier direkte fra producenterne – du sparer helt op til 70%. Betal over 10 eller 20 måneder – helt uden renter..... og du kan klare det hele hjemmefra. Følg vejledningen på vores hjemmeside www.møbelringen.dk Vi leverer i hele Danmark - på nær ikke brofaste øer. Husk at vi altid er friske på en byttehandel – vi tager dine gamle møbler i bytte og modregner dem i prisen. Nemmere, hurtigere og billigere får du ikke ny stue. Åbningstider: Torsdag og fredag kl. 10.00-18.00 Lørdag og søndag kl. 10.00-15.00 Møbelringen * Hovedgaden 2 * 4261 Dalmose Følg os på Facebook ''Møbelringen''.
Coordonnées de contact
Hovedgaden 2, 4261, Dalmose, Danemark
- Kontakt@moebelringen.dk
- moebelringen.dk
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Super god oplevelse med køb af bestilt…
Super god oplevelse med køb af bestilt sofagruppe og selve leveringen var også virkelig god og hurtig.

Réponse de Møbelringen
Vi har købt en sofa ved møbelringen, og er super glad for den. Mega god service, sødt personale, meget kundeorienteret. Vi kan 100% anbefale at handler der.

En super god service
Efter en kort telefonsamtale blev prisen på vores Spisebordstole reguleret til den rigtige pris.
Så nu glæder vi os til vi får stolene
Er meget tilfreds.
Er meget tilfreds.
Både med kvalitet af møblerne, og leveringen.
Gode priser og god service
Forventninger efter 6 ugers ventetid…
Forventninger efter 6 ugers ventetid blev indfriet. Sofaen levede fuldstændigt op til vores forventninger og mere til. Super søde fragtleverandører som kom som aftalt. Sms korrespondance var u høflig tone og informativ. Vi handler gerne hos møbleringen i Dalmose igen. Super service 5 store stjerner herfra.
En tur i deres Show Room er ikke som en…
En tur i deres Show Room er ikke som en tur i Ilva, det ser noget mere tilfældigt ud, men hold da op det bliver opvejet af service. Det er rent faktisk mennesker der kender produkterne og ønsker at rådgive, så man ikke bare køber, men også køber det rigtige. Levering efter aftalt tid, og båret ind i entreen.
Ikke sidste gang vi er kunde hos jer!
For små 2 måneder
For små 2 måneder, besøgte jeg jer og "forelskede" mig i en Hjort Knudsen spisebordstol. I samråd med jer, blev stel, stof og farve valgt og 4 stole købt.
Da de jo skulle laves fra producent, ville der gå 7-8 uger.
7,5 uge efter var de leveret.
Blev kontaktet på sms 4 dage før, omkring levering. Det kunne ikke helt passe sammen, jeg var hjemme på tidspunktet, så aftalte det kunne stilles i skur, ved siden af hoveddøren.
Jeg var hjemme ca 1 time efter aftalt tidspunkt, og de stod så fint i skuret, som aftalt. Endda med en lille gave :-).
Så næste gang jeg skal bruge møbler, så vil jeg helt sikkert starte i Dalmose og se om der er noget, som jeg kan bruge.
Tak for god service fra køb til levering
God betjening i butikken og levering…
God betjening i butikken og levering til aftalt tid.
Kom til den aftalte tid og tog de gamle…
Kom til den aftalte tid og tog de gamle møbler med som aftalt.
Alt i alt super service
Endnu en fantastisk oplevelse 💙
Så er vi her igen 👍 møbelringen lever op til sit ry og leverer som aftalt og denne gang var vi ikke hjemme så vores spisestole stod pænt leveret i carporten med en faktura i postkassen samt chokolade
Vi har selvfølgelig betalt fakturaen med det samme men endnu engang fantastisk service og levering i henhold til aftale
Så hvis du skal købe møbler skal du unde dig / jer en tur forbi møbelhuset

Réponse de Møbelringen
Super god oplevelse fra start til slut
Super god oplevelse fra start til slut. Skænken er i virkelig fin kvalitet og svarer præcis til billederne og beskrivelsen på hjemmesiden. Leveringen gik nemt, og chaufføren var venlig og hjælpsom. Møblet var let at samle, og jeg er meget tilfreds med købet. Kan varmt anbefales.

God koordinering
Sofaen endnu pænere end forventet, til en god pris og selve koordineringen af leveringen var helt perfekt.
René leverede sofaen præcis hvor jeg ønskede det på matriklen og endda 1 min før den aftalte tid.
Jeg fik personlige sms-opdateringer med foto af leveringen.

Réponse de Møbelringen
Jeg har haft en super dejlig oplevelse…
Jeg har haft en super dejlig oplevelse ved min handel af sofa hos Møbelringen.
Den sofa jeg havde forelsket mig i var desværre i rest ordre fra fabrikke, hvilket jeg meget hurtig efter min bestilling blev gjort opmærksom på og fik at vide at jeg kunne trække min ordre tilbage, det ville jeg dog ikke, og ventetiden var det hele vær.
Nu har jeg den ( syntes jeg ) smukkeste sofa stående i min stue og den “ gamle” som Møbelringen tilbød at købe, blev taget med af fragtmanden.

Mega god oplevelse 😃
Mega god oplevelse.
Efter ordre afgivelse blev man kontaktet med hvilken dato sofaen blev leveret.
Ikke bare mellem 8-16, men et præcist tidspunkt.
På dagens SMSer chaufføren 10 min inden det aftalte tidspunkt.
Så alt til punkt og prikke.
Ligeledes var sofaen præcis som beskrevet.
Tak for en god handel 🙂

Réponse de Møbelringen
Super god service og vejledning
Super god service og vejledning ved købet og stor fleksibilitet i forbindelse med levering. Kan klart anbefales 👍

God service og kommunikation
Jeg har tjekket/samlet stolene. Alt ser ud til at være i orden. De er rigtig flotte og man sidder virkelig godt i dem.
Jeg er meget tilfreds med at handle med jer! Tak for at holde det aftalte og for rettidig kommunikation. God service er en konkurrence parameter, og der har I helt klart fat i den lange ende.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.