En tur i deres Show Room er ikke som en tur i Ilva, det ser noget mere tilfældigt ud, men hold da op det bliver opvejet af service. Det er rent faktisk mennesker der kender produkterne og ønsker at r... Voir plus
Lisez les avis des autres
Så er vi her igen 👍 møbelringen lever op til sit ry og leverer som aftalt og denne gang var vi ikke hjemme så vores spisestole stod pænt leveret i carporten med en faktura i postkassen samt chokol... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mega god oplevelse. Efter ordre afgivelse blev man kontaktet med hvilken dato sofaen blev leveret. Ikke bare mellem 8-16, men et præcist tidspunkt. På dagens SMSer chaufføren 10 min inden... Voir plus
L'entreprise a répondu
Leveringen var lidt længere end forventet, men da jeg kontaktede møbelringen var der svar på både mail og sms inden for få timer. Sofaen endnu pænere end forventet, til en god pris og selve koordi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kig ind i vores 1200m2 butik, hvor du både finder nye og brugte velholdte kvalitetsmøbler. Vi køber restpartier direkte fra producenterne – du sparer helt op til 70%. Betal over 10 eller 20 måneder – helt uden renter..... og du kan klare det hele hjemmefra. Følg vejledningen på vores hjemmeside www.møbelringen.dk Vi leverer i hele Danmark - på nær ikke brofaste øer. Husk at vi altid er friske på en byttehandel – vi tager dine gamle møbler i bytte og modregner dem i prisen. Nemmere, hurtigere og billigere får du ikke ny stue. Åbningstider: Torsdag og fredag kl. 10.00-18.00 Lørdag og søndag kl. 10.00-15.00 Møbelringen * Hovedgaden 2 * 4261 Dalmose Følg os på Facebook ''Møbelringen''.
Coordonnées de contact
Hovedgaden 2, 4261, Dalmose, Danemark
- Kontakt@moebelringen.dk
- moebelringen.dk
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Har købt nogle dejlige sofaer og er…
Har købt nogle dejlige sofaer og er godt tilfreds med hele forløbet 😊

Réponse de Møbelringen
Vi har købt en sofa hos møbleringen
Vi har købt en sofa hos møbleringen. Vi fik en fantastisk service, fra vi trådte ind i butikken til sofaen blev leveret på vores adresse. De får varmeste anbefalinger fra os.

Réponse de Møbelringen
Selve møbelringen var hurtige til at få…
Selve møbelringen var hurtige til at få sendt varen afsted, så leveringen er der som sådan ikke en finger at sætte. men deres kvalitet af møbler kan man sætte spørgsmålstegn ved.
jeg købte en Lido chaiselong grå velour sofa.
Den er super pæn, men virkelig dårlig kvalitet. Den er ca halvandet år gammel, og den hænger allerede på chaiselongen og den lange del ved midten, samt at madrasserne i sofaen allerede er blevet fladere nogle steder end andre, dette på trods af den ikke er blevet brugt i nærheden af hverdag. Virkelig kedeligt når man betaler så mange penge for noget man tror er kvalitet

Fineste service.
Udover at leverer et fint produkt, så er deres service udover det sædvanlige. De er enormt serviceminded. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

Réponse de Møbelringen
Meget fin og behagelig betjening
Meget fin og behagelig betjening. Det viste sig de møbler vi skulle afhente var forkerte. Andre blev bestilt, løbende info, og nye leveret på adressen. 👍

Réponse de Møbelringen
Det hele var en rigtig god oplevelse…
Det hele var en rigtig god oplevelse lige fra butikken til levering og super gode varer . Kan kun varmt anbefales 👍
Kan kun anbefalde Møbelringen 100%
Kan kun anbefalde Møbelringen 100%
→ Hurtig levering
→ Enorm dygtig kundeservice !
→ Rigtig god kommunikation
→ Gode priser :)
De er søde og venlig og ikke andet en godt at sige om Møbelringen 👍
Gode møbler til gode priser
Gode møbler til gode priser, en del forsinkelse på det ene møbel, men der var god information omkring dette, så det var ikke et problem
Møbelringen Dalmose kan varmt…
Møbelringen Dalmose kan varmt anbefales: fin pris, levering til tiden, venlig betjening
Super sted at handle
Super sted at handle, de gav sig god tid i butikken. Sofaen er lækker, de købte de gamle, leveringen blev overholdt, chaufføren var sød, så alt i alt en god oplevelse. Og så fik man oveni købet chokolade til når man skulle samle møblerne 👍
-At have et spørgsmål om en vare på en…
-At have et spørgsmål om en vare på en søndag eftermiddag og få klart og venligt svar af et rigtigt menneske.
God kundeservice
Jeg handlede med møbelringene i Dalmose…
Jeg handlede med møbelringene i Dalmose super fin service og de kommer selv og leverer varerne
God service hurtig levering
God service hurtig levering . Levering var med super service
Vi fandt den bedste pris på vores nye…
Vi fandt den bedste pris på vores nye sofaer hos Møbelringen. Hjemmesiden er nem og overskuelig at finde rundt på og vi fik en hurtig tilbagemelding i forhold til levering. Nu glæder vi os til at modtage varerne.
WoW.
WoW, sikke en fantastisk service. Det begyndte med en sms korrespondance ang levering af sofaen. Vi fandt en dag og tidspunkt der passede. Så til leverings dagen. Der står jeg og vente, men chaufføren er havnet på den forkerte adresse, vi ringes ved og han står et andet sted og har båret sofaen uden af bilen. Ja men kære chauffør, det er slet ikke den adresse. 10 minutter senere var han så på den rigtige adresse. Skide sød og venlig. Vi havde kun bestilt levering til kantsten. Men grundet fejlen med den forkerte adresse, så hjalp han op på 1 sal med sofaen og kvitterede også med en æske chokolade. Det er virkelig god service det der. Han undskyldte så mange gange, men hey, fejl kan ske. Og det må man sige at han virkelig fik rettet op på. Uden hans hjælp, ved jeg ikke om vi nogensinde havde fået båret den sofa op. Kæmpe 5 stjernet anbefaling her fra. Hjort Knudsen sofa fra møbleringen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.