Har været Onlime bruger i mange år og stor fan lige så længe. Har aldrig haft brug for support, da alt bare spiller og setup er både intuitivt og brugervenligt. Kvittede for mange år siden "dræber-clo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har brugt Onlime i 3 år nu og jeg er super tilfreds. Jeg har flere gange været i kontakt med support fordi jeg havde spørgsmål eller problemer med mit setup hvor der altid har været hurtig r... Voir plus
L'entreprise a répondu
Efter få timer som kunde i forretningen er jeg godt tilfreds. - intuitiv løsning - og meget nem at bruge - en følelse af pænt hurtige servere - super hurtig support - en fin Android app Og s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Onlime.dk får min varmeste anbefaling. Intuitivt og logisk at bruge, stabilt og sikkert med fokus på beskyttelse af personlige oplysninger. Skulle man alligevel have spørgsmål eller brug for hjælp,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gem dine filer og minder sikkert i Skandinavien – fra 89 kr/md. Onlime.dk tilbyder online backup og lagerplads for enkeltpersoner, familier, erhverv og organisationer. Med et abonnement kan du via internettet sikkerhedskopiere, synkronisere, arkivere og dele dine filer, dokumenter og billeder. 👉 Få support på dansk 👉 Vi værner om dit privatliv 👉 Vi gemmer dine filer i Skandinavien 🔐 Onlime.dk er et oplagt lokalt alternativ til især amerikanske cloud-tjenester, som ofte ikke respekterer dit privatliv eller din datasikkerhed. Hos Onlime.dk værner vi om dit privatliv og dine data. Vi gemmer dine data i Skandinavien, hvor de er beskyttet af strenge love og regler. Vi tjener ikke penge på at høste eller sælge dine data til tredjeparter. Vi krypterer dine data, så kun du har adgang til dem med dit personlige kodeord. 📱💻 Med Onlime.dk kan du: • Sikkerhedskopiere dine filer, dokumenter og billeder automatisk og regelmæssigt, så du altid har en backup i tilfælde af tab eller skade på din computer, tablet eller smartphone. • Synkronisere dine filer mellem forskellige enheder, så du altid har adgang til den nyeste version af dine data, uanset hvor du er eller hvilken enhed du bruger. • Arkivere dine filer i skyen, så du kan frigøre plads på din harddisk eller dit hukommelseskort, og samtidig have mulighed for at gendanne gamle filer, hvis du får brug for dem. • Dele dine filer med andre, så du kan samarbejde om projekter, sende store filer via e-mail eller sociale medier, eller vise dine billeder og videoer til familie og venner. Du kan også kommentere på andres filer eller oprette fælles mapper. 💳 Onlime.dk er en brugervenlig og fleksibel cloud-tjeneste, der passer til alle behov og budgetter. Du kan vælge mellem forskellige abonnementer, alt efter hvor meget lagerplads du har brug for. Du kan også opgradere eller nedgradere dit abonnement når som helst. Du kan prøve Onlime.dk gratis i 14 dage uden binding eller kreditkort.
Spinderigade 11, 7100, Vejle, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Onlime / Jottacloud løsningen er virkelig god for mig. Jeg har 4 computere som jeg laver fælles backup af på Jotta. Systemet er bedre end de cloudlønsinger der kun tilbyder synkronisering. Med Online/ Jotta kan man enten synkronisere, eller lave backup eller gemme permanent i arkiv og jeg bruger alle tre metoder. Og Jotta serverne kører hurtigt. Jeg har upload hastigheder på 50-80M/s Tilmed Dansk online support. Det er ikke den billigste backup løsning, men det fungerer virkeligt godt.

Réponse de Onlime
Overskuelige hjemmeside, det er på dansk og man føler sig mere hjemme.
Hurtig, effektivt og en god oplevelse. :)

Réponse de Onlime
I bund og grund er Onlime.dk konceptet egentlig ok. Men efter jeg med succes havde uploadet de første mapper med maaange billeder, er det gået helt skidt. Jeg kan ikke uploade hele mapper hverken med 10-20 eller 100 billeder.

Réponse de Onlime
Hurtigt, effektivt og virker. Nemt at dele filer. Nemt at arbejde imellem Creative Cloud og Jotta.

Super oplevelse 😁
Virker rigtig godt !!!
Super hastighed osv :-) kan kun anbefales.

Réponse de Onlime
Ganske enkelt det bedste online storage jeg har kendskab til - og et super godt og billigere alternativ til fx iCloud eller Google One (tidl. Drive).
Det er skønt med ubegrænset plads (ja, ubegrænset!) - virkelig dejligt ikke at skulle tænke over, hvor meget ens filer fylder (fx hvis man har en del videofiler, etc.)
Har været i kontakt med kundeservice/support en enkelt gang i sidste uge - hvor jeg oplevede at få hurtig respons og eminent hjælp :-)
Thumbs up herfra 👍

Réponse de Onlime
En god og sikker løsning - alt virker, og jeg har modtaget beklagelig kundeservice hver gang jeg har haft brug for det!

Det virker altid.
Jeg har gennem flere år brugt denne tjeneste til backup - det er helt problemfrit og det virker hver dag.
Altid venlig kundeservice og et godt produkt, der virker.

Réponse de Onlime
Virker upåklageligt sammen med MACos- hel sømløs integration. Eneste anke er, at man kun kan dele filer med andre som også Onlime-det gør Dropbox meget bedre!

Réponse de Onlime
Som underviser og fotograf er det vigtigt for mig, at mine filer er et sikkert sted, og at jeg ikke skal bekymre mig om, at de kan forsvinde. De kan ikke forsvinde ved tyveri, indbrud eller andre ubehageligheder.
Jeg behøver end ikke at tænke på, at tingene ikke er tilgængelige, når jeg rejser. Jeg kan tilgå dem fra en hvilken som helst enhed.
Dernæst kan jeg med lethed dele mine billeder og dokumenter med de personer jeg giver et link.
Under coronaen har det været et uundværligt redskab til min fjernundervisning, hvor jeg kunne give børn og forældre adgang til mit undervisningsmateriale.

Réponse de Onlime
Tjenesten har I flere år fungeret super for mig.

Réponse de Onlime
Jeg har ikke haft andre "cloud-tjenester" end Onlime, så jeg kan kun udtale mig om denne. På et tidspunkt blev jeg træt af at tage back up på extern harddisk, så jeg besluttede at installere Onlime (Serverne står ikke i USA).
Tre uger efter installeringen gik min pc ned. Efter køb af ny pc trykker man bare på knappen, så er alt OK igen.

Réponse de Onlime
En savoir plus sur les différents types d'avis.