Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været Onlime bruger i mange år og stor fan lige så længe. Har aldrig haft brug for support, da alt bare spiller og setup er både intuitivt og brugervenligt. Kvittede for mange år siden "dræber-clo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Onlime i 3 år nu og jeg er super tilfreds. Jeg har flere gange været i kontakt med support fordi jeg havde spørgsmål eller problemer med mit setup hvor der altid har været hurtig r... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter få timer som kunde i forretningen er jeg godt tilfreds. - intuitiv løsning - og meget nem at bruge - en følelse af pænt hurtige servere - super hurtig support - en fin Android app Og s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Onlime.dk får min varmeste anbefaling. Intuitivt og logisk at bruge, stabilt og sikkert med fokus på beskyttelse af personlige oplysninger. Skulle man alligevel have spørgsmål eller brug for hjælp,... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de stockage en nuage (cloud storage)
  2. Entreprise de logiciels

Écrit par l'entreprise

Gem dine filer og minder sikkert i Skandinavien – fra 89 kr/md. Onlime.dk tilbyder online backup og lagerplads for enkeltpersoner, familier, erhverv og organisationer. Med et abonnement kan du via internettet sikkerhedskopiere, synkronisere, arkivere og dele dine filer, dokumenter og billeder. 👉 Få support på dansk 👉 Vi værner om dit privatliv 👉 Vi gemmer dine filer i Skandinavien 🔐 Onlime.dk er et oplagt lokalt alternativ til især amerikanske cloud-tjenester, som ofte ikke respekterer dit privatliv eller din datasikkerhed. Hos Onlime.dk værner vi om dit privatliv og dine data. Vi gemmer dine data i Skandinavien, hvor de er beskyttet af strenge love og regler. Vi tjener ikke penge på at høste eller sælge dine data til tredjeparter. Vi krypterer dine data, så kun du har adgang til dem med dit personlige kodeord. 📱💻 Med Onlime.dk kan du: • Sikkerhedskopiere dine filer, dokumenter og billeder automatisk og regelmæssigt, så du altid har en backup i tilfælde af tab eller skade på din computer, tablet eller smartphone. • Synkronisere dine filer mellem forskellige enheder, så du altid har adgang til den nyeste version af dine data, uanset hvor du er eller hvilken enhed du bruger. • Arkivere dine filer i skyen, så du kan frigøre plads på din harddisk eller dit hukommelseskort, og samtidig have mulighed for at gendanne gamle filer, hvis du får brug for dem. • Dele dine filer med andre, så du kan samarbejde om projekter, sende store filer via e-mail eller sociale medier, eller vise dine billeder og videoer til familie og venner. Du kan også kommentere på andres filer eller oprette fælles mapper. 💳 Onlime.dk er en brugervenlig og fleksibel cloud-tjeneste, der passer til alle behov og budgetter. Du kan vælge mellem forskellige abonnementer, alt efter hvor meget lagerplads du har brug for. Du kan også opgradere eller nedgradere dit abonnement når som helst. Du kan prøve Onlime.dk gratis i 14 dage uden binding eller kreditkort.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Nem og ligetil

Nem og ligetil. Kan kun anbefales.

16 mai 2022

Hej Oluf

Tusind tak for din anmeldelse og for din anbefaling 👍

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, virker fremragende.

14 mai 2022

Hej Peter

Mange, mange tak for din anmeldelse – det er bare dejligt at høre 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige fået det oprettet og det ser…

Har lige fået det oprettet og det ser ud til at fungere fint. Har haft kontakt til support og fået hurtigt svar

6 mai 2022

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, du er kommet godt i gang med vores cloud tjeneste.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Noté 5 sur 5 étoiles

En perefekt løsning til stor data…

En perefekt løsning til stor data mængde. God support, også om søndagen :) Tak for nu, og tak for god produkt!

4 mai 2022

Hej Milan

Tusind tak for din anmeldelse 😃 Dejligt høre, du er tilfreds med vores produkt og support.

Noté 5 sur 5 étoiles

God løsning og fantastisk kundeservice

Super god skyløsning til sikker backup af indhold fra både computere og telefoner. Og så er deres kundeservice bare "second to none"! Jeg har lige været på en længere TeamViewer-samtale med Mathias for at få hjælp til at løse en udfordring og fik samtidig en masse gode fif. Kan virkelig anbefale dem.

8 avril 2022

Hej Christina!

Mange tak for din anmeldelse - vi er super glade for at høre, du syntes om vores tjeneste og har haft gode oplevelser med vores kundesupport 😃

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Fatter simpelthen ikke at I bare…

Fatter simpelthen ikke at I bare trækker penge uden at sende en mail 2-3 uger før, så man har tid til at reagere, hvis man ønsker det. Og så atter en solid prisforhøjelse, med begrundelse i at man får flere programmer/apps, som man alligevel ikke bruger. Prisen er på få år fordoblet på et produkt der bare bruges til backup, jeg vil da sk... på at der er office og andre ting jeg alligevel aldrig anvender. Så atter et år med betaling for software der ikke anvendes. Seneste fra onlime inden min faktura dags dato, var en totalt ligegyldig mail 30-12-21 med godt nytår og at der knokles på nye apps.
Update, Onlime har refunderet min nyeste betaling og stoppet miy abonnoment, via en flink kundeservicemedarbejder, men fastholder stadig mine klagepunkter. Vil ikke anbfale andre her, det må man afgøre med sig selv, det jo positivt med dansk kundeservice.

1 avril 2022

Hej Søren,

Tak fordi du skriver til os.

Jeg er ked af at høre, at du har denne oplevelse hos os - det er på ingen måde ikke vores hensigt.

Som alle andre har du naturligvis 14 dages fortrydelsesret på fornyelsen af dit abonnement på cloud backup.

Jeg har sendt dig en e-mail og ser frem til at høre fra dig 🙂

Mathias fra Onlime.dk

After I lost a 5TB harddisk

After I lost a 5TB harddisk, I was told by a friend about onlime, and that I could have unlimited storage in the sky. It works so smooth. I am very satisfied, it's cheaper than having a collection of harddisks and more easy to go to, and I have stopped worrying about my harddisks.
So I am absolutely satiesfied with onlime.

17 mars 2022

Hi Søren

Thank you so much for your review. We are pleased to hear, that you are satisfied with the service.

Please never hesitate to reach out to us, if you have questions!

Best regards

Fungere bare hele tiden

Fungere bare hele tiden, det er den bedste løsning som man kan ønske sig.
Kan kun anbefales ++++++++++++++++++++++

9 février 2022

Hej Rasmus

Det er vi super glade for at høre – tusind tak for din anmeldelse 👍.

Bare hiv fat I os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du oplever problemer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Onlime.dk virker perfekt og jeg super…

Onlime.dk virker perfekt og jeg super tilfreds med den Backup løsning jeg har ved dem.

7 février 2022

Hej Ruddi

Det er vi glade for at høre 😊. Mange tak for din anmeldelse!

Ikke noget at kritisere

Ikke noget at kritisere - det spiller bare

3 février 2022

Hej Reno

Tusind tak for din anmeldelse – det er super dejligt at høre 😃.

Virker fint

Virker fint, bruger fladen er lidt kringlet indtil man finde rundt i hvordan det virker men med rimelig pris, set i forhold til hvad der man får for pengene ..

Så jeg er tilfreds

28 janvier 2022

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse! Godt at høre, du er blevet dus med tjenesten 😊. Vi forbedrer den hele tiden, og vi vil gerne høre, hvad du syntes, kunne være bedre. Har du tid og lyst så send meget gerne en mail til kundeservice@onlime.dk med din feedback – på forhånd mange tak.

Levi – Onlime.dk

Hej Asger

Mange tak for din anmeldelse – det er dejlig at høre 😃.

Sig endelig til, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål. Du kan kontakte os via onlime.dk/kundecenter.

Noté 5 sur 5 étoiles

super produkt og super service..kan…

super produkt og super service..kan anbefales her fra

20 janvier 2022

Hej Hans

Mange tak fordi du deler din oplevelse her på Trustpilot 👍. Vi er glade for at høre, du kan li' vores tjeneste og service.

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg synes at prisen begynder at blive…

Jeg synes at prisen begynder at blive lidt for dyrt 890 kr

8 janvier 2022

Réponse de Onlime

Hej og tak for din anmeldelse!

Vi anderkender, du ikke syntes om prisjusteringen på dit abonnement, som vi meldte ud i sommer 21. Vi er i gang med at forandre tjenesten med nye funktioner, apps og supportniveau. Dette samt øgede eksterne omkostninger gør, vi må justere prisen herefter.

Vi håber på, du har lyst til fortsat at bruge vores tjeneste og løbende opleve de nye forbedringer og funktioner, som skal hjælpe med at gøre tjenesten nemmere og mere anvendelig.

Du kan også overveje vores nye og billigere abonnement med 1000 GB til 770 kr. Se mere på Mit Onlime.

Ellers hiv endelig fat i os på kundeservice@onlime.dk eller på chatten på Onlime.dk, hvis du har spørgsmål 😊.

Noté 2 sur 5 étoiles

umiddelbart en fin tjeneste

umiddelbart en fin tjeneste - MEN taber i forhold til konkurrenter fordi lydfiler ikke kan afspilles direkte fra siden. Videofiler kan fint afspilles, men ikke lyd.
De har gennem 1,5 år lovet at se på det, men stadig virker det ikke.
Ellers virker tjenesten helt fint - men med meget store prisstigninger på kort tid (noget uventet)

20 décembre 2021

Hej Niels

Tak for din feedback! Vi forstår bestemt, du savner denne funktionalitet – det er vi flere der gør. Det kan måske virke skørt, men funktionen er længere bag ud i rækken over ønskede funktioner. Du kan se det, vi arbejder på at udgive på onlime.dk/nyt-hos-onlime 😊.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller flere ideer og ønsker til funktionaliteten i tjenesten.

Noté 4 sur 5 étoiles

Perfekt for alle slags filer.

Perfekt for alle slags filer.
God app til computeren og mobilen.

18 décembre 2021

Hej Martin!

Tusind tak for din anmeldelse 😊. Dejligt at høre, du er glad for vores tjeneste. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ris eller ros.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen tar ansvar

Har prøvet at få kontakt med jer i flere dage.
får ikke svar på mine mail. Har Chat med flere medarbejder intet sker, da ingen tar ansvar hos jer.

en stor procentdel af min indhold hos jer er beskadiget.
meget private foto
blant andet de sidste fotos jeg har inden min fars død.
har mistet en kunde da jeg ikke kan sende fotos til personen. da mine file har skiftet navn fra Jpg til en filtype der ikke kan downloads, dette er også bekræftet af en medarbejder ved onlime.dk. derefter tavshed
og ingen kan tage et ANSVAR OG HJELPE MIG

Hvad Gør i for at hjælpe mig ?

13 décembre 2021

Hej Kim!

Jeg er ked af at høre, du ikke kunnet komme i kontakt med os – Jeg kan se, vi ikke har nogen ubesvarede henvendelser fra nogen, der hedder Kim. Send mig venligst en direkte mail på levi@onlime.dk – så følger jeg op på dine henvendelser, og ser, hvor snoren er hoppet af. På forhånd tak!

Levi – Onlime.dk

Noté 4 sur 5 étoiles

Ubegrænset pakke, JA, men vi drosler din download, hvis du bruger det...

Har brugt Onlime.dk nu i flere år uden problemer.

Eneste anke er at jeg har købt et ubegrænset produkt, "der kan bruges på alle de produkter jeg vil", men allerede ved 4-5TB fik jeg en besked at jeg nu oversted min kvota, og min upload ville blive reduceret...???

"Hvad, er den ikke ubegrænset", det var det vigtigste parameter for mit valg i første omgang. Det er i 2021 med kameraer der tager billeder på 25-50Mb og video i både HD og 4K ikke meget, følger lidt det er falsk markedsføring at kalde det UBEGRÆNSET. Jeg er bevist om det sikkert har stået i de betingelser som ingen læser.

Pt. lever jeg med at begrænsningen, mens jeg leder efter om andre løsninger bedre dækker mit behov. Omvendt kan den lavere upload ikke reelt mærkes, den arbejder bare lidt længere tid. Den gode oplevelse gør at den rammer 4* i stedet for 3* som betegnelsen ubegrænset fortjener.

10 décembre 2021

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for de 4 stjerner – og vi imødekommer dine pointer omkring vores individuelle abonnement med ubegrænset plads. Vi har de senere år arbejdet på at justere vores kommunikation, så vi ikke giver et forkert billede af, hvad man kan forvente som forbruger.

Jeg vil gerne her give en forklaring af, hvad der er hensigten med abonnementet. Abonnementet er tiltænkt at være et simpelt og ligetil abonnement for almindelige, private forbrugere, hvor man ikke behøver bekymre sig om pladsmangel, samt som ønsker at bevare deres data på servere i Skandinavien. Selvom vi nedjusterer uploadhastigheden fra efter 5000 GB opbevarede filer, så kan man stadig uploade med fornuftige hastigheder på 30-40 Mbit/s ved 10.000 GB lagret data.

Selvom mange billeder kan fylde op imod 50 MB, så er det efter vores vurdering mere tilfældet for enthusiaster og professionelle med mere "seriøst" grej. Til sammenligning fylder et almindeligt smartphone-billede derimod ofte under 5 MB.

Med andre ord: langt de fleste brugere vil altid opleve en fuld uploadhastighed, men for nogle – som i dit tilfælde – vil mærke den nedsatte uploadhastighed. Og som du skriver: nogle gange gør det ikke noget, og andre gange kan det selvfølgelig være mere træls.

Alt i alt er nedjusteringen af uploadhastigheden fra over 5000 GB et kompromis, vi vurderer at være dét værd, så vi samlet kan tilbyde et simpelt abonnement på online lagerplads, som tilgodeser flest mulige 😊.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har kommentarer eller spørgsmål – skriv venligst til kundeservice@onlime.dk

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus