Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været Onlime bruger i mange år og stor fan lige så længe. Har aldrig haft brug for support, da alt bare spiller og setup er både intuitivt og brugervenligt. Kvittede for mange år siden "dræber-clo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Onlime i 3 år nu og jeg er super tilfreds. Jeg har flere gange været i kontakt med support fordi jeg havde spørgsmål eller problemer med mit setup hvor der altid har været hurtig r... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter få timer som kunde i forretningen er jeg godt tilfreds. - intuitiv løsning - og meget nem at bruge - en følelse af pænt hurtige servere - super hurtig support - en fin Android app Og s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Onlime.dk får min varmeste anbefaling. Intuitivt og logisk at bruge, stabilt og sikkert med fokus på beskyttelse af personlige oplysninger. Skulle man alligevel have spørgsmål eller brug for hjælp,... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de stockage en nuage (cloud storage)
  2. Entreprise de logiciels

Écrit par l'entreprise

Gem dine filer og minder sikkert i Skandinavien – fra 89 kr/md. Onlime.dk tilbyder online backup og lagerplads for enkeltpersoner, familier, erhverv og organisationer. Med et abonnement kan du via internettet sikkerhedskopiere, synkronisere, arkivere og dele dine filer, dokumenter og billeder. 👉 Få support på dansk 👉 Vi værner om dit privatliv 👉 Vi gemmer dine filer i Skandinavien 🔐 Onlime.dk er et oplagt lokalt alternativ til især amerikanske cloud-tjenester, som ofte ikke respekterer dit privatliv eller din datasikkerhed. Hos Onlime.dk værner vi om dit privatliv og dine data. Vi gemmer dine data i Skandinavien, hvor de er beskyttet af strenge love og regler. Vi tjener ikke penge på at høste eller sælge dine data til tredjeparter. Vi krypterer dine data, så kun du har adgang til dem med dit personlige kodeord. 📱💻 Med Onlime.dk kan du: • Sikkerhedskopiere dine filer, dokumenter og billeder automatisk og regelmæssigt, så du altid har en backup i tilfælde af tab eller skade på din computer, tablet eller smartphone. • Synkronisere dine filer mellem forskellige enheder, så du altid har adgang til den nyeste version af dine data, uanset hvor du er eller hvilken enhed du bruger. • Arkivere dine filer i skyen, så du kan frigøre plads på din harddisk eller dit hukommelseskort, og samtidig have mulighed for at gendanne gamle filer, hvis du får brug for dem. • Dele dine filer med andre, så du kan samarbejde om projekter, sende store filer via e-mail eller sociale medier, eller vise dine billeder og videoer til familie og venner. Du kan også kommentere på andres filer eller oprette fælles mapper. 💳 Onlime.dk er en brugervenlig og fleksibel cloud-tjeneste, der passer til alle behov og budgetter. Du kan vælge mellem forskellige abonnementer, alt efter hvor meget lagerplads du har brug for. Du kan også opgradere eller nedgradere dit abonnement når som helst. Du kan prøve Onlime.dk gratis i 14 dage uden binding eller kreditkort.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 3 sur 5 étoiles

I bund og grund en udmærket tjeneste, men…

I bund og grund en udmærket tjeneste, men jeg forstår ikke, hvorfor man ikke kan vælge hvilket billede man vil have som “frontbillede” på hver enkelt album. Jeg prøvede at skrive til dem online omkring det spørgsmål, men fik så skrevet til Jottacloud i stedet for. De skrev så en utrolig lang mail for at forklare mig at jeg skulle skrive til Onlime og stille mit spørgsmål i stedet for at svare mig.

3 décembre 2021

Hej Kim

Mange tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi arbejder med at forsimple hele tjenesten, så du vil snart opleve en mere simpel og direkte kommunikation med os hos Onlime direkte fra appsene mv. Ang. dit ønske om selv at kunne angive coverbillede til album, så er jeg helt enig - det er på tegnebrættet hos udviklerne, men jeg kan ikke sige hvornår, det kommer.

Vi er glade for, du benytter vores tjeneste. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan ikke forstå at i bare trækker…

Jeg kan ikke forstå at i bare trækker penge på min konto. Jeg vil gerne hører fra jeg hurtig

2 décembre 2021

Hej Tonny

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, det har været en negativ overraskelse, at dit abonnement på backup i skyen bliver fornyet automatisk.

Da du har kontaktet os inden for 14 dage efter fornyelsestidspunktet, har vi selvfølgelig opsagt dit abonnement og refunderet din sidste betaling 😊.

Det er faktisk helt normal praksis på vores abonnementer, at de fornyes automatisk, og det er en sikkerhedsforanstaltning, som mange kunder er glade for, så man undgår at glemme sine vigtige filer i skyen.

Tak for den tid, du har brugt vores tjeneste! 😊.

Noté 3 sur 5 étoiles

SUPPORTEN

Selv om der er mange hjælpeartikler, mangler der efter min mening en KORT og PRÆCIS beskrivelse af hvordan systemet kan/skal bruges. Fik efterhånden en medarbejder i tale (chat dur ikke altid), og han var både grundig og tålmodig. ANBEFALING: Giv mere mulighed for telefonsupport, også ud over rent tekniske problemer!

1 décembre 2021

Hej Helge

Tak fordi du deler din oplevelse! Vi arbejder konstant på forbedringer – specielt i opstartningsfasen for vi ved, hvor vigtigt det er, man føler sig ordentligt klædt på og kommer godt i gang. Pt. arbejder vi f.eks. på at forbedre funktionerne, brugerfladerne og kommunikationen i tjenestenen og appsene, så det bliver nemmere at bruge og sætte sig ind i, samt videoguides og meget mere.

Noté 4 sur 5 étoiles

Det har været udfordrende at betale

Jeg ville egentlig give 10 stjerne, Men det har været udfordrende at betale. Det må kunne gøres mere enkelt😊

28 novembre 2021

Hej Ilse

Mange tak for din anmeldelse! Vi beklager, du oplevede problemer med betalingen - du benyttede MobilePay og her er der stadig nogle knaster i integrationen med denne betalingsmetode.

Du er altid velkommen til at kontakte, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer.

Fornuftig pris

Fornuftig pris, backup fungere let, men nogle af de øvrige funktioner er lidt mere besværlige. Forvirrende med flere navne.

21 septembre 2021

Hej Benn

Mange tak fordi du deler din oplevelse her på Trustpilot! Vi forstår bestemt, det kan virke forvirrende. Vi arbejder på at simplificere dette, så til efteråret kommer du kun til at møde 'Onlime'.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller problemer 😊.

Exceptionel lagertjeneste!

Under vores uddannelse skiftede min kæreste og jeg fra Dropbox til Jottacloud/Onlime, da den frie tjeneste på Dropbox indebar begrænset lagerplads. Det blev pludseligt vældig dyrt hos Dropbox, hvis vi skulle betale for den ekstra plads, vi reelt havde behov for i en skytjeneste. Vi søgte frem og tilbage og fandt frem til Jottacloud/Onlime og har nu brugt tjenesten i 2-3 år. Både jeg og min kæreste er meget tilfredse med pris, kundeservice - som er hurtig og kompetent - og tjenestens funktionelle elementer. Det hele funker bare! Man kan også roligt tilmelde sig deres nyhedsbreve uden frygt for at blive bombarderet - der kommer i ny og næ et par nyhedsbreve, som alle indeholde relevant information (eks. opdateringer, kampagner). Jeg kan kun stærkt anbefale Jottacloud/Onlime, hvis man mangler en kompetent skytjeneste.

21 juin 2021
Avis spontané

Hej Ditte

Mange tak for din fine anmeldelse, og tak fordi i bruger vores tjeneste. Dejligt at læse om jeres oplevelse 😊.

I er altid velkommen til at kontakte os på Onlime.dk, hvis I har spørgsmål eller oplever problemer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Letter mit daglige arbejdsflow

Letter mit daglige arbejdsflow! En super tjeneste og dansk kundesupport, hvilket jeg sætter stor pris på.

20 juin 2021

Hej Nathasja

Tusind tak for din anmeldelse – dejligt at høre 😃.

Altid sikker back-up

Med back-up løsning fra Onlime er du altid sikker på at dine data og billeder er i sikre hænder, og up to date. Nemt at sætte op, og du behøver ikke at tænke på det mere; det virker bare.

17 juin 2021

Hej Henning

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse – dejligt at høre, du oplever, det er trygt og nemt.

Du er altid velkommen til at skrive til os os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Noté 2 sur 5 étoiles

Store prisstigninger og en bøvlet desktop app

Store prisstigninger og en noget bøvlet app. Online Upload af backupfiler er desværre et heldagsprojekt, da den er langsom og hele tiden stopper., Ikke særligt cloudvenligt. Når man så oven i købet får en prisstigning på mere 10 %, så begynder man at kigge på de andres lette løsninger. Der er plads til forbedring....

16 juin 2021

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse! Jeg er ked af at høre, appen ikke kører optimalt hos dig. Vi vil meget gerne i kontakt med dig omkring dette – overførsler skal køre uden problemer og hurtigt. Dog kan det stadig være et heldagsprojekt afhængig af hvor meget data, du har.

Vi har skrevet til dig, så vi kan komme i gang med at undersøge, hvad der er galt.

Jeg kan se, vi gav dig dette års abonnementsfornyelse til samme, gamle pris 😊. Men vi forstår bestemt, prisstigninger ikke er ønskede! Vi justerer kun prisen, når det er absolut nødvendigt, for at kunne videreudvikle tjenesten og forbedre kvaliteten hele vejen rundt.

Noté 4 sur 5 étoiles

En god og professionel oplevelse

En god og professionel oplevelse! ved brug af jottacloud.
En meget venlig og hjælpsom kundetjeneste hos Onlime.dk, som med hurtigt og effektivt vejledning, fik hjulpet en på rette vej ved oprettelse af cloud tjenesten
Mvh
John R Henriksen

10 juin 2021

Hej John

Mange tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre om din oplevelse 😊.

Det virker bare

Jeg har brugt onlime et års tid og det virker bare. I forbindelse med ny pc og omrokeringer af filer, fik jeg rigtig god support. Jeg er yderst tilfreds.

7 juin 2021

Hej Lone

Tusind tak for stjernerne og din anmeldelse 🙂. Vi er glade for at høre, du fik hjælp, og at du generelt er glad for tjenesten.

Du er altid velkommen til at skrive tilbage til os, hvis du har spørgsmål eller problemer.

Det virker bare.

Nu har jeg brugt Onlime/Jottacloud i flere år. Det virker bare.

6 juin 2021

Hej Csaba

Rigtigt mange tak for din anmeldelse – det er vi glade for at høre 😊.

Super

Super! Fungerer perfekt og har endda reddet to måneders arbejde, da nogen kom til at slette en forkert mappe ved en fejl. (Shift+Delete) dvs. direkte forbi papirkurven.
Alle pengene værd! 👍🏻👍🏻👍🏻

29 mai 2021

Hej dConcept!

Tusind tak fordi du deler din oplevelse og mening 😀. Godt at høre, du kunne bruge tjenesten til at gendanne dit arbejde 👍.

Ansvarlighed

Jo, Jottacloud koster det samme som ICloud, men får deres strøm fra vandkraft. Dette er ret afgørende.

24 mai 2021

Hej Frederik

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, du sætter pris på, vi bruger grøn energi til at drive tjenesten :-)

Fungerer super!

24 mai 2021

Hej Maj

Det er dejligt at høre! Mange tak for din anmeldelse 😀

Noté 5 sur 5 étoiles

Super produkt og god service

Super produkt og god service. Man får hurtigt hjælp og svar på spørgsmål

21 mai 2021

Hej Hanne

Tusind tak for din anmeldelse :-) Det varmer at høre.

Hej Malene

Det er rigtigt dejligt at høre – mange tak for din anmeldelse 👍

Tror nok

Tror nok, at jeg er tilfreds - programmet kører fint, men jeg har aldrig checket "skyen" for indhold. Så jeg håber alt fungerer, hvis jeg en dag får brug for det. Over 700 kr. om året er dog lovlig dyrt.
Gert

5 mai 2021

Hej Gert

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot! Tjenesten kører helt automatisk, så kører vores program i baggrunden og har du fx tilføje mapper til backup, så vil alt blive sikret automatisk. Det kan stadig være en god ide at tjekke, om dine filer og mapper ligger som de skal i skyen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus