Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været Onlime bruger i mange år og stor fan lige så længe. Har aldrig haft brug for support, da alt bare spiller og setup er både intuitivt og brugervenligt. Kvittede for mange år siden "dræber-clo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Onlime i 3 år nu og jeg er super tilfreds. Jeg har flere gange været i kontakt med support fordi jeg havde spørgsmål eller problemer med mit setup hvor der altid har været hurtig r... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter få timer som kunde i forretningen er jeg godt tilfreds. - intuitiv løsning - og meget nem at bruge - en følelse af pænt hurtige servere - super hurtig support - en fin Android app Og s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Onlime.dk får min varmeste anbefaling. Intuitivt og logisk at bruge, stabilt og sikkert med fokus på beskyttelse af personlige oplysninger. Skulle man alligevel have spørgsmål eller brug for hjælp,... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de stockage en nuage (cloud storage)
  2. Entreprise de logiciels

Écrit par l'entreprise

Gem dine filer og minder sikkert i Skandinavien – fra 89 kr/md. Onlime.dk tilbyder online backup og lagerplads for enkeltpersoner, familier, erhverv og organisationer. Med et abonnement kan du via internettet sikkerhedskopiere, synkronisere, arkivere og dele dine filer, dokumenter og billeder. 👉 Få support på dansk 👉 Vi værner om dit privatliv 👉 Vi gemmer dine filer i Skandinavien 🔐 Onlime.dk er et oplagt lokalt alternativ til især amerikanske cloud-tjenester, som ofte ikke respekterer dit privatliv eller din datasikkerhed. Hos Onlime.dk værner vi om dit privatliv og dine data. Vi gemmer dine data i Skandinavien, hvor de er beskyttet af strenge love og regler. Vi tjener ikke penge på at høste eller sælge dine data til tredjeparter. Vi krypterer dine data, så kun du har adgang til dem med dit personlige kodeord. 📱💻 Med Onlime.dk kan du: • Sikkerhedskopiere dine filer, dokumenter og billeder automatisk og regelmæssigt, så du altid har en backup i tilfælde af tab eller skade på din computer, tablet eller smartphone. • Synkronisere dine filer mellem forskellige enheder, så du altid har adgang til den nyeste version af dine data, uanset hvor du er eller hvilken enhed du bruger. • Arkivere dine filer i skyen, så du kan frigøre plads på din harddisk eller dit hukommelseskort, og samtidig have mulighed for at gendanne gamle filer, hvis du får brug for dem. • Dele dine filer med andre, så du kan samarbejde om projekter, sende store filer via e-mail eller sociale medier, eller vise dine billeder og videoer til familie og venner. Du kan også kommentere på andres filer eller oprette fælles mapper. 💳 Onlime.dk er en brugervenlig og fleksibel cloud-tjeneste, der passer til alle behov og budgetter. Du kan vælge mellem forskellige abonnementer, alt efter hvor meget lagerplads du har brug for. Du kan også opgradere eller nedgradere dit abonnement når som helst. Du kan prøve Onlime.dk gratis i 14 dage uden binding eller kreditkort.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 4 sur 5 étoiles

Det er bare nemt at gemme de værdifulde…

Det er bare nemt at gemme de værdifulde billeder af børn og ikke mindst børnebørn samt fra mange gode rejser verden rundt.

9 avril 2021

Hej Gert

Mange tak for din anmeldelse! Godt at høre, at du har fået sikret billederne af børn og børnebørn.

Du er altid velkommen til at skrive tilbage, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer 😃

Hej Henrik

Det er super dejligt at høre – mange tak for din anmeldelse 👍😃

Noté 2 sur 5 étoiles

Har 60Mbit upload hastigheden ligger på…

Har 60Mbit upload hastighed til rådighed, men den virkelige uploadhastighed er under 1Mbit. Altså en brøkdel af min til rådighedværende hastighed. 200 Foto tager flere dage at uploade. Så kontoen er ved at være uanvendelig. Synd supporten var rigtig god i tidernes morgen, men har nu sløjfet telefonsupport muligheden. Når der er problemer har man kun en dødsyg tjatmulighed til rådighed. Har suppleret med Backblaze, der virker fortræffelig, men ikke ligge det der var ideen med anskaffelse af Jottacloud. Når jeg bibeholder kontoen, så er det fordi, at Jottacloud er billig og fungere godt som 'kummefryser' for mine data.

Fortsat den 2. maj 2021
Har læst jeres korrekte svar. Dog er der den lille detalje, at de begrænsninger som nævnes er indført mere end 2 år efter mit køb. Har hævet min bedømmelse med to stjerner.

Når jeg sammenligner Jottacloud med Backblaze, så for hobbyfotografer uden behov for alle de smarte ting, der er indbygget i Jottacloud. Så vinder Backblaze klart på upload hastighed. Jeg bad Jottacloud om en tilbage ringning med mit telefonnummer på chatten, men intet skete. Havde jeg fået den support. Så havde jeg ikke indgivet anmeldelsen her på Trustpilot.

9 avril 2021
Avis spontané

Hej Steen

Tak for din anmeldelse. Jeg kan forstå, du er utilfreds med hastighedsnedsættelsen på uploads, som træder i kraft ved et ekstra stort brug af den ubegrænsede plads med dit individuelle abonnement til privat brug. Du falder desværre i denne kategori med over 20.000 GB lagret data. Årsagen til hastighedsnedsættelsen er, at det individuelle abonnement er beregnet til almindeligt, privat brug. Med hastighedsnedsættelsen kan man dog stadig overføre filer så som jpeg-billeder, dokumenter mm., men det går langsommere med større filer.

Har du spørgsmål til dette, må du meget gerne skrive til kundeservice@onlime.dk – tak.

Ang. telefonsupport så er det bestemt stadigt muligt ved teknisk support. Du kan booke et telefonmøde, når vores medarbejdere har fået nærmere oplysninger om, hvad du har brug for hjælp til.

Ellers siger vi tak for din anmeldelse og fordi, du bruger vores tjeneste! 😃

Yderst tilfreds

Jeg er yderst tilfreds med tjenesten, det hele tiden udvikler sig.

8 avril 2021

Hej Hans

Mange tak for din anmeldelse – dejligt at høre, du er tilfreds med tjenesten!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er nemt og overskueligt

Det er nemt og overskueligt. God kundeservice. Billigt og effektivt.

18 mars 2021

Hej Kimi

Mange tak for din anmeldelse – det varmer at læse 😊

Levi – Onlime.dk

Perfekt

Perfekt. Alt virker fra starten og er nemt og overskueligt.

9 mars 2021

Hej Torben

Godt at høre – tak for din anmeldelse 👍😀

Virkeligt godt.

Jeg har været en del forebeholden med at skulle have back-up i "skyen" og er bleven positiv overrasket over hvor godt det fungere.
Onlime.dk.er virkeligt godt med lettilgængelig og forståelig dansk service og det hele fungere bare med det samme omtrent.

9 mars 2021

Hej Carsten

Tak for de fine ord og for din tilid – det er dejligt at høre, du er blevet tryg ved at opbevare dine filer i skyen hos os.

Alt fungerer fint

Alt fungerer fint, og der er lynhurtigt svar på Onlimes hotline. Den 5 stjerne får I, når der kommer lyd på jeres instruktionsvideoer. Uden kommentarer går det alt for hurtigt. Prøv at fortælle hvad I gør på en af de eksisterende videoer. I vil opdage, at de bliver mere end dobbelt så lange. Det er der - en grund til - og behov for.
Mange hilsner
Kåre Sundmark

7 mars 2021

Hej Keld

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner – vi er enige, og vi glæder os til at kunne åbne op for flere og forbedrede instruktionsvideoer.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, det virker bare.

6 mars 2021

Hej Bjarne

Dejligt at høre – rigtig mange tak for din anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, meget høj kvalitet og sikkerhed.

Hej Henrik

Det er vi meget glade for at høre, du syntes. Tak for din anmeldelse!

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har følt mig godt behandlet ved…

Jeg har følt mig godt behandlet ved spørgsmål. Har endnu ikke nået at bruge min konto optimalt, men som LINUX bruger, skal der lige tænkes lidt mere end jeg har formået til nu ;-) kan godt lide konseptet.

Hej John

Tak for din anmeldelse! Ja, da vores apps ikke er understøttet på Linux, skal man bruge fx webinterfacet eller kommandolinjeinterfacet – det er det, jeg tænker, du er ved at udforske ;-)

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg er godt tilfreds med funktionen og…

Jeg er godt tilfreds med funktionen og meget tilfreds med at udenlandske regeringer ikke har adgang.

Hej Steen

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Dejligt at høre, at du er tilfreds med tjenesten og sikkerheden.

Du altid velkommen til at kontakte os på Onlime.dk hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Noté 5 sur 5 étoiles

En perfekt løsning til backups i skyen

Efter at have prøvet adskillige andre løsninger, som både vare dyre og dårlige, har jeg nu brugt Onlime i et par år. Det er en enkel og velfungerende løsning, som virkelig kan anbefales. Måske fordi serverne er i Europa er loading også markant hurtigere end f.eks. Amazons.

24 février 2021

Hej Henrik

Mange tak for din gode anmeldelse – og tak for trofastheden gennem årene! :-) Du er altid velkommen til at kontakte, hvis du har feedback, spørgsmål eller brug for hjælp.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin og ubesværet backupløsnig.

Fin og ubesværet backupløsnig.
Jeg er især glad for arkiv-funktionen, hvor jeg kan organisere de data jeg sjældent bruger; men ikke vil miste.

23 février 2021

Hej Jørgen,

Tak for din gode anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for vores tjeneste og kan drage nytte af især arkiv-funktionen 👍🏻

God løsning

God løsning - og så er den nordisk ;)

19 février 2021

Hej e-stimate,

Mange tak for jeres gode anmeldelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

Har desværre oplevet nogle få gange at…

Har desværre oplevet nogle få gange at dokumenter ikke bliver opdateret ved synkronisering mellem diverse computere, men ellers et super produkt

4 février 2021

Hej Lasse,

Tak for din gode anmeldelse. Vi vil meget gerne hjælpe, når du oplever et problem med vores tjeneste - skriv til os på kundeservice@onlime.dk.

Super

😀😀😀😀😀😀🙂😀😀😀🙂🙂🙂🙂🙂

3 février 2021

Hej Allan,

🙂 😀😬🙃

Noté 5 sur 5 étoiles

Onlime er den bedste online backup…

Onlime er den bedste online backup tjeneste man kan få! Prisen er god, service er fantastisk! Kan kun anbefales!

31 janvier 2021

Hej Lars

Tusind tak for din anmeldelse og de varme ord 👍

Perfekt

Online/Jottacloud er nok den bedste backuptjeneste.

6 janvier 2021

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse – super dejligt at høre :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus