Fantastisk oplevelse i Italien 🇮🇹☀️ Har været på en skøn rundrejse i Italien, hvor alt var planlagt rigtig godt fra start til slut. Egen bus og guide hele vejen gjorde turen både tryg og afslappen... Voir plus

Har lige været på en 8 dags rundrejse i Italien og der var sørget for det hele. Vi havde egen bus med guide hele vejen igennem. Trygt og fantastisk, ser allerede frem til næste rejse med Roc Travel!... Voir plus

Jeg har netop været på en kulturrejse til Bosnien med Roc Travel, og det har været en helt fantastisk oplevelse. Vores guide, Vedat, var utrolig dygtig og engageret. Han formåede at bringe histor... Voir plus

1. Voyagiste
  2. Agence de réservation de billets d'avion
  3. Fournisseur d'excursions culturelles
  4. Agence d'excursions
  5. Consultant visa

Écrit par l'entreprise

Roc Travel tilbyder Sole-, familie og grupperejser til hele verden.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Fantastisk oplevelse i Italien 🇮🇹☀️

Fantastisk oplevelse i Italien 🇮🇹☀️
Har været på en skøn rundrejse i Italien, hvor alt var planlagt rigtig godt fra start til slut. Egen bus og guide hele vejen gjorde turen både tryg og afslappende.
Masser af flotte oplevelser og god stemning hele turen igennem. Roc Travel kan klart anbefales.

12 mai 2026

Alt i alt velfungerende og…

Alt i alt velfungerende og velorganiseret tur til Italien i 8 dage. Vi kom rigtig mange steder og byer, hotellerne var fine og vores guide var kompetent og venlig. Intensiteten var dog højt. Jeg kunne godt bruge en lidt mere harmonisk balance mellem guidet tur og afslapning på egen hånd. ROC kan bestemt anbefales

Bedste rundrejse i Italien i 8 dage

Kan varmt anbefales…

12 mai 2026

Det er desværre ikke et selskab, jeg

Jeg oplevede store problemer med planlægning og organisering på turen på turen til Japan i marts måned. Det er ikke acceptabelt i forhold til prisen og forventningerne. Der manglede dagsprogram og klare beskeder om mødetider, og vi måtte ofte selv spørge.
Restauranter var heller ikke planlagt, hvilket forkortede vores fritid, fordi vi skulle finde steder at spise. Nogle aftener fik vi endda ikke mad.
Transporten med kufferter var også dårligt planlagt. Det havde været bedre at sende dem med fragt tidligere, så vi ikke skulle slæbe dem rundt hele tiden.
Derudover var tidsstyringen uprofessionel. Vi blev fx bedt om at møde kl. 10, men forlod først hotellet kl. 11:20. Ved SkyTree blev billetter først købt samme dag, hvilket gav over en times ventetid — noget der kunne være undgået med bedre planlægning.
Det er desværre ikke et selskab, jeg vil anbefale til andre eller rejse med igen.

23 mars 2026

Min første gruppe rejse med Roc Travel…

Min første gruppe rejse med Roc Travel og alt har planlagt så godt. Vi har haft en rigtig god tur til Bosnien, med en guide og koordinator der havde planlagt alt nøje.
5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 avril 2026

Jeg har netop været på en kulturrejse…

Vores guide, Vedat, var utrolig dygtig og engageret. Han formåede at bringe historien til live på en måde, så man ikke bare hørte om den – man mærkede den helt indeni. Hans fortællinger gjorde et stort indtryk, og man kunne tydeligt mærke hans passion og viden.

Det var en rejse, hvor jeg blev følelsesmæssigt berørt, og det er uden tvivl en oplevelse, jeg vil anbefale til andre.

11 avril 2026

Medine ve Mekkede götürüldügümüz…

Medine ve Mekkede götürüldügümüz oteller ve yemekleri berbattı odalardan hamam böceğimi ararsın ,her yer rutubetti ,hijjen sıfırdı bize denilen üç ay evvel ayrılan oteller iptal olmuṣ hiç beklediğimiz gibi olmadı hiç tavsiye etmem

20 décembre 2025

Balkan tur

Havde en super fed tur til Balkan, guiden Hadis havde en bred viden om de forskellige lande og historien bag det han fortalte.
Selçuk har været glad, smilende og nemt at kunne kommunikere med.
Tusind tak for en alt Roc travel.

13 octobre 2025

Kan anbefales

Det var dejligt at kunne slippe tankerne og lade guiden stå for planlægningen af turen.
Kan helt klart anbefales

22 octobre 2025

Havde en dejlig tur til Bosnien…

Havde en dejlig tur til Bosnien Herzegovina med Roc travel som havde en velvidende lokal tur guide. Selcuk har altid været smilende person hele turen igennem. Kan kun anbefale Roc travel og ejeren Selcuk.

10 juin 2025

Jeg har netop været på en af de bedste…

Jeg har netop været på en af de bedste rejse.Alt var perfekt planlagt, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Destinationen var fantastisk, servicen var personlig og professionel, og jeg fik oplevelser for livet. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, jeg rejser helt sikkert med dem igen.

15 juin 2025

En vidunderlig oplevelse med Roc Travel

Det var en vidunderlig oplevelse i Tyrkiet ved Sortehavet i grønne og smukke natur omgivelser med Roc Travel, Selçuk var der for os hele tiden og besvarede alle vores MANGE spørgsmål med tålmodighed, derfor kæmpe tak til ham.
Jeg kan klart anbefale Roc Travel hvis i trænger til at koble af med hverdagens stres, med en dejlig ferie.

24 mai 2025

Jeg kan varmt anbefale Roc Travel!

Jeg kan varmt anbefale Roc Travel!

Det var en rigtig skøn rejse, alt det vi havde planlagt, gik som det skulle, og vi havde en dejlig oplevelse hele vejen igennem. Servicen var god, og vi følte os trygge og godt guidet. Jeg vil helt sikkert rejse med Roc Travel igen!

31 mai 2025

Jeg var med på en grupperejse til…

Jeg var med på en grupperejse til Tyrkiet, Sortehavs området. Alt var planlagt og gennemtænkt, de var super venlige og imødekommende og bidrog til at vi alle havde en rar og behagelig rejse så godt som muligt. Stor anbefaling herfra. Jeg ser frem til flere rejser med Roc Travel 😊

31 mai 2025

Er lige vendt hjem sammen med 31…

Er lige vendt hjem sammen med 31 kvinder, fra en Sortehavs tur med Roc Travel. Virkelig en fantastisk tur, med en blanding af shopping og set de smukkeste landskaber. Selçuk havde virkelig lavet/arrangeret et skræddersyet tur til os. 31 mega glade og trætte kvinder landede i Kastrup. Det var første tur med Roc Travel og Selçuk, men bestemt ikke den sidste✈️🇩🇰🇹🇷 Forhåbentlig Italien😉🥰❤️