À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures
  2. Magasin de vêtements
  3. Fabrique de chaussures
  4. Magasin de vêtements pour femmes

Informations provenant de diverses sources externes

Salsaschoenen nodig? Meer dan 100 paar dames en heren salsaschoenen direct uit voorraad leverbaar!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Waardeloos !

Bij het bestellen van mijn schoenen ging het al mis. Tijdens het bestel proces werkte de kortingscode niet. Na een belletje zou het zijn aangepast. Dus niet. Weer gebeld. De korting zou later verrekend worden indien ik de schoenen wilde houden. De levertijd van mijn bestelde danssneakers was erg lang maar dat stond aangegeven op de site. Helaas paste ze niet en stuurde ik ze retour. Het duurt lang (3 weken) voordat mijn geld teruggestort was. Tot mijn verbazing was alleen het geld van de schoenen teruggestort en niet de verzendkosten. Het is wettelijk verplicht dat een webshop deze kosten terugbetaald bij het volledig terugsturen van een order. Ik heb vorige week De danswinkel gebeld met deze mededeling. Ze zouden alsnog het geld van de verzending retourneren. Nu bijna een week later nog niets ontvangen. Weer naar Danswinkel gebeld. Ik zou vandaag nog terug gebeld worden. Helaas... niets. Wat een gedoe allemaal ! Ook dansschoenen.nl , latinshoestore.nl, dansschoenenwinkel.be, spitzenkopen.nl, bloch in amsterdam en diamantdansschoenen vallen allemaal onder dezelfde eigenaar.... NIETS KOPEN DUS !

10 janvier 2020

Ik word genegeerd

Door een fout van de kant van salsaschoenen.nl kocht ik schoenen voor alleen het bedrag van de verzendkosten. Goed, dat was misschien ook wel te mooi om waar te zijn, maar ik dacht dat ze misschien van het laatste paar echt af wilden. Na een telefoontje dat het om een vergissing ging was ik dan ook blij dat ze me wel wilden compenseren voor de fout. Ze boden via de mail een gratis schoenentas aan, maar ik wilde geen schoenentas, ik wilde schoenen. Na wat mailcontact gaven ze aan dat ik dan mocht noemen welke schoenen ik zou willen, dan konden ze me daarin tegemoetkomen. Erg prettig, dacht ik. Maar het laatste contact is nu drie maanden geleden. Ze reageren niet meer op mijn pogingen tot contact, hoeveel ik ook mail.
Ik vind het echt schandalig om een klant gewoon compleet te negeren. En eigenlijk ook gewoon erg kinderachtig. Ik ben dus niet eens boos om die verzendkosten/schoenen die ze me verschuldigd zijn, maar omdat ze eerst doen alsof ze me tegemoet willen komen en me vervolgens compleet negeren. Echt heel laag.
Ik wilde een klacht indienen via Stichting Webshop Keurmerk, waarvan ze pretenderen dat ze daarbij aangesloten zijn en hun algemene voorwaarden daardoor van toepassing zijn. Ze zijn helemaal niet aangesloten.

26 avril 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Een uiterst onbetrouwbaar en onprofessioneel bedrijf!

Op 14 oktober bestelde en betaalde ik bij salsaschoen.nl een paar salsaschoenen t.w.v. € 125,90.
Vooraf informeerde ik naar de levertijd: er werd vrijwel meteen teruggemaild dat deze 10 werkdagen zou bedragen. Nu, inmiddels 4 weken en 3 mails verder heb ik nog steeds geen schoenen ontvangen en wordt er op geen enkele manier op mijn mails gereageerd (blijkbaar leest en beantwoordt men die alleen als er naar de levertijd geïnformeerd wordt en men een verkoopkans ruikt). Helaas kwam ik er te laat achter dat danswinkel.nl en salsaschoen.nl één en hetzelfde bedrijf zijn. Van danswinkel.nl zijn al veel negatieve recensies te vinden op internet; had ik de link eerder gelegd dan had ik hier nooit besteld.
De reviews op hun eigen site zijn trouwens een lachertje: nadat je hier je review achterlaat krijg je een melding: "uw review wordt geplaatst na onze goedkeuring", maar die goedkeuring komt er bij een negatieve review dus nooit....
Een uiterst onbetrouwbaar en onprofessioneel bedrijf dus!
Een gewaarschuwd mens telt voor 2: bestel hier dus nooit iets!

11 novembre 2017
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus