In de winkel ben ik geholpen door eigenaar Rogér. Hij luistert goed naar persoonlijke wensen en laat verschillende opties zien. Erg vriendelijke man. Alles is volgens afspraak verlopen. Aannemer John... Voir plus
L'entreprise a répondu
We werden allervriendelijkst ontvangen en goed te woord gestaan en zonder druk, goed geholpen. Er werd ook meegedacht wat onze wensen waren en op de juiste momenten aangepast wat ten goede was voor... Voir plus
L'entreprise a répondu
Liepen binnen bij Sani4all in Uden. Werden direct keurig ontvangen. Wij hadden vragen en belangstelling voor een nieuwe badkamer , toilet etc . Maikel Timmermans nam ons mee en luisterde aandachti... Voir plus
L'entreprise a répondu
In de winkel was het personeel behulpzaam. Goede informatie. Mee denkend. De monteurs waren denk ik wel bekwaam. Echter helemaal niet mee te communiceren door een taalbarrière, deze konden ook... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!
Raadhuisstraat 69B, 7001EX, Doetinchem, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Maikel Timmermans nam ons mee en luisterde aandachtig wat onze wensen waren. Wij dachten dat het misschien niet mogelijk was.
Hij ging een ontwerp maken, dacht mee en kwam met een mooie oplossing zodat het wel kon.
Ivm met verhuizing hadden we tijdnoot. Hij ging kijken en gaf aan dat wij alles uithanden konden geven. De spullen zouden op tijd worden geleverd en ook de installatie zou voorspoedig verlopen.
Had geen woord teveel gezegd. Alles is tot grote tevredenheid verlopen en ook op tijd opgeleverd .

Réponse de Sani4All
Er werd ook meegedacht wat onze wensen waren en op de juiste momenten aangepast wat ten goede was voor de badkamer.
De badkamer is ook precies geworden zoals de 3-D tekening heeft laten zien! We zijn er erg blij en tevreden mee!

Réponse de Sani4All
Alles is volgens afspraak verlopen. Aannemer John en zijn team hebben fantastisch werk afgeleverd. Harde werkers en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Bedankt!!!

Réponse de Sani4All
In de winkel was het personeel behulpzaam. Goede informatie.
Mee denkend.
De monteurs waren denk ik wel bekwaam. Echter helemaal niet mee te communiceren door een taalbarrière, deze konden ook geen engels.
Via de telefoon ging dit alleen in het Engels wat voor mij wel lastig was.
Personeel van sani4all was bij problemen wel te bellen en zij legde dan contact met het bedrijf dat de badkamer/vloer plaatste.
De badkamer en de gehele vloer in mijn appartement bevallen prima.

Réponse de Sani4All
In 2025 hebben wij onze badkamer laten renoveren via Sani4All, en daar zijn we nog steeds ontzettend blij mee. Toen onlangs de houder van de handdouche defect raakte, werd dit door eigenaar/adviseur Niels direct opgepakt en opgelost. We kregen onder coulance een nieuw exemplaar opgestuurd. Dit is hoe service hoort te zijn: persoonlijk, vlot en oplossingsgericht. Echt een aanrader!
Heel fijn geholpen in de winkel om de juiste keuze te maken voor een nieuwe badkamer en toilet. Duidelijke afspraken gemaakt voor de levering en dit is ook allemaal netjes nagekomen. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.
Klusbedrijf Brabant en Badkamer Brabant hebben ervoor gezorgd dat wij een prachtige badkamer en toilet hebben. Wij zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid, service en kwaliteit die is geleverd. Wij raden ze zeker aan!
Voor de installateur zijn ze niet bepaald hulpzaam.
Eerst proberen ze het werk van een externe loodgieter af te pakken door ze af te kraken en maar te zeggen dat de meeste
Prutsers zijn.
Hun loodgieters zijn de TOP mensen.
Nadat de mensen er niet in trappen en de loodgieter diverse maten nodig heeft hebben ze die gewoon niet aangeleverd wat ze wel zouden doen.
Toen maar ff bellen en wat was het antwoord : is het een monteur van ons?
Nee dus en ze gaan het uitzoeken.
Na een paar uur nog geen antwoord dus weer bellen en toen kregen we te horen dat ze de vraag doorgestuurd hadden naar de leverancier en dat het mss vandaag nog was en anders morgen.
Ik weet uit ervaring dat ze alleen maar even in een noek hoeven te kijken en dat daar gewoon alle maten instaan.
Laat je geen TOP monteur van hun aansmeren want je betaal bijna het dubbele tov een prutser zoals hun zeggen.
Ik moest dit toch even kwijt.
Ik ben erg blij met mijn nieuwe badkamer van Sani4all Almere.
Vanaf het eerste moment ben ik vriendelijk en deskundig geholpen door Sander, ik ben nogal een twijfelkont, maar Sander had geduld.
Uiteindelijk na 3x wijzigingen doorvoeren de knoop doorgehakt.
De sloop en opbouw door D&R Bouw verliepen in een razend tempo, wat werken die mannen hard en er werd netjes gewerkt, alles goed afgeplakt en elke dag werd alles keurig achtergelaten.
Het telefonisch en email contact met Erika verliep ook soepel en snel dat was erg prettig. Communicatie is key.
Kortom: een goede ervaring en een 10 voor de hele samenwerking!
Een jaar geleden een badkamer besteld bij Sani4All in Barendrecht. Er werd volop meegedacht en voorgesteld en alles is heel goed verlopen, badkamer ziet er nog steeds schitterend uit. Na een jaar hadden we wat kleine problemen die opgelost moesten worden en dat werd door Niels direct zonder problemen geregeld.
In maart bij Sani4All aan Kamperzeedijk gekeken naar nieuwe indeling / kleurstelling toilet.
Erg goed geholpen door Harold en Kay: dachten erg goed mee met mogelijkheden en gaven goed advies.
Vervolgens e.e.a besteld.
Levering was erg snel, terwijl we rekening moesten met lange levertijd..
Door drukte van installateur en tegelzetter nu pas begonnen.Blijkt dat we nu 1 tegel te kort komen.
Na opnieuw snelle levering, kunnen we weer snel verder.
Super bedankt voor de service!
Een aanrader voor iedereen die ideeën wil opdoen voor inrichten sanitair!
Gert en Gea uit Hasselt
Geweldige service! Iets meer dan 5 jaar geleden diverse badkamerspullen gekocht bij Sani4all. Nu was er een scharnier defect van de glazen badkamerdeur. Helaas net buiten de garantie maar dankzij Harold kregen we 2 nieuwe scharnieren toch onder garantie. Super!
Zeer vriendelijke en kundige service van zowel de verkoper als de monteur. Hierdoor genieten we extra van onze mooie vernieuwde badkamer.
Zeer netjes en snel wordt je geholpen… met goede adviezen….
Zeer vriendelijk personeel, neemt alles rustig door en kijkt of je niets bent vergeten….
mooie spullen met een zeer mooie winkel.
Alles staat netjes ingedeeld.. hoef niet te zoeken….
Op aanraden van familie en bekenden zijn wij naar Sani4All (Zevenaar) gegaan om ons te laten voorlichten met de gedachten om de wc en de badkamer te laten verbouwen. Een uiterst prettig ontvangst en er werd alle tijd voor ons genomen. Alles wat wij wilden kon gerealiseerd worden, mede ook door het meedenken van Tim die ons het gehele project heeft begeleid. Met verstand van zaken, geduld en immer klantvriendelijk vanuit Sani4All zijn wij het project aangegaan. Vanuit Sani4All werd een uitstekende aannemer geregeld die op bepaalde momenten eveneens goed meedacht en goede ideeën had. Zoals bij iedere verbouwing er wel eens iets tegenzit, was dit ook hier het geval. Maar dit werd altijd met behulp van Tim keurig opgelost en geregeld.
Wij zijn erg blij met het prachtige eindresultaat met dank aan Tim en Sani4All. Wij raden aan om bij plannen voor wc en badkamer zeker binnen te stappen.
Prima advies gehad bij uitzoeken van de materialen voor de badkamer en een snelle levering van materiaal.
We hebben onze badkamer, toilet ruimte en waterontharder aangeschaft bij sani4all in Uden en zijn heel goed en fijn geholpen en zijn echt super blij en tevreden met het eindresultaat. Levering verliep zoals gepland en als er iets later geleverd werd, werd er ook een tijdelijk vervangend artikel geleverd. De producten en merken zijn op aanraden van de verkoper gekozen (merk etc) en het is allemaal precies de goede afwerking, dus wij zouden het zeker aanraden.
Hartstikke goed geholpen. Ze wisten voor ons precies de badkamer te regelen zoals wij die willlen. Zeker een aanrader!
Het kopen van de badkamer begon meteen goed met een warme ontvangst van Maikel, hij gaf duidelijk en behulpzaam advies. Er werd meegedacht over mijn wensen en hij had direct door wat bij mij paste! Levering van de spullen ging erg voorspoedig en ook daar werd meegedacht.
Erg blij met mijn nieuwe badkamer, zowel de service als alle spullen zijn van hoge kwaliteit!