SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Den Bosch Avis

Rietveldenweg 70D, 5222 AS Den Bosch, Noord-Brabant, NL

1. Magasin d'articles de salle de bains
  2. Rénovateur de salle de bains

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.

• Rietveldenweg 70D, 5222 AS, Den Bosch, Noord-Brabant, Pays-Bas

• 073 303 2797

Bien

226 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Uitstekende service bij Sani-Dump Den Bosch – dank aan Marcel Ketels en het hele team!

Wij zijn ontzettend blij met de begeleiding die we hebben gekregen van Marcel Ketels en zijn collega’s bij het ontwerp en de realisatie van twee badkamers. Vanaf het eerste moment werd er goed meegedacht over indeling, materiaalkeuze en afstemming op onze planning. Marcel was enorm betrokken en altijd bereid om praktische oplossingen aan te dragen, ook tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Wat ons bijzonder positief verraste, was de snelle levering van alle materialen – ondanks onze strakke en complexe planning. Dankzij de inzet en flexibiliteit van het hele team van Sani-Dump Den Bosch verliep alles soepel en volgens plan.

De kwaliteit van de materialen is top, en de klantgerichtheid van het team verdient alle lof. Wij kunnen Sani-Dump Den Bosch van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor de inrichting van een badkamer. Een absolute aanrader!

4 juillet 2025
Logo de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Den Bosch

Réponse de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Den Bosch

Hi Afi,

Bedankt voor de mooie review en de vijf sterren! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan bent u altijd welkom bij ons in de showroom. Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Team Sani-Dump

Wilt u ook stressvrij een nieuwe badkamer?

Goed geholpen. Er wordt meegedacht. Gekeken naar tijdpad en opties aangedragen voor de invulling van het geheel. Kleurgevoel. dus alles matcht mooi bij elkaar. Samenwerking tussen winkel Den Bosch/magazijn en Sigase, de badkamerbouwer, is optimaal. Al met al een prachtig resultaat in een recordtijd gerealiseerd, dankzij ieders inzet. Een dikke 5 sterren verdiend.

15 mai 2025

Hi Marianne,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en het resultaat. Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Team Sani-Dump

Goede service en persoonlijke…

Goede service en persoonlijke betrokkenheid van de medewerker van sanidump Den Bosch. Leo reageert heel snel op vragen en is erg behulpvaardig. Zijn heel blij met het eindresultaat van onze badkamer. Mooi geheel geworden

7 mai 2025

Hi Monique,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de persoonlijke betrokkenheid van onze medewerker Leo. Veel plezier met de nieuwe badkamer!