Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Nou als ik zo naar de reviews kijk, ben ik nog best wel de gelukkige dan. Alleen ik heb natuurlijk dan weer zo een namaak product ontvangen ( SmileEase) wat echt niks is naast een betaalbare drogist t... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling gedaan, track en trace geeft aan geleverd maar totaal niks ontvangen. Ze hebben klarna "bewijs" gestuurd dat het in mijn brievenbus zou zitten. Bewijs mag Klarna niet delen zeggen ze. Reage... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zij gewoon truien uit China net zoals een Shine of Ali Express. Schandalige prijzen en retour heeft weinig zin eerst gaat er 30% standaard af voor verwerking en dan nog zelf verzendkosten betalen. Koo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ga niet liegen; Mijn tandenborstel met paarse tandpasta was raar, maar ik ben blij dat ik ruimdenkend ben gebleven. Het serum van smilewise heeft me geholpen mijn saaie oude tandpasta om te zetten... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de blanchiment des dents
  2. Magasin de produits de beauté
  3. Dentiste cosmétique
  4. Industrie cosmétique
  5. Magasin de cosmétiques
  6. Magasin d'articles dentaires

Écrit par l'entreprise

SmileWise is dé partner voor een stralende glimlach. We bieden hoogwaardige tandenbleekproducten en -oplossingen die veilig, effectief en gemakkelijk thuis te gebruiken zijn. Met ons innovatieve Colour Corrector Serum en geavanceerde technologieën helpen we mensen wereldwijd hun zelfvertrouwen te vergroten door een heldere, witte glimlach te bereiken.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Werkt niet

Alles netjes binnen gekomen
Ook bij mijn werkt het pompje niet
Heb het product Uitgeprobeerd maar het werkt niet
contact gezocht geen gehoor
Jammer

24 août 2023

Beste Stephan,

Bedankt voor je bericht! Heb je misschien al geprobeerd vaker te drukken op het pompje? Ons product is namelijk bij de productie gevuld met een beetje lucht om de inhoud vers te houden. Het kan namelijk even duren tot de tandpasta omhoog getrokken kan worden. Heb je toevallig ook wat foto's/video's van het product en het probleem? Ik hoor het graag van je!

Mijn product is kapot

Mijn product is kapot, en het pompje doet het niet waardoor ik product niet in gebruik kan nemen. Gemaild maar krijg geen antwoord. Te bizar..

Ik heb dit meerder malen geprobeerd. En er komt echt niks uit.

29 août 2023

Beste Kayleigh,

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn bestelling niet ontvangen en geen…

Mijn bestelling niet ontvangen en geen reactie van klantservice

Update 31 augustus. Ik heb mijn email van vorige week opnieuw naar jullie doorgestuurd info@

Gr

Beste Marta,

Wij hebben helaas geen mail van jou ontvangen waarop wij dus niet op de hoogte waren hiervan. Echter kan ik in de track & trace zien dat jouw pakket wel is afgeleverd bij jou thuis. Wij hebben jou hierover een mail gestuurd! Nogmaals bedankt voor je bericht. Wij wensen jou nog een fijne dag!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik heb zojuist een pompje ontvangen…

Ook ik heb zojuist een pompje ontvangen waar niks uit komt.
Ik heb meteen mail gestuurd, dus wacht even reactie af.

jan. 2024. Pompje werkte uiteindelijk wel, maar Smilewise NIET dus. Zag geen enkel verschil.

29 août 2023
Avis spontané

Beste Mieke,

Noté 2 sur 5 étoiles

Heb het vandaag binnen heb het gebruikt…

Heb het vandaag binnen heb het gebruikt zie helemaal geen resultaat, terwijl jullie in jullie video’s zeggen dat je na 1keer gebruik meten een verschil zei

Beste Jonathan,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het spijtig om te horen dat je niet het gewenste resultaat hebt ervaren na het gebruik van ons product, ondanks de verwachtingen die werden gecreëerd in onze video's.

Onze oprechte excuses voor eventuele teleurstelling die dit heeft veroorzaakt. We streven er altijd naar om eerlijke en duidelijke informatie te verstrekken over onze producten en hun effecten. Het is spijtig dat dit in jouw geval niet tot uiting is gekomen.

We willen je laten weten dat we je e-mail hebben ontvangen en contact met je hebben opgenomen om dit probleem verder te bespreken en een passende oplossing te bieden ter compensatie. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons en we willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten.

Het is mogelijk dat individuele resultaten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, en we waarderen je eerlijke feedback hierover. We zullen je opmerkingen intern bespreken om onze communicatie en verwachtingen beter af te stemmen.

Mocht je nog vragen hebben of als er verdere zaken zijn die je wilt bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn toegewijd om eventuele zorgen aan te pakken en ervoor te zorgen dat je een positieve ervaring hebt met onze producten en diensten.

Noté 2 sur 5 étoiles

Beste Sammie,

Bedankt voor het delen van je mening over onze diensten. We willen graag onze oprechte excuses aanbieden voor het feit dat we niet aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.

We vinden het jammer dat je niet tevreden bent met je ervaring, en we nemen je feedback zeer serieus. Jouw tevredenheid als klant staat voorop, en we willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten.

We hebben je contactgegevens via e-mail ontvangen en we hebben je een bericht gestuurd om de situatie verder te bespreken en een passende oplossing te bieden ter compensatie. We zijn vastbesloten om eventuele ongemakken die je hebt ervaren aan te pakken en te zorgen voor een bevredigende oplossing.

Nogmaals onze excuses voor het feit dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We waarderen je als klant en hopen dat we met onze opvolging je vertrouwen kunnen herstellen en je alsnog een positieve ervaring kunnen bieden.

Als er verdere vragen zijn of als er iets is dat we voor je kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je feedback en willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je ervaring bij ons.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag is mijn pakketje geleverd

Vandaag is mijn pakketje geleverd, echter doet het pompje het niet, waardoor er niets uitkomt. Ik heb gemaild naar Smilewise. Hopelijk lossen ze het op een nette manier met me op, want voorlopig ben ik teleurgesteld. 😕

Beste Mandy,

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons product en je eerlijke feedback. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat je hebt ervaren met het pompje van je geleverde pakketje. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en we waarderen je geduld en begrip.

Het spijt ons dat je teleurgesteld bent geraakt door dit voorval. Jouw tevredenheid heeft voor ons de hoogste prioriteit, en we willen graag dit probleem zo snel mogelijk voor je oplossen.

We willen je laten weten dat we je e-mail hebben ontvangen en dat we contact met je hebben opgenomen om dit probleem verder te bespreken en een passende oplossing te bieden ter compensatie. We zijn vastbesloten om dit op een nette en bevredigende manier voor je op te lossen.

Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We hopen dat we met onze opvolging je vertrouwen kunnen herstellen en je alsnog een positieve ervaring kunnen bieden met onze producten en diensten.

Als je nog verdere vragen hebt of als er iets is dat we voor je kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je als klant en willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je ervaring bij ons.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nog niet beoordeeld en toch zeggen dat je 5 sterren hebt?

Heb het product nog niet gekocht en niet beoordeeld maar wilde op trustpilot naar de reviews kijken. Ze zeggen namelijk zelf op hun site dat ze 528 goede reviews (5 sterren) hebben. Nu zie ik hier dat ze helemaal nog niet beoordeeld zijn?
Update 07-08: Kijk op webshopchecker.nl
Zij hebben deze site onderzocht. Is Chinese dropshipper die de wet op meerdere fronten overtreedt en KVK nummer van ander bedrijf misbruikt.
Update:10-08 Smilewise heeft meer info over mij opgevraagd bij Trustpilot. Of ik wel echt een ervaring met hen heb gehad. Nou gelukkig niet. Daar ben ik ook eerlijk over. Ik verzin niets. Ik constateer alleen maar dat zij dingen zeggen die niet kloppen. Er zijn geen 500+ positieve reviews, Als ik niet reageer wordt mijn review verwijderd.
Update 23-08: op zich een positieve reactie op mijn review. Hopelijk wordt een en ander ook echt uitgezocht en aangepast. Nooit te laat om iets te verbeteren.

6 août 2023
Avis spontané

Beste Ellen,

Bedankt voor het delen van je inzichten en ervaringen met betrekking tot onze reviews op Trustpilot. We vinden het belangrijk om open en eerlijk te communiceren en willen graag de gelegenheid aangrijpen om je zorgen te bespreken.

Allereerst willen we verduidelijken dat we nooit de intentie hebben gehad om misleidende informatie te verstrekken over onze reviews. We streven naar transparantie en geloofwaardigheid in alles wat we doen, inclusief onze klantbeoordelingen. We begrijpen dat er enkele discrepanties zijn ontstaan tussen de cijfers die op onze site zijn vermeld en de beoordelingen op Trustpilot. We nemen deze kwestie serieus en zullen stappen ondernemen om dit te onderzoeken en op te lossen.

Wat betreft de recente informatie die je hebt gedeeld over ons bedrijf, willen we benadrukken dat we streven naar volledige naleving van wet- en regelgeving op alle fronten. We waarderen je feedback en zullen de genoemde zaken onderzoeken om ervoor te zorgen dat we ons bedrijf in lijn houden met ethische en wettelijke normen.

Je eerlijkheid en transparantie over je ervaringen met ons stellen we zeer op prijs. Het spijt ons dat je een negatieve indruk hebt gekregen van onze beoordelingen en we willen graag de gelegenheid benutten om aan te tonen dat we ons inzetten voor het bieden van hoogwaardige producten en een betrouwbare service aan onze klanten.

Daarnaast willen we je informeren dat we je e-mail hebben ontvangen en we hebben contact met je opgenomen om een oplossing ter compensatie te bespreken. We hopen dat we je vertrouwen kunnen herstellen en eventuele zorgen kunnen adresseren.

We nemen alle feedback ter harte en werken eraan om onze klantenservice en bedrijfspraktijken voortdurend te verbeteren. Mocht je in de toekomst besluiten om een ervaring met ons te hebben, staan we klaar om je op een positieve manier van dienst te zijn.

SmileWise Nederland & België

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus