Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Stedin een waardeloos bedrijf Zit al zins januari te wachten op mijn aansluiting omdat monteur zijn werk niet heeft gedaan die hij moest uitvoeren. Diverse e-mail gestuurd met uitvoerder ook regelm... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Hoofdzekering was defect geraakt van ons huis en storing gemeld. Binnen een uurtje kwam een zeer nette en virenelijke vrouwelijke monteur de storing verhelpen, hiervoor 5 sterren. De factuur kwam onge... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Nieuwe meter geplaatst in opdracht van…

Nieuwe meter geplaatst in opdracht van Stedin, ander bedrijf meter geplaatst i.o.v. Stedin.
4 weken later nog steeds geen communicatie tussen meter en energieleverancier/ verbruiksmeter.
Contact gezocht met Stedin. De nieuwe meter is nog niet geregistreerd is het antwoord, bijna 4 weken later??? Hulpdesk gebeld.
De hulpdesk is niet te verstaan, de collegas op de achtergrond maken zo een lawaai dat een normaal gesprek niet mogelijk is.
Het schijnt normaal te zijn dat de communicatie tussen meter en hun doorkomt ??????
Ik moet nog maar zien of het goed komt. Zelden zo een slecht bedrijf gezien. In hun systeem stond de oude meter nog in het systeem i.p.v. de nieuwe, na 4 weken???? Echt, ze doen maar wat en hebben schijt aan alles. Tot dat er een probleem is, dan ben je als klant altijd 'de sjaak'

12 mai 2026

Stedin een waardeloos bedrijf

Stedin een waardeloos bedrijf
Zit al zins januari te wachten op mijn aansluiting omdat monteur zijn werk niet heeft gedaan die hij moest uitvoeren. Diverse e-mail gestuurd met uitvoerder ook regelmatig met de heer Karan Dhoeme gesproken geen resultaat. Zijn supper slecht te telefonisch te bereiken.
Wel je geld aannemen meer niet leveren.

1 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Overheid kom in actie: STEL STEDIN onder CURATELE!

Als monopolist kan Stedin doen wat het wil. En dat is dus de slechtste dienstverlening bieden die een bedrijf maar kan verzinnen. Geen mailadres voor particulieren. Je kunt alleen contact opnemen via Whatsapp waar een menu wacht dat niet helpt, of in de telefoonwachtrij bivakkeren. Je moet bewijzen dat je een energiecontract hebt, maar als je dat gedaan hebt, blijven ze dreigen om je af te sluiten via post. Dus als je niet in het huis woont, kom je daar te laat achter. Ongelooflijk dat zo'n bedrijf onze energienetwerken mag beheren. Oh ja, we hebben nu ook al een tijdje netcongestie. Komt dat misschien doordat Stedin al jarenlang teveel geld incasseert voor netwerkbeheer en dat het niet verstandig en op tijd heeft geïnvesteerd? ACM, provincies en andere verantwoordelijken: DOE HIER WAT AAN! STEL STEDIN onder curatele.

29 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Stedin zet incassobureau in voor kwijtgescholden rekening

Stedin zegt toe een rekening kwijt te schelden, maar zetten maanden later toch een incassobureau Syncasso erop zonder eerst verder overleg. Vervolgens kunnen ze volgens hun zeggen de zaak niet meer terugnemen. EN moet er alsnog een rekening betaald worden die eerder kwijtgescholden is.

29 avril 2026

Vrouwonvriendelijke en denigrerende monteurs

Begin maart zijn mijn meters gewisseld door twee zeer vrouwonvriendelijke monteurs, die een uur lang denigrerende opmerkingen over mij hebben gemaakt. Ik heb hierover meteen een klacht ingediend. Ik kreeg een automatische antwoordbevestiging waarin stond dat ik binnen vijf dagen iets zou horen. We zijn nu zeven weken verder en er is nooit gereageerd op mijn klacht, ook niet na een reminder van mijn kant. Blijkbaar vindt Stedin het heel normaal dat hun monteurs vrouwonvriendelijk gedrag vertonen richting hun klanten. Zeer arrogant bedrijf en schandalig dat ze dit gedrag van hun monteurs tolereren.

3 mars 2026

Inkompetenz

Schlechtester Service, organisatorisch inkompetent, die Liste könnte beliebig fortgesetzt werden. Und dann auch noch vom RDI beauftragt.

23 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer arrogant en slecht personeel

Zeer arrogant en slecht personeel, denken dat ze alles mogen en kunnen
Ze moesten de Gas meter vervangen en laten ze je achter met gas lek en is niet erg hoor zeggen ze, is maar klein??
Snap niet dat ze je zo achterlaten.

Eigen Installateur gelukkig vlug verholpen

Jammer dat je zo'n bedrijf nodig heb

17 avril 2026

Oplichters

Storing november 2025 inmiddels toezeggingen telefonisch en per app maar nog steeds niet uitbetaald.
Het bedrag is ook te laag, want de storing is snachts begonnen dat kan ik uitlezen aan mijn auto die stond te laden. Maar Stedin zegt dat ik dan snachts had moeten bellen!
Hoe dan ook, 1 ster is nog teveel.
Ter info: de debiteuren afdeling is gevestigd aan de blaak 8, 3011 ta Rotterdam. Voor mocht je het net als ik zat zijn.

20 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Stedin neemt geen enkele verantwoording

Na een chemische brandlucht en rookontwikkeling de brandweer ingeschakeld. Stuk plafond verwijderd op zoek naar de oorzaak van de rookontwikkeling. Stedin ook ter plaatse er werd geen directe oorzaak gevonden. Volgende dag volledige stroomuitval in de woning en weer diezelfde chemische brandlucht. Na een elektricien, Stedin nogmaals ter plaatse, halve meterkast en kabels weg gesmolten door nalatige installatie door Stedin bij vervanging. De monteurs ter plaatse vertelden dat de meterkast nooit correct aangesloten is geweest! Toch erkend Stedin niet dat de ontstane schade door hun nalatigheid komt. Ze wijzen met de vinger naar een andere partij. Wat ik nog erger vind is, er had een potentiële gevaarlijke situatie kunnen ontstaan als ik geen actie had ondernomen. Ze nemen totaal geen verantwoorlijkheid! Monteur had tijdens vervanging zijn werk correct moeten uitvoeren dan was er helemaal niets gebeurd en ook geen schade ontstaan.

10 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Worst service ever; it's a cartel

Literally cannot make an account as they do not recognise my electric meter I have for a different company

But I don't want them for that; I only want gas!
Can't create account, can't contact support. What the **** is this?

17 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Telefonisch rappel n.a.v. correspondentie

Netjes te woord gestaan en geholpen door Irma. Kreeg onophoudelijk brieven van Stedin omtrent ontbreken van energieleverancier en had daar ook al enkele malen op gereageerd. Heb nu wel de indruk dat er voldoende maatregelen worden genomen en actie wordt ondernomen

16 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Op 5 januari is er een nieuwe…

Op 5 januari is er een nieuwe electriciteits meter geplaatst door Stedin. Sinds die dag krijgt mijn omvormer vd zonnepanelen geen stroom meer.
Er is dus iets fout gegaan tijdens de installatie vd electriciteits meter. Gebeld met Stedin maar zijn zeggen
dat we de installateur vd zonnepanelen op eigen kosten moeten huren om hun fout te herstellen. Wanneer je hier verontwaardigd over ben, wordt de verbinding verbroken. Nog nooit in mijn leven zo'n slechte klantenservice gehad.

11 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Geld betaald 3 maanden gewacht geen service geleverd.

Ik heb in het verleden meerdere keren contact gehad over de verzwaring naar 3 fasen. Nu na 3 maanden ik eindelijk aan de beurt ben starten de medewerkers niet omdat er iets mist. Ik ben zelf geen elektricien of netbeheerder en ben dus een leek. Ik blijk geen 3 fasen hoofdaansluiting te hebben. Nu heb ik dus een baard aangegroeid in de tijd dat ik heb gewacht terwijl ik dit volgens de meneer zelf had kunnen weten. Ik mocht zelfs zelf de hoofdschakelaar zetten om tijd te besparen, de grapjas. Ik heb meerdere keren met Stedin gebeld en geen enkele keer is deze checkvraag langsgekomen. Als ik opnieuw een aanvraag doe wanneer ben ik dan aan de beurt? Ik heb het geld voor verzwaring, honderden euro's al 3 maanden geleden betaald. Hoe kan ik het terugkrijgen als ik niet meer aan de beurt kom?

10 mars 2026

Als 1860 Italië

Ze bedreigen je en ze chanteren je en anders word je afgesloten van energie, als je dan weer energie wilt moet je hun betalen. Totale waanzin mensen zijn nog bezig met verhuizen etc of de bedreigingen liggen al op je deurmat.

26 février 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Wel tevreden

Rare mensen zijn er toch, ik ben wel tevreden met steden. Onlangs nieuwe slimme meter geïnstalleerd en alles is door de man gecheckt.

4 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Volgens Stedin hebben we geen…

Volgens Stedin hebben we geen stroomstoring gehad en hebben we ook geen recht op compensatie. We hebben bewijs van alle 11 huizen in ons straatje dat we de hele dag geen stroom hebben gehad (zelfs van de energienaatschappij), maar slechts 2 huizen kregen compensatie en de rest niet! Ik werd afgescheept door een zeer onvriendelijke mevrouw aan de telefoon met de mededeling dat we er niks meer aan kunnen doen en vervolgens gooit ze de hoorn erop. Wat een schandalige toestand! Het is dat je een ster moet geven in deze beoordeling, maar ze verdienen er nul!

3 mars 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus