Virbac Polska Avis 1 384

TrustScore 5 sur 5

4,9

Noté 5 sur 5 étoiles

Złożyłam zamówienia na ulubione jedzonko mojego pieska,nie zdążyłam jej odebrać z paczkomatu,po telefonie do biura obsługi,przesyłka została od razu wysłana do nas ponownie. Odebraliśmy ją następnego... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dobry produkt dla piesków z wieloma problemami gastrycznymi. Hydrolizowane białko, ale ogólnie pachnie jak pasztecik i nawet posiada niewielką ilość galaretki. Sunia przechodziła z gotowanego - dobreg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Po raz kolejny zamówienie jest sprawnie dostarczone, piesek (York) od 10. lat korzysta z tej karmy (Po półrocznej przerwie, z powodu usunięcia nowotworu na wątrobie), czuje się dobrze, nie traci ape... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Początkowo miałam zastrzeżenia dotyczące innej niż zwykle wielkości ziarenek karmy, dlatego opisałam swoją sytuację w opinii. Muszę jednak bardzo docenić reakcję sklepu — skontaktowano się ze mną szyb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'alimentation animale
  2. Magasin d'articles pour animaux

Écrit par l'entreprise

Sklep Virbac to miejsce, które oferuje szeroki wybór wysokiej jakości karm dla psów i kotów, stworzonych z myślą o ich zdrowiu i dobrym samopoczuciu. Produkty Virbac są wynikiem współpracy z weterynarzami i specjalistami w zakresie żywienia zwierząt, dzięki czemu zapewniają odpowiednią dietę, dopasowaną do indywidualnych potrzeb czworonogów w różnych etapach życia. Oferowane karmy obejmują różnorodne formuły, odpowiednie dla psów i kotów w każdym wieku oraz o różnych wymaganiach zdrowotnych. W sklepie dostępne są produkty, które wspierają zdrowie układu pokarmowego, skóry, sierści, a także pomagają w leczeniu lub zapobieganiu wielu chorobom, takim jak alergie, nadwaga czy problemy z układem moczowym. W ofercie znajdują się zarówno karmy mokre, jak i suche, dostosowane do specyficznych potrzeb zwierząt – od karm dla szczeniąt i kociąt, po produkty dla seniorów oraz dla czworonogów z problemami zdrowotnymi. Osoby pragnące rozpieszczać Swoich podopiecznych znajdą tu także bogatą ofertę produktów pielęgnacyjnych pomagających utrzymać higienę jak np. gryzaki stomatologiczne, szampony itp. Sklep Virbac to nie tylko wysokiej jakości karmy, ale również fachowe doradztwo, które pomoże dobrać najlepszą dietę dla Twojego pupila. Dbaj o zdrowie swojego zwierzaka z produktami Virbac – najlepszym wyborem dla Twojego psa lub kota.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 5 sur 5 étoiles

Szybka dostawa ,mojemu Kociakowi…

Szybka dostawa ,mojemu Kociakowi smakuje bardzo ..
Więc polecamy ..

30 avril 2026

Réponse de Virbac Polska

Bardzo dziękujemy za opinię:) Nic tak nie cieszy, jak zadowolony brzuszek Kociaka. Dziękujemy za zaufanie i do usłyszenia przy kolejnym zamówieniu! 🐱💨

Dbałość o klienta

Dbałość o klienta. Niedociągnięcia poprawione natychmiast po kontakcie z biurem obsługi klienta.

Réponse de Virbac Polska

Bardzo dziękujemy za opinię! 😊 Choć zawsze staramy się działać bezbłędnie, to wiemy, że prawdziwy profesjonalizm poznaje się po tym, jak rozwiązujemy problemy.😇 Bardzo nam miło, że nasze biuro obsługi mogło sprawnie pomóc i naprawić niedociągnięcia

sprawna i szybka wysyłka

sprawna i szybka wysyłka. bardzo dobrze zbilansowana karma dla pieska.

17 avril 2026

Réponse de Virbac Polska

Miło nam słyszeć, że piesek może cieszyć się zdrowym i pełnowartościowym posiłkiem 🐶

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo szybka dostawa i doskonale…

Bardzo szybka dostawa i doskonale zapakowana przesylka. Karma poprawia stan zdrowia psa 🌝

Réponse de Virbac Polska

Staramy się zabezpieczać towar tak, aby każda paczka docierała do Państwa bezpiecznie i szybo 😊📦

Produkt rewelacyjny

Produkt rewelacyjny, mój wybredny kotek je ze smakiem. Na efekty zdrowotne pewnie trzeba poczekać.

Bardzo dziękujemy za opinię! 😊

Dostawa na czas

Dostawa na czas, dobrze zabezpieczony towar.

16 avril 2026

Réponse de Virbac Polska

Dziękujemy za zaufanie i docenienie naszych starań przy pakowaniu👋📦

Noté 5 sur 5 étoiles

Mój Kot je ta karmę I nie ma alergii pokarmowej Kot świetnie funkcjonuje na tej karmie

Kot świetnie funkcjonuje na tej karmie. Chętnie je czyli smakuje i ma działanie terapeutyczne bo alergia pokarmowa się cofnęła. Można powiedzieć, że karma się sprawdziła.
Dziękuję

23 avril 2026

Réponse de Virbac Polska

Dziękujemy za opinię! 🐈 Zdrowie i dobre samopoczucie naszych czworonożnych klientów są dla nas priorytetem😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, karma smakuje, suplement niekoniecznie🙈

13 avril 2026

Réponse de Virbac Polska

Dziękujemy za zaufanie! 😇 Cieszymy się z szybkiej dostawy i zadowolenia z karmy. Co do suplementu – rozumiemy wyzwanie i trzymamy kciuki! 🐈

Bez zarzutu

Świetna komunikacja.Błyskawiczna wysyłka.Polcam.

26 avril 2026

Réponse de Virbac Polska

Dziękujemy za opinię! 🚀 Staramy się, aby komunikacja była u nas tak sprawna, jak wysyłki 😊

Virbac nie zawodzi!

(Po półrocznej przerwie, z powodu usunięcia nowotworu na wątrobie), czuje się dobrze, nie traci apetytu. Lubi te karmę. O dziwo zamawiałam 7 kg a na opakowaniu jest napisane 10 kg (nie ważyłam, więc nie wiem czy na pewno?) - mam nadzieję, że ta sama. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam T.Ś.

14 avril 2026

Réponse de Virbac Polska

Cieszymy się, że po raz kolejny mogliśmy sprostać oczekiwaniom! 🐾

Noté 5 sur 5 étoiles

Firma rzetelnie podchodzi do tematu nie…

Firma rzetelnie podchodzi do tematu nie pierwszy raz już kupuję i nigdy się nie zawiodłem i myślę że tak pozostanie wielki również plus za szybkość wysyłki Polecam!!!

10 avril 2026

Réponse de Virbac Polska

Takie zaufanie to dla nas największy komplement. Obiecujemy, że nasze podejście i tempo wysyłki pozostaną niezmienne 😊

Świetnie, polecam

21 avril 2026

Dziękujemy za zaufanie!🐶

Karma sucha Virbav

Bardzo dobra jakość karmy, szybka wysyłka

20 avril 2026

Réponse de Virbac Polska

Bardzo dziękujemy za zaufanie! 🤝 W naszej firmie wierzymy, że jakość to podstawa 🐶🐱

Karma prawdopodobnie jest smakowita

Karma prawdopodobnie jest smakowita, gdyż psina zajada z apetytem. Dostawa bardzo szybka.

20 avril 2026

Réponse de Virbac Polska

Miło nam słyszeć, że przesyłka dotarła błyskawicznie! 🚀 Dziękujemy za zaufanie!

Réponse de Virbac Polska

Staramy się działać ekspresowo, bo wiemy, że głodne brzuszki nie lubią czekać 🐾

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus