Washingtonstraat 50-52, 1334LT Almere, Flevoland, NL
L'entreprise a répondu
Winkelpersoneel was gaf de juiste service. De bezorgerdienst waren op tijd, het was een snelle levering binnen 45 minuten was het bed in elkaar gezet.
Écrit par l'entreprise
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Washingtonstraat 50-52, 1334LT, Almere, Flevoland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Top service.
Duidelijk en vriendelijke.
De montage is keurig en snel uitgevoerd.

Réponse de totaalBED - Almere
Winkelpersoneel was gaf de juiste service.

Réponse de totaalBED - Almere
Mooi bed superblij mee, fijn dat je het zelf kan samenstellen van matras topper achterwand stof en nachtkastjes. De mannen die hem hebben geplaatst ook echt heel blij mee snel en netjes gewerkt. Top allemaal slaap heerlijk!!

Réponse de totaalBED - Almere
Good service, nice options. They don't push you to pick things in a hurry. Natascha was very friendly and provided good info

Réponse de totaalBED - Almere
Top advies van Manuela en zeer aardige en kundige monteurs

Réponse de totaalBED - Almere
3 weken geleden is een compleet bed incl dekbed, beddengoed en kussens bezorgd. Hoewel ik zeer tevreden was over de advisering bij de verkoop ben ik vandaag een stuk minder enthousiast.
Het dure kussen dat ik had gekocht heb ik 2 x een uurtje op gelegen maar kan ik niet aan wennen. Vandaag besloten om terug te gaan met het kussen. Ik lig iedere nacht op mij oude kussen.
Helaas was het enige antwoord dat ik kreeg dat vanwege hygiëne kussens niet worden terug genomen. Ook niet als er maar 2 x een uurtje op gelegen is.
Nu snap ik dat ergens wel, maar een heel matras mag je 30 dagen met z’n tweeen uitproberen maar een kussen is een probleem. Lijkt me hygiënisch gezien en kostentechnisch gezien een grotere uitdaging dan een kussen.
Er werd niet gevraagd wat het probleem precies was aan het kussen en er werd ook geen enkel voorstel gedaan om te kijken wat er wel mogelijk was. De verkoper snapte dat ik het vervelend vond maar ze kon er niets aan veranderen. Ook het hoofdkantoor zou het niet accepteren…
Wellicht had advies over het gebruik van het kussen of een voorstel voor een nieuw kussen (met eventueel korting) mij met een tevreden gevoel naar huis laten gaan. Maar helaas bleef inleven, meedenken en komen tot een oplossing uit.
Erg teleurstellend, zeker gezien ik nogal een uitgave heb gedaan in totaal.
Vind dit ook een klein beetje service die je mag verlenen vanuit Totaalbed en iets wat je misschien als risico van de verkoper kunt nemen.
Jammer dat er nu een nare nasmaak zit aan de service van Totaalbed, ik een duur kussen in de kast heb liggen en ik nog steeds geen kussen heb die lekker ligt…

Réponse de totaalBED - Almere
Op vriendelijke en deskundige wijze geadviseerd. Bezorgers zeer vriendelijk en beleefd, gaven een handje, en adviseerden na overleg met klantenservice over reparatie motor van het frame.
Wederom een tevreden klant!

Réponse de totaalBED - Almere
Goede ervaring in winkel en ook bij de bezorging.
Op tijd en snel gemonteerd, de mannen uiterst vriendelijk.
Zij waren ook bij de bewoners ( mensen met een beperking) vriendelijk en meegaand.
Dus een hele dikke pluim.

Réponse de totaalBED - Almere
Wij waren op zoek naar een bed(opberg)bank goed ontvangen bij Totaalbed filiaal Almere buiten. Daar bleek nadat daar onze factuur van ons bed, er één bank in aanmerking kwam, in dezelfde stof en kleur. Deze besteld en in overleg ook een nieuwe topper (8 jaar oud)gekocht. Prettig gesprek met verkoper.
lervering duurde even wat langer maar uiteindelijk thuisbezorgd. Blij met de éénheid bed/bank en wij liggen weer prima, als nieuw.

Réponse de totaalBED - Almere
Heerlijk bed …. En super fijne service …. Dank jullie wel dames van de vestiging in Almere buiten … ook complimenten voor de twee heren die het bed hebben geleverd….

Réponse de totaalBED - Almere
De advisering in de winkel was heel deskundig, men nam alle tijd en vertelde uitgebreid over alle opties die er waren en de voor- en nadelen. De levertijd was wel behoorlijk lang (ik had een aparte maat bed besteld), maar de aflevering zelf verliep prima, de bezorgers waren heel vlot en vriendelijk en alles werd heel verzorgd in elkaar gezet. Enige minpuntje: ze zeiden niets over de schuifjes die de lattenbodem steviger of minder stevig kunnen maken. Toen ik dat naderhand controleerde stonden ze alle kanten op. Aan de hand van youtube filmpjes heb ik die uiteindelijk zelf kunnen bijstellen.

Réponse de totaalBED - Almere
Op afgesproken tijd geleverd en monteurs vriendelijk en bed correct gemonteerd. Blij met het bed

Réponse de totaalBED - Almere
Goed advies gekregen , div matrassen even uit getest vriendelijk personeel.
Bezorgers super vriendelijk

Réponse de totaalBED - Almere
Verstand van zaken en proces rondom nieuwe boxspring liep soepel van begin tot einde. Snelle levering ten opzichte van andere aanbieders.

Réponse de totaalBED - Almere
En savoir plus sur les différents types d'avis.