Trenogmat AS Avis 785

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

L'entreprise a répondu

REDIGERT Jeg bestilte en pakke for å prøve. Pakken ble levert til feil adresse og jeg ble ganske skuffet. Ga beskjed til fraktselskapet samme dag, og fikk svar fra både fraktselskapet og leverandøre... Voir plus

L'entreprise a répondu

En ny hverdag med Trenogmat har vært veldig positiv. Hektisk ungkar -hverdag der jeg tidligere har sløst mye penger på å ikke planlegge middager, hatt lite energi og gått mer og mer opp i vekt. Tre... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi bestilte sju måltider, og ingen av dem skulle inneholde fisk, siden vi ikke spiser det. Likevel fikk vi laks i stedet for carbonara. Maten var markedsført som proteinrik, men etter oppvarming lå de... Voir plus

1. Service de commande de repas en ligne
  2. Service de fitness et nutrition
  3. Producteur de produits alimentaires
  4. Fabricant de produits surgelés
  5. Livraison de repas à domicile

Écrit par l'entreprise

Mat som hjelper deg å nå målene dine Uansett hvor du plasserer deg på skalaen fra godt trent til lite trent, vil god og næringsrik mat alltid være til nytte! Enten du er en erfaren idrettsutøver, en ivrig vektløfter, trener til en bikini-fitness konkurranse, ønsker å gå ned i vekt, besøker treningssenteret av og til, eller bare ønsker å spise godt og næringsrikt, kan jeg med nesten hundre prosent sikkerhet si at Tren og Mat har noe for deg. Hos oss kan du skreddersy matplaner etter dine behov. Velg blant smakfulle retter med høyt proteininnhold, få kalorier, mat for muskelbygging, vektnedgang eller veganske og vegetariske måltider. Finn kombinasjoner som passer din uke aller best. Uansett hva dine mål er – vi hjelper deg å nå dem. Med tilgang til de beste råvarene er Tren og Mat billigere enn andre typer ferdigmat. Når du sammenligner mengden protein i våre måltider med andre alternativer, vil du se at du får mye mer for pengene per gram protein. Vi har valgt å holde prisene lave for å kunne hjelpe deg med å nå dine mål, uten å tømme lommeboka. Det gjør oss stolte å se at vår mat bidrar til at andre når sine mål. Å høre fra kunder som har prestert der de ønsket å prestere, er virkelig vår motivasjon og drivkraft til å fortsette å lage gode, næringsrike og sunne ferdigretter for alle som trenger det. Og ja, jeg snakker også til deg. Du som kanskje ikke tror du er på et høyt nok nivå til å bestille skreddersydd mat. Men det er absolutt ingen grense for når du kan begynne. Tvert imot, du kommer bare nærmere ditt eget mål ved å spise godt og sunt – uansett startpunkt. Hvem har sagt at en matplan er forbeholdt de som skal prestere på høyt nivå? Ikke vi. Vår mat er for absolutt alle!

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

785 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Smaker godt lukter godt

Smaker godt lukter godt. 10/10

4 mai 2026

Hei 😊
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det setter vi stor pris på 🙌
Så utrolig kjekt å høre at maten både smaker godt og lukter godt – 10/10 varmer virkelig! 😄
Håper resten av måltidene faller like godt i smak.

Top kvalitet 💯

15 avril 2026

Tusen takk! Det betyr mye for oss å høre 🙌
Vi setter stor pris på tilbakemeldingen, og det er veldig hyggelig å høre at kvaliteten oppleves så bra 💯

Bra mat enkel forpakning og rask…

Bra mat enkel forpakning og rask leveranse

21 avril 2026

Hei 😊
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🙌
Så kjekt å høre at du er fornøyd med maten, forpakningen og leveransen. Vi jobber hele tiden for at det skal være enkelt, raskt og av god kvalitet – så dette setter vi stor pris på å høre.
Ha en super dag videre! 🌟

Gode og raske måltider! Anbefales🙏

Veldig fornøyd med maten og tjenesten. Eneste negative var at pakken ble levert utenfor blokka, selvom jeg hadde gitt instruksjoner for å få pakken levert helt hjem. Men vil bruke dem igjen, uten tvil 💯👍🙏

14 avril 2026

Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding! 😊
Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med både maten og tjenesten – det setter vi stor pris på 🙏

Beklager at leveringen ikke ble gjort helt etter instruksjonene dine.

Vi setter stor pris på at du vil bestille fra oss igjen, og gleder oss til å levere enda bedre neste gang 💯👍

Jeg har ikke fått maten jeg bestilte…

Jeg har ikke fått maten jeg bestilte enda. Fikk beskjed om at den skulle komme et sted mellom 15-18 i går.. den har ikke kommet enda.

17 avril 2026

Hei,

Beklager forsinkelsen 🙏
Gordon, som leverer for oss, har dessverre vært forsinket. De har også sendt ut informasjon om dette.

Pakken din er nå satt opp på omleveringsrute og skal leveres i dag.

Takk for tålmodigheten, og gi oss gjerne beskjed hvis det skulle være noe mer!

God mat til god pris

God mat til god pris. Enkelt å bestille og god fortløpende info om leveringstid. Anbefales

16 mars 2026

Réponse de Trenogmat AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊
Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd både med maten, prisene og bestillingsprosessen. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre det så enkelt og forutsigbart som mulig for kundene våre.

Håper vi får levere til deg igjen snart! 💪

God mat

God mat, ryddig bestilling og levering. Dette har blitt min nye go-to middager i en travel hverdag, anbefales.

15 avril 2026

Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding! 😊
Veldig kjekt å høre at måltidene våre har blitt en del av hverdagen din – akkurat det vi jobber for å oppnå.

Vi setter stor pris på anbefalingen, og gleder oss til å levere flere gode middager til deg fremover! 💪

Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding! 😊
Veldig kjekt å høre at du både liker maten og opplever det som enkelt i en travel hverdag – det er akkurat det vi ønsker å levere.

Håper vi får lage mange flere gode måltider for deg fremover! 💪

God og variert mat

God og variert mat, enkelt å varme opp i en hektisk hverdag.

7 avril 2026

Réponse de Trenogmat AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😊
Så fint å høre at du opplever maten som både god og variert, og at den er enkel å tilberede i en hektisk hverdag. Det betyr mye for oss!
Vi håper å kunne fortsette å gjøre hverdagen din litt enklere fremover også 🍽️

Kjempebra mat og fine porsjoner

Kjempebra mat og fine porsjoner. Noen av middagene er litt tørre og flere er litt for sterke for meg. Så om man kunne velge sterkhetsgrad, da ble jeg glad. Må ofte slutte å spise pga det. Brent meg skikkelig en gang og fikk brannsår og smerter, måtte på apotek, men mest min egen feil. Litt vanskelig å åpne den varme pakken for oss med dårlige hender. Ellers veldig fornøyd. Litt lang leveringstid og få bestillingsmuligheter. Men når det er sagt, kommer jeg til å fortsette å bestille de vi liker aller best. ☺️

13 avril 2026

Réponse de Trenogmat AS

Tusen takk for en grundig og ærlig tilbakemelding 😊
Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både maten og porsjonene våre!

Samtidig tar vi med oss det du skriver om at noen retter kan oppleves som tørre og litt for sterke. Ønske om å kunne velge styrkegrad er et veldig godt innspill, og noe vi absolutt vil vurdere videre. Vi er også lei for å høre at du har hatt en ubehagelig opplevelse med sterk mat – det skal ikke være slik at man må slutte å spise.

Takk også for at du sier ifra om emballasjen. Vi forstår at det kan være utfordrende å åpne varme pakker, og dette er viktig for oss å forbedre.

Når det gjelder leveringstid og bestillingsmuligheter, setter vi stor pris på at du nevner dette. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre både levering og bestilling enklere og mer fleksibelt.

Takk igjen for at du tok deg tid til å gi oss så nyttig tilbakemelding – vi håper å kunne gi deg en enda bedre opplevelse neste gang!

Veldig god mat

Veldig god mat, men kunne ønsket noe mer grønnsaker i rettene.

8 avril 2026

Réponse de Trenogmat AS

Takk for hyggelig tilbakemelding! 😊 Så fint å høre at du likte maten. Vi setter også stor pris på innspillet ditt om mer grønnsaker i rettene – det tar vi med oss videre i arbeidet med å forbedre menyen vår. Håper vi får gleden av å servere deg igjen!

Réponse de Trenogmat AS

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Veldig kjekt å høre at du synes maten var knall god på smak 😊

Alt var bra, unntatt

Alt var bra, unntatt pasta "penne" tror jeg den typen heter, den var stiv og hard i kantene selv etter max varme. Ellers var alt annet helt topp!

23 mars 2026

Réponse de Trenogmat AS

Takk for hyggelig tilbakemelding, og for at du sier ifra om pastaen. Vi har notert ulempen med penne-pastaen og tar det med videre i vurderingen vår. Veldig kjekt å høre at alt annet var helt topp!

Fremdeles ikke mottatt bestilling.

Bestilte for to uker siden. Har fremdeles ikke mottatt det jeg bestilte.

27 mars 2026

Hei!

Vi ser at pakken din ble levert i går i henhold til avtalen 😊

Grunnen til den lengre leveringstiden er at bestillingen din kom inn etter bestillingsfristen. I tillegg har linjetransporten vært påvirket av påsken, noe som har ført til ytterligere forsinkelser.

For å sikre levering allerede mandag/tirsdag i påfølgende uke, anbefaler vi å bestille innen fristen (torsdag kl. 06:00).

Hei! 😊

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding – det setter vi stor pris på! 🙌
Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med kvaliteten på maten.

Gi oss gjerne en lyd hvis det er noe vi kan gjøre enda bedre! 💪

Stort sett gode smaker på alle retter

Stort sett gode smaker på alle retter. Gode råvarer.

24 mars 2026

Hei! 😊

Tusen takk for tilbakemeldingen – det setter vi stor pris på! 🙌
Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd både med smakene og råvarene.

Vi jobber hele tiden for å holde kvaliteten så høy som mulig 💪
Gi oss gjerne en lyd hvis det er noe du savner eller ønsker mer av!