Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

I have been a loyal and satisfied customer at Van Den Engh ever since Neel opened her first salon many years ago. Neel is an excellent hair dresser and the best at doing perfect babylights. Furthermo... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kommet her i mange år og det er bare altid en fantastisk oplevelse fra start til slut. De er dybt professionelle, utrolig imødekommende og tager udgangspunkt i dine ønsker og hår. Jeg er a... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Mette B er den bedste frisør 🌟 jeg forlader altid salonen med en følelse af velvære og mit hår det er simpelthen altid så flot. Hun er utroligt dygtig og et virkeligt skønt menneske, og derfor føl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Coiffeur

Écrit par l'entreprise

FRISØR PÅ VESTERBROGADE 145, 1620 KØBENHAVN – VI ER EKSPERTER I SMUKKE NATURLIGE BALAYAGE FARVENINGER OG BABYLIGHTS, SOM ER EN FORM FOR MEGET FINE OG NATURLIGE STRIBER.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Meget tilfreds

Jeg kom til Neel med et hår, der ærlig talt var lidt af et projekt, både i forhold til klip og farve. Der var en del slidt hår, som skulle væk, men uden at det hele bare blev klippet kort. Samtidig ønskede jeg en tydelig ændring i nuance på allerede farvet hår.
Hun forstod hurtigt, hvad der skulle til, og ramte det helt rigtige klip til mig. Det fungerer virkelig godt i hverdagen, det falder naturligt og kræver ikke meget styling, hvilket passer mig rigtig godt. Farven var ikke helt i skabet første gang, men hun tog det seriøst og fulgte op med en korrektion, som ramte præcis det ønskede resultat.
Professionel, behagelig at være hos og tydeligt erfaren.
Også resten af teamet er virkelig behagelige og professionelle, dygtige både til hårvask og styling.
Kan varmt anbefales.

20 avril 2026

Fantastisk oplevelse

Jeg var inde og få lavet babylights hos frisørelev Emily på Vesterbro. Jeg har sjældent oplevet en så omhyggelig frisør, som samtidig sørgede for en hyggelig snak i samtlige timer. Udover den hyggelige oplevelse fik jeg præcis det resultat jeg havde håbet på og til en virkelig god pris!

Jeg kommer uden tvivl igen lige så snart mit hår skal farves eller klippes igen. Tak for en god oplevelse!

14 avril 2026

Altså wow

Altså wow. De reddede mit hår! Jeg havde i forgårs fået lavet striber i en anden salon, og endte ud med at ligne en tiger og nærmest helt afbleget hår. Jeg var dybt ulykkelig da mit hår har stor betydning for mig. Jeg fik så en tid i går hos deres elev, Emily, og jeg er SÅ glad for mit hår nu. Ikke nok med de fik reddet mit hår, så er det blevet SÅ flot. Jeg følte mig i ekstremt trygge hænder hos hende, og i denne salon. Jeg kan ikke andet end anbefale dem.❤️

8 avril 2026

Réponse de Van Den Engh

Tak for den skønne anmeldelse Freja. Hvor er jeg glad for at du igen er glad og elsker dit hår -det fortjener du og alle andre🥳🥰✂️

Balayage and Cut on Dark hair

Marinella did a wonderful job with my haircut and balayage. She took the time to really understand the color and style I wanted, and she was warm and professional throughout the whole process.

I was a bit skeptical at first about achieving the exact tone I wanted since my hair is naturally black, but she managed it beautifully. The result turned out even better than I expected — I absolutely love it.

10 mars 2026

Ikke optimalt resultat

Jeg fik for lidt over en måned siden farvet hår hos jer. Jeg havde bestilt tid til en balayage i langt hår, men desværre blev resultatet ikke en succes i første omgang. Jeg gik derfra uden en balayage og med et hår, der var tonet alt for meget.
Grunden til, at jeg ønskede at få farvet mit hår, var, at jeg gerne ville væk fra min egen leverpostejsfarve. I stedet gik jeg derfra med min egen farve i hovedbunden, blandet med et gråligt skær i håret. Der var altså ingen form for balayage, selvom jeg betalte 2.200 kr i alt. 1.500 kr. for balayage, 500 kr. for toner og 200 kr. for ekstra langt hår.
Jeg fik derefter en tid til en rettelse halvanden uge senere. Da jeg gik derfra anden gang, var jeg egentlig ret tilfreds med resultatet, selvom det ikke var det, jeg oprindeligt havde bedt om, men det vi aftalte ved den anden behandling. Her betalte jeg yderligere 500 kr. for en bundfarve.
Desværre begyndte både hovedbunden og spidserne kort tid efter at falde tilbage til min egen leverpostejsfarve. Nu sidder jeg lidt over en måned senere med en stor skuffelse. Toneren, der blev lagt i håret for at fjerne det grønne og grå skær, er naturligvis faldet ud, hvilket var forventeligt. Men bundfarven er også næsten helt forsvundet.
Resultatet er, at jeg nu står med min egen leverpostejsfarve i hele håret igen – uden dimensioner, uden en anden farve, uden striber og stadig med et ærgerligt skær.
Jeg synes, det er rigtig ærgerligt, da jeg har betalt 2.700 kr. i alt – hvilket ikke er små penge for en studerende – for et resultat, der hverken har været optimalt eller holdbart. Derudover har jeg betalt 1.500 kr. for en balayage, som jeg reelt aldrig har fået. Hvilket også er ærgerligt da det et sted der reklamere med at de er specalister i balayage, og baby light. Som også var grunden til at jeg valgte det sted.
Det var første gang, jeg nogensinde har fået farvet hår, og desværre blev det ikke den bedste oplevelse :(

4 février 2026

Fantastiske saloner

Jeg er altid så glad og tilfreds med resultatet, som jeg får. Det er uden tvivl derfor, at der er mange kunder, som har været her i mange år.

Jeg vil derfor anbefale begge saloner til enhver, som vil have en god oplevelse og result.

23 février 2026

Réponse de Van Den Engh

Tak for den skønne anmeldelse Nadia! Det er altid en fornøjelse at have dig i stolen ❤️

Noté 1 sur 5 étoiles

Not transparent about pricing and not experienced with dark hair

I had a disappointing experience and would not recommend this salon, especially if you have naturally dark hair.
I booked full color for long hair through their website and clearly requested a dark brown color to cover my grown-out black roots from a previous light color. When I arrived, I repeated this to the hairdresser and showed the exact shade I wanted. The hairdresser then consulted the manager and told me they would do some highlights. I found this strange, but trusted their professional judgment, assuming this was their technique to achieve the result result.

The final result was poor and uneven. I immediately expressed my dissatisfaction, and they asked me to come back another day to redo it, which already cost me extra time and inconvenience.

The most serious issue happened at payment. Even though the hairdresser quietly reminded the manager that I had booked full color for long hair (~1400 DKK), the manager ignored this and charged me >1900 DKK for babylights. I never asked for babylights, and this was never discussed or approved beforehand.

It is basic business practice to confirm any change of service and price before starting treatment. I do not mind paying more if agreed upfront, but charging a more expensive service afterward without consent is unacceptable. I felt misled and uncomfortable in that situation.

In the end, I paid more money, received a bad result, and now have to return again to fix it. The result is definitely not worth the price charged, and overall I felt cheated rather than taken care of.
I would strongly advise customers with dark hair to be cautious, to question techniques, and to confirm the final price in advance. I will not return and cannot recommend this salon

19 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis jeg kunne ville jeg give 10…

Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerne⭐️.

Jeg kommer i mandag,
I Birkerød og få ordne mit hår, og de alle var imødekommet og smilen, man følt sig velkommen, samt de lytte til ens ønske det skal siges jeg prøve mange forskellig frisør, jeg kan fortæller denne frisør er en af de alle bedste jeg noglesiden har prøve😍🥰.
Nøj en resultat de lavet er så glad for mit hår..

Så jeg bestem mig for at både Jasmin/Neel blive mine fast frisør! Er så glad tusind tak for et smuk arbejde og lavet det smukkeste resultant på mit hår. 💕💕💕🫶🏻.

Knus Sandra Weiss.

31 octobre 2025

Réponse de Van Den Engh

Tak for den søde anmeldelse sandra 🥰 Vi ses når lokkerne trænger igen eller når du er løbet tør for min Hair groth blend the🙌🏼

Fantastisk klipning

Jeg er for et par måneder siden blevet fast kunde hos Van Den Engh i Birkerød, hvor jeg bliver klippet af Neel.
Hun er virkelig en dygtig frisør, der går op i sit håndværk, hvilket er mundet ud i, at jeg nu har den smarteste page, jeg nogensinde har haft, og som jeg nemt kan sætte (uden de store kundskaber).
Jeg kan på det varmeste anbefale Neel og frisørsalonen Van Den Engh.

20 octobre 2025

Réponse de Van Den Engh

Wow tak for anmeldelsen!! Vi ses snart igen i salonen 🥰✂️
//Neel

Kæmpe ros til Emilie

Kæmpe ros til Emilie, der altid klipper mit hår til 5 stjerner. Har også fået lavet balayage af Emilie - også det er hun virkelig dygtig til. Altid rart at komme ned til jer 💇‍♀️ Meget tilfreds!

9 septembre 2025

Réponse de Van Den Engh

Tak for ros af Emilie og den gode anmeldelse Carina. Vi glæder os til at se dig igen 💕

Bedste klip...

Jeg har ledt længe efter en frisør, som kan klippe mit hår i den frisure, jeg vil have.
Og det kan Neel! Jeg er super tilfreds og anbefaler hende på det varmeste.

22 août 2025

Super frisørsalon

Er kunde i deres salon i Birkerød.

Da min (tidligere nu) faste frisør i gemmen 7 år, ikke havde tid, havde Neel tid og jeg er nu fast kunde hos hende.

Har efterhånden prøvet flere frisører i mit liv og Neel er den første som har kunne klippe mit hår ordentligt.

23 juin 2025

Réponse de Van Den Engh

Tak for den flotte anmeldelse 🙏🏼

Noté 1 sur 5 étoiles

Uønskede små gule/lysestriber, ønskede to brede striber

Da jeg kom ind, blev jeg mødt af venlige smil fra personalet og hende der skulle farve mig tilbudte mig valg af drikkelse og på det område følte jeg mig hjertelig velkommen.

Jeg ønskede to brede striber ved fronten.
Striberne skulle efter mit ønske ikke gå hele vejen ned langs håret, men måske nogle cm. Da jeg har ret mørkt hår ville det se bedre ud hvis man startede 1 cm fra hovedbunden at lave dem.
Så behøvede man ikke at få lavet toning i hovedbunden, som gav mig en orange varm tone som jeg var virkelig ked af at få.
Jeg oplevede at hele mit hår, selv det som ikke var farvebehandlet var blevet tør.

Det er meget sjældent at jeg får lavet store afblegnings behandlinger, så jeg stolede jo også på hvad de mente og gjorde.

Mit hår er lidt længere end skulderne.
Det færdige resultat var en masse lyse baby striber der går hele vejen igennem midter skilding på hver side.
Ligner efter min mening en slags grå effekt bare med gule striber, som jeg fortalte at jeg ikke ønskede i starten.
Jeg mener også at man må informerer om hvad prisen er på toning osv.
Prisen var 1850 et eller andet på hele behandlingen, jeg fik ikke nogen bon, ville bare ud og havde hovedpine.
Jeg kom ud af salonen som en ked af klient med et uønsket resultat.
Jeg har virkelig betalt høj pris penge mæssigt og den måde mit hår ser ud på.
Går med rundt med dårlig samvittighed at jeg var taget til frisøren.
Hvis jeg vidste at jeg ville gå igennem det her, ville jeg aflyse tiden og hellere give nogle af pengene til dyrene i nød.
Jeg vandrede rundt i hele København for at finde farve hårmaske som kunne give mere brunlige tone i bunden, følte at jeg ikke lignede mig selv.
Efter jeg var kommet hjem kom jeg conditioner uden ÷ shampoo i håret i to om gange fordi håret var så tørt.
Jeg tænker når man kommer til en professionel frisør, selv om det var en elev der lavede behandlingen, så må hun sørger for man kommer ud med velplejet hår, når man skal betale den pris det har kostet.
De har stylet det, men var tørt og så gul/orange falmet ud.

Mine spidser er blevet slidte selvom jeg blev klippet i sidste måned et andet sted.
Jeg er virkelig ked af resultatet og jeg har fået lavet en ny aftale hvor hun vil rette på det.
Som person søger jeg altid retfærdighed og forstår også at kvalitet koster, men mener seriøst ikke denne behandling er det værd.

Det positive som jeg oplevede var at frisør eleven gav mig god urte te efter mit eget ønske og frisør chefen tilbød mig vin : ) Hvis jeg skulle bedømme kun ud fra det, ville jeg give 6 stjerner, jeg kom jo med et andet hovedmål.
Hvis bare de havde lyttet.
Chefen af salonen kom jo ved flere lejligheder i løbet af min farve behandling og vejlede/guidede osv.
Jeg er bare i tvivl nu fordi mit hår er tør og jeg er bange for at jeg har mistet tilliden.

20 juin 2025

Hej
Vi er kede af at vi ikke kunne gøre dig tilfreds. Men som nævnt i salonen så vil vi ikke lave to fede striber i fronten. Vi ønsker at levere et naturligt og professionelt resultat og det er den slags hår vi gerne vil være kendt for at lave.
Jeg håber at du kan finde en frisør som synes at det er tilfredsstillende at lave den slags farve som du ønsker.

Mvh Neel Van den Engh

Noté 5 sur 5 étoiles

Et helt fantastisk sted at komme og…

Et helt fantastisk sted at komme og blive forkælet! Dedikeret og altid kunden i fokus. Jeg har fået de flotteste forvandlinger af Neel i mange år🩷🩷 🩷

17 mai 2025

Réponse de Van Den Engh

Wow tak for ros kærlighed og tillid 🥰

Super positiv oplevelse

Normalt har jeg altid benyttet mig af de hurtige, billige drop in frisører, men efter håret desværre er begyndt at tynde ud de forkerte steder, fik jeg anbefalet Neel fra Van den engh. Så jeg gav det en chance og hold nu op! Er så imponeret over hendes færdigheder med en saks og de rette produkter. Jeg gik derfra med et helt andet hår, som fremstod meget mere fyldigt og væsenligt mindre synlige høje tindinger. Er rigtig glad for at jeg gav det en chance. Ja, det er dyre end de hurtige drop in frisører, men resultat er også usamligneligt og pengene værd! Tusind tak til Neel!

3 mars 2025

Réponse de Van Den Engh

Wow tusinde tak for den gode anmeldelse Thomas, jeg håber du bliver glad for både frisuren og produkterne🙏🏼🙌🏼

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus