Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij wareschatten word je betoverd door de prachtige edelstenen die aangeboden worden tijdens de gezellige lives. Dan voegt Angela nog een prachtige cadeau toe aan je box en dan ben je helemaal verkoch... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige hoge kwaliteit steen mogen ontvangen. Hier zit wat goud spray op (vanuit de inkoper). Dit is echt super netjes en proffesioneel opgelost. Deze dames werken ontzettend hard en bieden zoveel m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Leuk die online live verkoop op tiktok, met twee enthousiaste dames ( Dochter en Mam ) Zelf twee keer een bestelling gedaan van meerdere items. Snelle verzending en prima ingepakt. Bij vragen kan je a... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Een winkel waarin kwaliteit en liefde voor het product voorop staat met daarbij ook nog eens scherpe prijzen en persoonlijke aandacht voor iedere klant! Iedere keer weer een feestje om uit te mogen... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Boutique d'objets à collectionner

Écrit par l'entreprise

Wij verkopen met zorg uitgezochte edelstenen. We maken van elk product een video zodat je de stenen goed kunt bekijken.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 5 sur 5 étoiles

Kom ook gezellig eens in de TikTok live kijken!

Elke week is het een feestje in de TikTok live bij Angela. Ze is ontzettend begaan met haar klanten en geeft iedereen gelijke kansen tijdens het claimen. Ook op haar website staan geregeld mooie stukken! Ik koop nu al ruim een jaar bij ware schatten, en naast dat mijn huis nu vol moois staat, ben ik ook gewoon een gezellige community rijker dankzij Angela. 🩷

27 avril 2025

Toppieee!

Wat een leuk mens! Mooie producten en snelle service. Goed en leuk verpakt.

27 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

De naam zegt het: wareschatten 💎

De Livesales zijn super gezellig, leuke gesprekken, ze heeft prachtige edelstenen voor leuke prijsjes en voor elk wat wils...😊 Niet gevonden wat je zocht, niet getreurd, met een klantvraag kan je bij Angela terecht! Ze is lief, vriendelijk en behulpzaam.... je geclaimde schatten worden met zorg en passie netjes verpakt met een leuk cadeautje erbij 😊 heb je een passie voor edelstenen en mineralen, bij wareschatten ben je bij het juiste adres!!!🌸🌸🌸🫶

31 mars 2025

Altijd vriendelijk en behulpzaam 🌸

Altijd vriendelijk en behulpzaam 🌸
En ze verkoopt prachtige stukken, als me pakketje binnen is is het altijd een feestje om het uit pakken ze verpakt het super mooi 🥰 en er zit altijd een freebie bij die ook prachtig is 🩷
Ze een lieverd en verkoopt echt prachtige waren schatten waar iedereen blij van wordt 🫶

7 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Edelstenen met kwaliteit en liefde

Iedere keer weer een feestje om uit te mogen pakken.
Al zoveel bestellingen gedaan en nooit teleurgesteld. Dank je wel Angela.

4 avril 2025

Wat super fijn om deze lieve woorden te lezen. Onwijs bedankt. Liefs van Angela

Noté 5 sur 5 étoiles

Super gezellig altijd in de live s en…

Super gezellig altijd in de live s en denk goed met je mee!! Hart van goud en altijd mooie stenen!!

4 avril 2025

Réponse de Ware Schatten

Ik vind het ook super gezellig in de lives met alle lieve mensen. Liefs van Angela

Altijd goed

Al heel veell mooie stukken gekocht bij Ware Schatten. Altijd supergezellig in de livesales. Alles wordt goed verpakt en verzekerd verzonden.

2 avril 2025

Réponse de Ware Schatten

Ik ben echt onwijs dankbaar met jouw support en al helemaal met deze beoordeling. Liefs van Angela

Top shop

Super gezellige live sales met duidelijke uitleg , goeie kwaliteit van de stenen wanneer er een beschadiging aan de steen zit wordt dit altijd netjes verteld en waar kan gecompenseerd. Altijd blij om hier mijn collectie aan te kunnen vullen met pracht stukken.

30 mars 2025

Réponse de Ware Schatten

Het is voor mij heel belangrijk dat alles open en eerlijk gaat zodat jullie weten waar je aan toe bent. Fijn dat je dat als prettig ervaart. Heel erg bedankt voor jouw beoordeling. Liefs van Angela

Snelle en goeie service

Snelle en goeie service! Onwijs lieve vrouw. Leuke kadootjes elke bestelling weer :)

28 mars 2025

Awww wat super lief!!! Ik word hier zo gelukkig van. Liefs van Angela

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerste maal dat ik iets kocht bij…

Eerste maal dat ik iets kocht bij Angela en ze heeft zoveel moeite gedaan om ook nog eens op zoek te gaan als je klantenvragen stelt en dan heb je ook nog eens de kans in de lives om als eerste te kiezen wat je al dan niet wil alvorens het in de groep gaat.Ze heeft ook heel goeie prijzen qua prijs kwaliteit.Is altijd superlief en correct als je iets vraagt en antwoord ook elke keer als je haar een bericht stuurt.En de verzending via postnl naar Belgie ook nog eens gratis ( en anders 7,95) als je een bepaald bedrag in open box niet haalt wat nog steeds super is , verliep vlekkeloos.In het label was er een fout met straatnaam en heeft ze zelf aangepast.Pakje werd opgestuurd en volgende dag was het al bij ons met een zo leuk geschenk er nog eens bij , mooie grote schildpad in lab omdat ze wist dat ik van carvings hield.Dus alleen maar possitief commentaar voor deze mooie persoon .
Star

28 mars 2025

Réponse de Ware Schatten

Ik heb het met onwijs veel liefde voor je gedaan. Bedankt voor je aller eerste bestelling en je geduld om alles bij elkaar te claimen. En uiteraard bedankt voor deze mooie woorden. Liefs van Angela

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect en altijd erg gezellig

Angela heeft altijd super mooie producten voor een hele mooie prijs. Maar ook de gezelligheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid zijn echt fantastisch. Als je ooit kristallen wilt kopen dan zal ik wareschatten zeker aanraden! Ik ben elk geval al een vaste klant geworden!

8 mars 2025

Réponse de Ware Schatten

Ik vind het heel bijzonder dat je deze beoordeling schrijft, onwijs bedankt. Liefs van Angela

Aanrader!

Angela van ware schatten is zo vriendelijk en de artikelen die zij verkoopt zijn werkelijk prachtig.

Echt een aanrader!

28 février 2025

Super items

Super items, respectvolle lieve schat en vol liefde ingepakt 🪷

1 février 2025

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus