Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en god oplevelse at handle hos Georg Jensen Damask. Har handlet duge,sengetøj,lagner,viskestykker karklude sengetæpper,puder samt dyne,håndklæder i flere størrelser og har ikke på noget tidspu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Great visit and really helpful and welcoming in the store. Arranged the visit from outside Denmark for our 25th wedding anniversary as a surprise for my wife. The heart pendant exceeded my expectation... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre produkter og elegant indpakning af gaver. Lynhurtig ekspedition. Især rart fordi gaven skulle afleveres et par dage efter bestilling. Jeg køber hyppigt produkter fra Georg Jensen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg købte en Terry badekåbe til særpris, hvilket jeg troede var en god pris. Det viser sig desværre, at kvaliteten er langt under den kvalitet, som Georg Jensen Damask har stået for. Har håndklæder, d... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Samtidig væves nutidens strømninger og formsprog ind i tekstilerne, når vi sammen med tekstilkunstnere, arkitekter og designere udforsker de mange muligheder for at skabe tidløse design. Fra en særlig struktur og skønhed i detaljen til genfortællinger af mønstre fra vores designarkiv. Vi er præcis lige så passionerede omkring æstetikken og funktionaliteten, som vi er omkring historien og håndværket. Alt bliver vævet med tanke på at frembringe glæde. Som små fortællinger om kvalitet, omtanke og velvære.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Dårlig besparelse

Hver gang vi har gæster og bruger vores gæstehåndklæder, så bliver jeg så irriteret over, at når alle (meget forståeligt) har tørret hænder i den nederste halvdel af håndklædet, så kan man ikke vende det, så den tørre del kommer nederst. Hvorfor? Jo, man synes ikke det er ulejligheden værd at sy en strop i hver ende af håndklædet - men kun i den ene.
Hvorfor man syr to stropper i badehåndklæderne forstår jeg så til gengæld heller ikke, for dem tager man jo typisk ned af krogen, når de skal bruges.

14 octobre 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Er så træt af jeg ikke kan vaske de…

Er så træt af jeg ikke kan vaske de hvide håndklæder rene. De bliver altid kogt og på det sidste har jeg forsøgt med Vanish i pulverform. Intet hjælper.

28 août 2023

Hej Susanne
Det lyder som noget vi skal have kigget på - vi kan ikke umiddelbart se at vi har modtaget en mail fra dig, så vi vil bede dig kontakte os direkte på denne mail: gjd@damask.dk
Vi ser frem til at høre fra dig.
Ønsker dig en rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Havde desværre mistet et par knapper på mit sengetøj. De får dem hjem og skal ikke engang betale for dem eller porto.

7 juillet 2023

Hej Henrik

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en fin anmeldelse, og at dele din oplevelse med os.

Du ønskes en rigtig dejlig dag - og på glædeligt gensyn på damask.dk, eller i en af vores butikker.

Noté 3 sur 5 étoiles

Utjekket webshop der annoncerer 1-2…

Utjekket webshop der annoncerer 1-2 dage - og det blev så 4. Til gengæld en super tjekket butik i Hellerup der sørgede for god service og gave til tiden

2 juin 2023

Hej Per
Hvor er vi glade for ros og tilfredshed til vores butik og personale i Hellerup - det er de utrolig glade for 😃
Vi har desværre haft lidt ekstra leveringstid i forbindelse med Helligdage og Grundlovsdag i år - det er var ikke planlagt og vi havde derfor ikke oplyst noget herom på hjemmeside.
Under vores SUMMERSALE var der på hjemmesiden oplyst, at der skulle forventes et par dages ekstra leveringstid 😊
Ønsker dig en skøn og dejlig sommer - og håber vi får en chance til online på et tidspunkt 😃

Ikke en god kundeoplevelse

D. 15/5 købte jeg sengetøj hos på damask.dk. Den 17/5 kommer selv samme sengetøj på tilbud med 40%.
Jeg skriver til Jeres kundeservice, da jeg regner med at kunne få denne rabat. Men så skal jeg printe en returlabel, sende sengetøjet retur, og så købe et nyt. Det synes jeg ærligt talt er sindssyg dårlig kundeservice og ikke destomindre spild af ressourcer.

Jeg har altid været glad for Jeres produkter, men det her synes jeg virkelig ikke er en god oplevelse.

// Sengetøjet i samme størrelse var på lager, da jeg skrev til Jer første gange. Men er nu udsolgt (d. 22/5.). Desuden betalte jeg for fragt, så det kan da godt være retur er gratis, men hvis jeg så alligevel betaler for ny fragt? Come on.

Sengetøjet er vasket nu, så der er ikke mere at gøre.

Må I få en fantastisk dag

17 mai 2023

Hej Mette
Som vi har beskrevet i vores mailkorrespondance til dig, er det proceduren i forbindelse med udsalg.
Når vi starter udsalg er det altid af udgående designs, farver og størrelser der er tilbud på - sådan har det har være i mange år 😊
Derfor vil du kunne opleve at den størrelse du netop har købt inden udsalget startede, kan være udsolgt.
Skulle den ønskede størrelse dog stadig være tilgængelig, er du altid velkommen til at bestille til nedsat pris og iht. til vores betingelser returnere det først købte og få pengene tilbage - og det er helt gratis at sende retur.
Vi sender fragtfri på ordre over kr. 600,- og du har ikke betalt for fragt på din ordre, der er 100% rabat på den varelinje på din faktura 😀

Ønsker dig en rigtig god dag 😊

S1 bluetooth højtaler

Har anskaffet mig deres S1 bluetooth højtaler, der konstant falder ud ved svage lyde. Tror den har en indbygget gate eller compressor. Helt forfærdelig oplevelse og forstår ikke at de sender den slags på gaden. Det kan virke som om det er forbindelsen der forsvinder, men det er noget i højtalerens teknik.

5 mai 2023

Hej
Det er Gavefabrikken der er producent og sælger af disse højtaler - de er solgt som firmagave for år tilbage. Du skal derfor kontakte Gavefabrikken omkring dette produkt.
Vi beklager meget ikke at kunne være behjælpelig med denne reklamation - og skulle du have brug for yderligere oplysninger i forhold til at kontakte Gavefabrikken, er du mere end velkommen til at kontakte os direkte på mail gjd@damask.dk
Hermed dog et direkte link til Gavefabrikken's hjemmeside:
Rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin betjening og hjælp til at finde det…

Fin betjening og hjælp til at finde det ønskede.

24 février 2023

Hej Maria

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en fin anmeldelse, og at dele din oplevelse med at handle med os.

Dejligt at høre, at du har oplevet en fin betjening og hjælp til at finde, det ønskede 😃

Ovenud tilfreds

Altid flotte kvalitetsvarer og flot elegant indpakning - uden beregning.
Hurtig levering.

27 février 2023

Hej Jørgen

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Dejligt at høre, at du er begejstret for vores flotte kvalitetsvarer, den flotte og elegante indpakning samt den hurtige levering 😃

Jeg købte 24 karklude

Jeg købte 24 karklude, men de er så tykke, at de er svære at vride, og de er for tykke til at komme ind i hjørnerne, så helt spild af penge for mig

Hej Bodil

Tak for din feedback - du er velkommen til at skrive ind til gjd@damask.dk

Hurtig ekspedition

Hurtigt og effektivt

14 mars 2023

Hej Jane

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Dejligt at høre, at du er tilfreds og oplever processen som hurtig og effektiv 😃

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og præcis levering af en vare

Hurtig og præcis levering af en vare, der skulle bruges til gave, smukt indpakket.
God rådgivning pr. Telefon.

7 mars 2023

Hej Christen

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Dejligt at du er begejstret for vores rådgivning, den smukke indpakning og den hurtige og præcise levering 😃

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid lækre produkter med lang levetid

Altid lækre produkter med lang levetid. Glimrende gaver , som altid vækker glæde hos modtageren. Hurtig levering.

14 mars 2023

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Dejligt at du er tilfreds med vores produkter og kvalitet samt kan glæde andre med vores produkter, og at de også bliver glade for det - alene det er jo en glæde i sig selv 😃

Hej Beate

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Dejligt at høre, du er meget tilfreds med vores ekspedition og leveringstid - tak for det 😃

Fik håndklæder i julegave

Fik håndklæder i julegave som der kort tid efter gik hul i maskerne, selv om vi har vasket det efter anvisningerne.

Efter reklamtionsmail fik jeg hurtigt svar og tilsendt nyt inden for få dage.

Super god service og respons på mails af venlige kundeservice som har forstået betydningen af ordet service.

Min bedste anbefalinger er her givet videre.

Dejligt håndklæde for øvrigt..

18 février 2023

Hej Kim

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Dejligt at høre, du er meget tilfreds med vores service og vores hjælp - tak for det 😃

Badehåndklædet var fint

Badehåndklædet var fint, men dækkeservietterne var ikke helt, som jeg forventede dem.

Hej Hanne

Tusind tak for din anmeldelse 😃

Vi har 100 dages returret fra købsdatoen, hvis du ikke ønsker dækkeservietterne, så er det muligt at returnere dem, hvordan kan du se her https://www.damask.dk/returforsendelse/

Vi har flere kvaliteter i dækkeservietter, hvis du ønsker nogle andre i stedet for dem, du har købt - de findes i hør, egyptisk bomuld med damaskvævning og de lidt mere rustikke Herringbone, så der er lidt for enhver smag - du kan se dem her https://www.damask.dk/daekkeservietter/

Dejligt at høre, du er glad for badehåndklædet 😃

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt at kunne købe så lækre vare på…

Dejligt at kunne købe så lækre vare på tilbud, og bruge dem som gaver til andre. Der endnu ikke ved, hvor glade de bliver for gaven. 🤗

Hej Rasmussen

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Dejligt at du kan glæde andre med vores produkter, og at de også bliver glade for det - alene det er jo en glæde i sig selv 😃

Det hele er eksklusivt 😇

Jeres fantastiske produkter og jeres lige så fantastiske kundeservice og nyhedsmails gør det til en skøn oplevelse at handle hos Georg Jensen damask 🥰

24 février 2023

Hej Dorte

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Vi gør os meget omhyggelige, derfor er det så dejligt med en all round ros og at du synes vi gør det rigtig godt - tusind tak 😃

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid meget flot pakket ind

Altid god service pr. telefon, hvis man har brug for det

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Vi gør os meget omhyggelige, derfor er det så dejlig at du synes at vores indpakning er flot og at vores dygtige kundeservice gør det godt 😃

Hej drivkaer@gmail.com

Det er glædeligt at høre, du synes, de er nemt at handle hos os 😃

hurtig forsendelse

27 janvier 2023

Hej Mona

Det er glædeligt at høre, du synes, de er nemt at handle hos os 😃

Bettina

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus