Jeg var her sammen med min far og gudfar, og vi forventede egentlig bare et kort besøg hvor vi fik lidt aftensmad, men endte med at bruge næsten 3 timer der! Da vi kom, blev vi sat helt nede bag i... Voir plus

Fantastisk flotte nye rammer - venlig og dedikeret personale - en oplevelse der gør et besøg på Endelave endnu bedre👌 Endelave Toast med håndpillede rejer Lækker Kalve Ribeye fra Grambogård B... Voir plus

Kroen Endelave serverede på sin åbningsdag i lækre nyrenoverede lokaler mega mørt oksekød med velvalgt spansk rødvin. Det nye køkkenteam med erfaringer fra bl.a. Thunø gjorde det fantastisk. Vi komme... Voir plus

Et skønt ophold på campingpladsen . Værtsparret var utrolig søde og snakkesalige . Maden var rigtig god og vi kommer helt sikkert igen en anden gang .

1. Hotel Inn
  2. Restaurant danois
  3. Hôtel familial
  4. Hébergement

Écrit par l'entreprise

På Kroen Endelave laver vi hjemmelavet mad, vi ønsker at skabe en god og nærværende stemning for vores gæster - et sted man har lyst til at sejle efter. Vi byder bl.a. på bøffer fra Grambogård, kylling fra Hopballe Mølle og hjemmebagt hindbærroulade. På første salen har vi 10 dobbeltværelser, hvor vi tilbyder overnatning på lyse værelser med bad og toilet på gangen. Kroen er i starten af 2024 totalt nyrenoveret og istandsat. Velkommen på Kroen Endelave!

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

Spild af tid, kom ikke her!

Da vi kom, blev vi sat helt nede bag i restauranten, selvom vi havde bestilt bord. Hende som satte os, sagde, at hun ville komme tilbage om et øjeblik og tage vores bestilling. Vi sad og kiggede i menuen, og da vi havde bestemt os, dukkede hun ikke op. Altså vi sad 15 minutter, inden min far gik hen og spurgte om nogen kunne tage vores bestilling. Der blev sagt ja, og han satte sig ned igen. Der gik ydeligere 15 minutter, og så opdagede vi, at dem fra bordet ved siden havde fået lov til at bestille, selvom de kom 15 MINUTTER EFTER os🙄 Så fik min far øjenkontakt med hende, og endelig fik vi bestilt både forret, drikkelse og hovedret. Der gik 30 minutter inden vi fik drikkelsen, og 10 minutter efter kom forretten. Da vi havde spist, forstillede vi os, at de ville tage tallerknerne, og bagefter komme med hovedretten, siden vi havde bestilt den. Men det gjorde de ikke! Efter 30 minutter spurgte vi en tjener om, hvor langt de var med maden. Han sagde at de var i gang med det.
Der gik så en time mere inden maden faktisk kom. Vi fandt så ud af, at den ved bordet bag os havde samme problem, hvor deres bestilling ikke var gået igennem og de ventede lige så lang tid som os.
Maden var god, men for mit vedkommende var servicen forfærdelig, og derfor ændrer maden intet for mig.
Få jer nogle bedre tjenere!😡

23 mai 2026

Super hyggeligt sted - dejlig mad!

Super hyggeligt sted - med dejlig mad.
Rigtig sødt personale, som tog sig tid og var rigtig søde ved vores 3 årige vi havde med.

Vi kommer 100% igen ☺️☺️

2 mai 2026

Ø ophold

Kroen er de helt rigtige rammer til et ø ophold.
Personalet er søde, hjælpsomme og opmærksomme.
Værelset var indbydende, ret og velindrettet.
Maden er frisklavet og smager fantastisk.
De varmeste anbefalinger herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

12 novembre 2025

Kæmpe anbefaling!

Skøn mad, skønne omgivelser og søde mennesker! Personalet var underbemandet og havde meget travlt, alligevel modtog vi en fantastisk service og fantastisk mad. Fik et stjerneskud hvor der ikke var sparet på noget som helst. Kan klart anbefales herfra!🤗

15 août 2025

Fantastisk lækkert og god service

Værd at sejle efter! Hold da op - det var fantastiske smags- oplevelser. Vi spiste der flere gange og kommer klart igen. Det var helt utrolig lækker mad og god service.
Men portionerne var så store, at vi aldrig nåede til desserterne - så det må vi prøve næste gang:-)
Det kan klart anbefales.

5 août 2024

Venlige mennesker - lækker mad 😍

Lækker mad - og søde mennesker, som VIRKELIG arbejdede for at give alle gæster en god oplevelser 👍❤️
Vi endte med at spise der 3 gange, på de to dage vi besøgte Endelave - og kom en god del af menukortet igennem. ALT var bare SÅ lækkert 🎊
Vi ønsker de unge mennesker ALT mulig held og lykke - det fortjener de virkelig 👍❤️

3 août 2024

Vi har lige tjekket ud efter en…

Vi har lige tjekket ud efter en overnatning , og har haft en dejlig oplevelse. Maden var super. Og kroen hvor de unge mennesker Ida og Anton står i receptionen/tjener med et stort smil. Fantastisk oplevelse og kommer gerne igen

22 mai 2024

Mad i topkvalitet, betjening i særklasse

Kroen Endelave har gennemgået en totalrenovering og den genopståede kro er absolut et besøg værd. Vi fik en fantastisk middag med kvalitet i mindste detalje, professionel og samtidig meget personlig betjening - i de hyggeligste og flotte omgivelser. Vi kommer snart igen.

31 mars 2024

Fantastisk dejlig oplevelse

Fantastisk dejlig oplevelse at komme på Kroen Endelave, den er opstået som Fugl Fønix. Super venligt og kompetent personale, flotte rammer efter total renoveringen og mad i flot særklasse. Det bliver møde- og spisestedet for os ❤️❤️❤️

29 mars 2024

Nye lækre og stilige omgivelser efter…

Nye lækre og stilige omgivelser efter en fantastisk renovering. Det lækreste mad og en betjening med smil på og ild i øjnene på den gode måde. Der venter en stor sæson for Kroen Endelave, og vi kommer snart igen :-)

29 mars 2024

Bare godt

Lækker mad. Super betjening. Vi elsker folk der elsker det de laver. Dedikation. Whats not to like. Jeg glæder mig til mange besøg i denne og kommende sæsoner

31 mars 2024